چی رو جدی نگرفتم؟من که در چندجا عنوان کردم اگر شرط سنی همکار زیر 18 سال نباشه خیلی دوست دارم همکاری بکنم در ساخت و شاید هم بتونم یک کمک مالی هم انجام بدم.Mohi Design گفت:آقا a Truth Seeking شما زياد جدي نگرفتينا :< .
a Truth Seeking گفت:چی رو جدی نگرفتم؟من که در چندجا عنوان کردم اگر شرط سنی همکار زیر 18 سال نباشه خیلی دوست دارم همکاری بکنم در ساخت و شاید هم بتونم یک کمک مالی هم انجام بدم.Mohi Design گفت:آقا a Truth Seeking شما زياد جدي نگرفتينا :< .
اشتباه گرفتي يه بار ديگه بخون!irani گفت:سلام بر همگي عزيزان
من ايده همچين سايتي خيلي وقت پيشا تو فكرم بود
و خلاصه با چند تا از بچه ها راه انداختيم
كه البته ما هم در اينتروي اول سايت براي جذابيت بيشتر نوشته بوديم ورود براي افراد زير 18 سال ممنوع
و استقبال خوبي از اون شد در اين مدت كوتاه(20 اسفند 82) .
و ما را بر آن داشت تا سايت را جذاب تر و خودموني تر مثل همين ايده هايي كه mohi جون در ذهن
داره بكنيم و اگه پايه باشيد دست به دست هم بديم و همين سايت را كه البته يه كم هم جا افتاده سر و سامونش بديم!!! فكر ميكنم از اسمشم خوشتون بياد(آلونك)
http://www.alunak.com
سلام tehrancyber جان معلومه كه شب زياد بي خوابي كشيدي لطف كن همه ارسال من و بقيه بچه هارو كاملا بخون بعد براي خودت تصميم بگير.tehrancyber گفت:سلام ! من نميدونم اين دوستان عزيزي كه اين چيزا رو نوشتن قصدشون فقط شوخي بوده يا كه .... :x .
درست من (ما) 18 سالم نشده ! ولي دليلي نداره كه همينجوري بشينم و ببينم كه شما واسه خودتون ميبرينو ميدوزينو مارو مسخره ميكنين!
اولن اينكه يكي اگه بخواد يه سايتي بسازه اينجوري راهنماييش ميكنين ؟ دستتون درد نكنه!
دومن حوصله ي طراحي ندارين ديگه چرا از سر خودتون وا ميكنين ميگين PHPnuke!
سومن همونطور كه شاهد هستيم! يا شايد هستم ! phpnuke هر 2 هفته يه بار يه مشكل (باگ)پيدا ميكنه و سريعا سايتهايي كه ازين پورتال استفاده ميكنن به زانو در ميان! كه متاسفانه 90٪ هكراشون تو ايران زيره 18 سال دارن! و اون يكيها هم كه بالاي 18 سال دارن از اينيكيها احمق تر !
من نه ميخوام توهين كنم نه .... ولي ببينم هر كي 18 سالش نشده گوشاش درازه ؟
من خودم واسه نوشتنش ميتونم كمك كنم (PHP Mysql) گرافيك هم اي..... .