پايه مي طلبم براي راه اندازي يه سايت واسه جوونا ...

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا ديگه
از قديم مي گن :
خنده برهر درد بي درمان دواست
بخند تا زندگي به روت بخنده
خوب نظر بدین چرا کسی چیزی نمی گه؟
درباره این طرح نه درباره فواید خنده

Mohi Design

Member
من خودم يه تم ساختم ... اگه بتونم آپ لودشم مي كنم كه ببينيد... شما هم اگه زحمتي نيس يه تم بسازيد شايد ماله شما بهتر بود اونو گذاشتيم...

آقا a Truth Seeking شما زياد جدي نگرفتينا :< .

a Truth Seeking

Active Member
Mohi Design گفت:
چی رو جدی نگرفتم؟من که در چندجا عنوان کردم اگر شرط سنی همکار زیر 18 سال نباشه خیلی دوست دارم همکاری بکنم در ساخت و شاید هم بتونم یک کمک مالی هم انجام بدم.

Mohi Design

Member
a Truth Seeking گفت:
Mohi Design گفت:
چی رو جدی نگرفتم؟من که در چندجا عنوان کردم اگر شرط سنی همکار زیر 18 سال نباشه خیلی دوست دارم همکاری بکنم در ساخت و شاید هم بتونم یک کمک مالی هم انجام بدم.

آقا چاكرتم به مولا ... همكاري چه جوري مي تون بكني ؟ مي تون يه تم باحال طراحي كني ؟

آخه من خودم يه دونه طراحي كردم ولي به دلم نمي شينه !!!!!

شما مي توني يكي طراحي كني خيلي ممنون ميشم !!! توي انجمن نياز منديها هم يه تاپيك فرستادم واسه همين موضوع :> ... مرسي مي شم اگه نتيجه رو بگي به ما >|<

در ضمن نگفتيد ميشه يه دامين اولش علامت - باشه ؟؟؟؟؟؟

a Truth Seeking

Active Member
سلام
خواهش مي كنم اين چه حرفيه.
راستش من زياد گرافيك كار نكردم حالا چرا اول دنبال طرح گرافيكي هستي اگر بخواي از برنامه PHP Nuke كه بعضي دوستان مثل آقا ثارالله زحمت كشيدند فارسيش كردند يا برنامه PHP Post كه يك سري از دوستان درحال فارسي سازي اون هستند و ديشب كه من روي اين برنامه كار مي كردم ديدم از لحاظ اسلوب ساخت شبيه PHP Nuke هست استفاده كني و از اونجا كه سايت براي گروه سني جوون و تازه جوون ساخته مي شه به نظر من بخش هايي مثل كتابچه مهمان يا چت يا گالري عكس اگر به اون اضافه بشه بهتره كه اگر آدم يك كم بگرده مي تونه Module هاي اون هارو پيدا كنه درباره وجود خط تيره در دامنه در وسط نام امكان داره ولي در اول نام دامنه تا اونجا كه من اطلاع دارم نمي شه باز هم درباره اين مسله از چند نفر مي پرسم بچه هايي هم كه نظري دارن درباره اينكه چه بخشهايي باشه مفيده يا مي تونن براي همكاري كاري انجام بدن بيان اينجا و نظرشون رو بنويسن.
آقا mgeology عزيز هم اگر مي خواد باشه يك كم فعال تر و آقا مهرداد گل هم اگر دوست داشت بياد بنده خودم مخلصشم اگر بچه ها فعال تر باشن Domain با من البته تاحالا به يك سري انتخاب رسيدم كه البته نظر منه و نمي خوام به كسي تحميل بشه اگر خواستي بگو يا بصورت پيغام خصوصي يا تو ياهومسنجر برات بفرستم. براي طرح گرافيكي هم عجله نكن بموقش اونم درست مي شه.
بچه ها هم يك مقدار فعال تر باشن بد نمي شه.بيان نظر بدين لطفا.

tehrancyber

New Member
ما گوشامون درازه؟

سلام !‌ من نميدونم اين دوستان عزيزي كه اين چيزا رو نوشتن قصدشون فقط شوخي بوده يا كه .... :x .
درست من (ما) 18 سالم نشده !‌ ولي دليلي نداره كه همينجوري بشينم و ببينم كه شما واسه خودتون ميبرينو ميدوزينو مارو مسخره ميكنين!
اولن اينكه يكي اگه بخواد يه سايتي بسازه اينجوري راهنماييش ميكنين ؟‌ دستتون درد نكنه!
دومن حوصله ي طراحي ندارين ديگه چرا از سر خودتون وا ميكنين ميگين PHPnuke!
سومن همونطور كه شاهد هستيم!‌ يا شايد هستم !‌ phpnuke هر 2 هفته يه بار يه مشكل (باگ)پيدا ميكنه و سريعا سايتهايي كه ازين پورتال استفاده ميكنن به زانو در ميان! كه متاسفانه 90٪ هكراشون تو ايران زيره 18 سال دارن!‌ و اون يكيها هم كه بالاي 18 سال دارن از اينيكيها احمق تر !‌
من نه ميخوام توهين كنم نه .... ولي ببينم هر كي 18 سالش نشده گوشاش درازه ؟‌ :(

من خودم واسه نوشتنش ميتونم كمك كنم (‌PHP Mysql) گرافيك هم اي..... .

irani

Member
سلام بر همگي عزيزان
من ايده همچين سايتي خيلي وقت پيشا تو فكرم بود
و خلاصه با چند تا از بچه ها راه انداختيم
كه البته ما هم در اينتروي اول سايت براي جذابيت بيشتر نوشته بوديم ورود براي افراد زير 18 سال ممنوع
و استقبال خوبي از اون شد در اين مدت كوتاه(20 اسفند 82) .
و ما را بر آن داشت تا سايت را جذاب تر و خودموني تر مثل همين ايده هايي كه mohi جون در ذهن
داره بكنيم و اگه پايه باشيد دست به دست هم بديم و همين سايت را كه البته يه كم هم جا افتاده سر و سامونش بديم!!! فكر ميكنم از اسمشم خوشتون بياد(آلونك)
http://www.alunak.com

tehrancyber

New Member
irani گفت:
سلام بر همگي عزيزان
من ايده همچين سايتي خيلي وقت پيشا تو فكرم بود
و خلاصه با چند تا از بچه ها راه انداختيم
كه البته ما هم در اينتروي اول سايت براي جذابيت بيشتر نوشته بوديم ورود براي افراد زير 18 سال ممنوع
و استقبال خوبي از اون شد در اين مدت كوتاه(20 اسفند 82) .
و ما را بر آن داشت تا سايت را جذاب تر و خودموني تر مثل همين ايده هايي كه mohi جون در ذهن
داره بكنيم و اگه پايه باشيد دست به دست هم بديم و همين سايت را كه البته يه كم هم جا افتاده سر و سامونش بديم!!! فكر ميكنم از اسمشم خوشتون بياد(آلونك)
http://www.alunak.com
اشتباه گرفتي يه بار ديگه بخون!

a Truth Seeking

Active Member
Re: ما گوشامون درازه؟

tehrancyber گفت:
سلام !‌ من نميدونم اين دوستان عزيزي كه اين چيزا رو نوشتن قصدشون فقط شوخي بوده يا كه .... :x .
درست من (ما) 18 سالم نشده !‌ ولي دليلي نداره كه همينجوري بشينم و ببينم كه شما واسه خودتون ميبرينو ميدوزينو مارو مسخره ميكنين!
اولن اينكه يكي اگه بخواد يه سايتي بسازه اينجوري راهنماييش ميكنين ؟‌ دستتون درد نكنه!
دومن حوصله ي طراحي ندارين ديگه چرا از سر خودتون وا ميكنين ميگين PHPnuke!
سومن همونطور كه شاهد هستيم!‌ يا شايد هستم !‌ phpnuke هر 2 هفته يه بار يه مشكل (باگ)پيدا ميكنه و سريعا سايتهايي كه ازين پورتال استفاده ميكنن به زانو در ميان! كه متاسفانه 90٪ هكراشون تو ايران زيره 18 سال دارن!‌ و اون يكيها هم كه بالاي 18 سال دارن از اينيكيها احمق تر !‌
من نه ميخوام توهين كنم نه .... ولي ببينم هر كي 18 سالش نشده گوشاش درازه ؟‌ :(

من خودم واسه نوشتنش ميتونم كمك كنم (‌PHP Mysql) گرافيك هم اي..... .
سلام tehrancyber جان معلومه كه شب زياد بي خوابي كشيدي لطف كن همه ارسال من و بقيه بچه هارو كاملا بخون بعد براي خودت تصميم بگير.

Mohi Design

Member
اوهو ... بچه ها صبر كنيد . نمي خوام اينجا هم مثل باقيه تاپيك ها دعوا بشه .

1. a Truth Seeking خيلي چاكرتيم ... آره ايده خيلي جالبي دادي ... مرسي ... ممكنه اون PHPnuke رو خودت نصب كني؟ در ضمن اگر نمي شه اول يه دامين - باشه ... پس اين خوبه ؟ Under18only.com

2. Tehrancyber دستت درد نكنه ... بابا ايول ... ببين تو كه مي توني به اين خوبي همكاري كني من به اين چيزا نياز مندم : http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=95009#95009

3.irani جون اين سايت شما ماله بالاي 18 هستش ... ما ميگيم واسه زير 18 سال :) >|< ... اون آلونك هم بدك نيس اسمش ... اگه شما بذاريد ما از هاست و دامين اون آلونك براي ورژن آزمايش سايت استفاده كنيم خوب ميشه ... مرسي

4. بازم مرسي از همه ... اين تاپيك رو ببينيد : http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=95009#95009 چيزايي كه نيازمندم ... هر كسي مي تونه هر جوري همكاري كنه ... همينجا بگيد ... مرسي

irani

Member
mohi جون قابل شما را نداره(هاست و دامين را ميگم)
من كه پاكارشم در ضمن من غير از نكات فني اون كه مربوط به برنامه نويسي و گرافيك و غيره ميشه تو زمينه محتوا و مطالب سايت هم خودم مي تونم كمك كنم هم اينكه خيلي آدم پاكار سراغ دارم

Mohi Design

Member
irani جون دستت درد نكنه ... خب ...

راي گيري هم شد كه اسمش اين باشه UNDER18WORLD.com

مشكل هاست و دامين و انجمن ها هم برطرف شد ... حالا اينا مونده :

2. قالب و قيافه ظاهري سايت رو كسي مي تونه طراحي كنه؟ همونجوري كه توي نوشته اولم گفتم ؟ (يه طورايي نوجوانانه ... مي دونين چطوري ميگم ؟)
3. از همه مهمتر : يه فرم ريجستر يوسر با پي اچ پي و يك فرم لاگين ...

به خدا جبران مي كنم ... مرسي >|<

black-die

Active Member
اقا من هم يه مدت تو فكر راه انداختن يه سايت بودم ...
خيلي دوست داشتم كمكت كنم ولي هيچي بلد نيستم جز يه‌كم فوتوشاپ اونم در زمينه گوتيك :دي
اگه در اين زمينه كاري داشتي خوشحال ميشم كمكت كنم ( البته فكر نكنم با كاراي گوتيك كاري داشته باشي ولي به هر حال ... )
اينم اعلام امادگي ما

mohsen2447

New Member
آقا من هستم.شيرازم.كاري از دسم بر بياد رو چيشم
تخصصم كه شديدا فوتوشاپ هست كه گرافيك سايتو اگه خواستي دارمت .
از اونجا كه با ايده ت خيلي حال كردم بگم كه اصل ايده ي كرمم .ايده ميده هستم شديد.
خواستي برام پي ام بزار.حداقل تجربه اش ميكنيم !
من شديد طرفدار حركته معكوسم .ديگه اينجوريا

adelnet

Member
سلام . منم شيرازم . اگه كمكي از دستم بر مياد بگو تا كمكت كنم . منم زيره 18 هستم (17) .

نمونه كارمو هم كه فكر كنم ديدي.

arezo63

Member
من كارشناس هيچي نيستم اما مي تونم حداقل توي طراحي و تبليغ و راه اندازي و فروش و همه چيز سايتت كمك كنم

Mohi Design

Member
آقا دست همگي درد نكنه ...

1. black-die جان ... شايد به دردمون خورد . به هر حال ياهو آي ديتو بده باهات تماس بگيرم ...

2. mohsen2447 ... ايول بابا عين خودمي ... خوب مي توني يه قالب خفن طراحي كني؟ با فتو شاپ ؟ اگه مي خواي بيشتر واست توضيح بده ياهو آيدي تو بده يا با ياهو آي دي من تماس بگير : kherghepooosh

3 . ااااااااااااااااا.... عادل جان شما هم شيرازي ... آره عزيزم نمونه كارتو ديدم ... خيلي باحال بود .... واست پيغام گذاشتم ... ادت هم كردم كه با هم حرف بزنيم...

4.arezo63 ... مرسي... واست پيغام خصوصي گذاشتم ... آي دي يا هوتو بده با هات بچتم ....

دست همتون درد نكنه ... >|<

جدیدترین ارسال ها

بالا