Account for domain www.parseek.com has been suspended
Salar Active Member Sep 17, 2004 #3 a Truth Seeking گفت: سالارجان كدوم قسمتش يه همچين پيغامي مي داد؟ کلیک کنید تا باز شود... کلآ...ولی الان درست کردن...یه چند ساعتی اونجوری بود.
a Truth Seeking گفت: سالارجان كدوم قسمتش يه همچين پيغامي مي داد؟ کلیک کنید تا باز شود... کلآ...ولی الان درست کردن...یه چند ساعتی اونجوری بود.
D daryvary Member Sep 17, 2004 #4 فكر كنم بيشتر از چند ساعت بود! حدود 1 روز بود. من از ديروز تا حدود 2 ساعت پيش نميتونستم وارد بشم
Salar Active Member Sep 17, 2004 #5 من دیشب طرفای 8 شب رفتم دیدم اومده! Status: ACTIVE Updated Date: 20-apr-2004 Creation Date: 30-apr-2002
من دیشب طرفای 8 شب رفتم دیدم اومده! Status: ACTIVE Updated Date: 20-apr-2004 Creation Date: 30-apr-2002
M Mahmoodi کاربر مهمان Sep 17, 2004 #6 آقا چرا همه سايتا اين چند مدته پره پرواز پيدا كردن جريان چي بيد
D daryvary Member Sep 17, 2004 #7 والا نميدونم. من امروز عصر هم نميتونستم ببينم. ولي مهم اينه كه الان درست شده! نميدونم والا. تقصير اين شركتها هست. كه تا يه چيزي ميشه ور ميدارن ساسپند ميكنن
والا نميدونم. من امروز عصر هم نميتونستم ببينم. ولي مهم اينه كه الان درست شده! نميدونم والا. تقصير اين شركتها هست. كه تا يه چيزي ميشه ور ميدارن ساسپند ميكنن