پاراگراف بندی tlf چطوری است

سلام
من یک کتاب عربی به همراه ترجمه اش در حدود 500 صفحه دارم
این کتاب عنوان بندی دارد و 30 تا عنوان دارد
چطور می توانم متن فارسی را بیاورم داخل tlf بطوری که هر وقت کلید ترجمه اش را زدم همان قسمت متن یا همان پاراگراف ترجمه اش بیاید
آیا میشود توی tlf جدول داشت که اسم گذاری شود و آن ناحیه نمایش داده شود و scroll در آن قسمت بیاید

JavidFlasher

کاربر فعال
به کمک indexOfمیتونی پاراگرافها رو نشونه گذاری کنی .
مثلا بگی از فلانن کاراکتر که indexش اینقده تا. .. فلان کاراکتر باشه یه پاراگراف.
بعد با استفاده از متد replace متنتو replaceکنی.

با تشکر از JavidFlasher
اما مشکل من حل نشد اگر بتوانید یک مثال بزنید متشکر می شوم
من دو تا متن فارسی و عربی دارم می خواهم هروقت روی یکی از پاراگرافهای فارسی مثلا پاراگراف سوم بنام f_p3 فوکوس هستم کنارش متن عربی که پارگراف بندی شده ، اسکرول حرکت کند و پاراگراف a_p3 را نشان دهد

JavidFlasher

کاربر فعال
فوکوس رو نمیدونم .اما میتونی با htmمTextپاراگرافات رو لینک بندی کنی .
و با کلیک شدن هر پاراگراف تکست فیلد بقلی بره به Scrollمورد نظرتون.
با استفاده از TextEventمیتونین اینکار رو کنین.

JavidFlasher جان شما که زحمت کشیدی جواب دادی یک مثال هم با کد بزن
زیاد یا این توابع آشنا نیستم مخصوصا tlf

JavidFlasher

کاربر فعال
نمیتونم کل کد رو برات بنویسم تا یه جایی راهنمایت میکنم:
PHP:
import flash.events.TextEvent
myText.htmlText="<p><a href='event:javidflasher.com'>paragraf 2</a></p>     <a href='event:javidflasher.com'>paragraf 2</a>"

myText.addEventListener(TextEvent.LINK,hyperLink)
function hyperLink (e:TextEvent) {
	trace(e.text)
}

++Hadi++

Active Member
البته پاراگراف بندی تو یکی از ابزار tlf هست فک کنم تو property شی tlf اون پایین پایینا ، یه آیکن جدولی شکله که می تونین پاراگراف بندی رو با اون اعمال کین.

benyamin_pc

Well-Known Member
بهترین راه برای این کار اینه که 2 تا متن دارین : فارسی و عربی و می خواین وقتی رو سطر دلخواه از فارسی کلیک شد به محدوده عربی مورد نظرش بره و برای این کار باید 2 تا آرایه بسازین که Index های مورد نظرتونو از دو متن داشته باشه . که اولی ایندکس های سطر های فارسی و دومی عربی
به این ترتیب اسکرول را میتونین از روی ایندکس ها به درستی تعیین کنین حتی اگه در برابر ایندکس 2 از فارسی 200 از عربی باشه چون اندیس آرایه های هر دوی آنها مثلا 2 بوده است
ایندکس های متون را هم می تونین توسط یک برنامه جانبی که نوشتنش زیاد طول نمی کشه نسبت به همون تکست باکس ها در میارین به ترتیبی که با های لایت کردن قسمتی از متن هر تکست باکس و فشردن یک دکمه ایندکس را به شما تحویل دهد و اونارو در محدوده پاراگراف های دلخواه جمع آوری کنین

با تشکر از همه دوستان
متن من از دیتابیس خوانده می شود و بصورت xml در می آید و بشکل array است
روش لینک گذاری JavidFlasher خوب بود فقط چه کدی بنویسم که با کلیک روی لینک های فارسی اسکرول متن عربی حرکت کند و پاراگراف مورد نظر را نشان دهد نه اینکه replce کند
چه کدی بنویسم که یک پارگراف با نام مشخص (یا حتی یک کلمه ای مثل "الصفحة 2" در متن عربی) اسکرول شود

فایل در پیوست است

پیوست ها

• hyperlink.zip
    498.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26

JavidFlasher

کاربر فعال
هر تکست فیلد متد scrollVداره
میتونی اون رو تنظیم کنی به موقعیت د مناسبش

جدیدترین ارسال ها

بالا