پارتشن بندی

CG-Student

Member
سلام
من میخوام در ویندوز 7 حجم درایو c افزایش بدم . یعنی از درایوهای دیگه کم کنم و به درایو c اضافه کنم منتها این کارو در صورتی انجام میدم که احتیاج به نصب دوباره ویندوز نداشته باشم .
آیا ابزار Disk Managment در ویندوز هفت این کار به شکلی انجام میده که بعد از تقسیم مجدد پارتیشن ها ویندوز نپره ؟
میشه نزم افزاری معرفی کنید که پارتیشن بندی در محیط ویندوز انجام بده و بدون اینکه مشکلی برای ویندوز 7 پیش بیاد .
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من میخوام در ویندوز 7 حجم درایو c افزایش بدم . یعنی از درایوهای دیگه کم کنم و به درایو c اضافه کنم منتها این کارو در صورتی انجام میدم که احتیاج به نصب دوباره ویندوز نداشته باشم .
آیا ابزار Disk Managment در ویندوز هفت این کار به شکلی انجام میده که بعد از تقسیم مجدد پارتیشن ها ویندوز نپره ؟
میشه نزم افزاری معرفی کنید که پارتیشن بندی در محیط ویندوز انجام بده و بدون اینکه مشکلی برای ویندوز 7 پیش بیاد .
ممنون

هیچ نرم افزار پارتیشن بندی ای نیست که موقعی که در حال تغییر دادن محتویات پارتیشن ها هستید بهتون این تضمین
رو بده که اگه خطایی رخ داد یا برق رفت اطلاعات تون سالم باقی می مونه. پس اکیدا توصیه می کنم که قبل از هر چیز
از اطلاعات مهم و ارزشمند روی هارد دیسک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

Disk Management ویندوز با یکسری اما و اگر از عهده اینکار بر میاد اما هم محدودیت های دردسر ساز زیاد داره و
هم کنده و هم اگه تعداد پارتیشن ها زیاد باشه تعداد مراحلی که باید یکی یکی انجام بدهید زیاد میشه.
ممکنه وسط کار سر یک یا چند فایل قفل شده خطا بده و روال نیمه کار بمونه، کلا Disk Management از هیچی بهتره اما
امکانات و توانایی هاش خیلی ابتدایی یه.

توصیه می کنم از یک ابزار مجهز مثل Paragon Hard Disk Manager استفاده کنید.

رجوع شود به :

کمک درباره ی Merge کردن 2 درایو

پارتیشن بندی بدون از دست دادن ویندوز

جدیدترین ارسال ها

بالا