Shadi - Khanom
Banned
سلام آقا حامد !
فک نکنين من تصميمم قطعي شده باسه رفتن ، ولي خب ، به هر حال ...
باسه جواب به سوالاي يوزرا شرمنده ، دسته شمارو ميبوسه از اين به بعد !
حامد يک سواله اساسي در ارتباط با پلاگين نويسي مختصه بيلدر .
خب طي اين چند روز درگيره مطالعاتي شدم و مصمم هستم هر طور شده به ميزان معلوماتم اضافه کنم طي ماه هاي اتي براي استارت نوشتنه Audio Visualization خاصي براي بيلدر که مدت هاست تو ذهنم هست .
حالا همه سوال اينه ، سي شارپ رو در سرلوحه مطالعاتم قرار بدم و يا سي پلاس پلاس رو ؟
اساسا نقش اين اس دي کي ها چقدر هست ؟ آيا واقعا محم هستن ؟
يک توضيح مختصر به من بده که دقيقا بدونم براي مطالعاتم آيا بايد زبان سي رو قبل از سي پلاس پلاس کامل کنم و آيا سي شارپ از اينا مناسبتر و قوي تر نيست ؟
ميدونم که چند ماهي طول ميکشه ولي هر کاري خاستم تو زندگيم کردم . اينم استثنا نيست .
لطفا بدونه در نظر گرفتنه اتفاقات اخير کمک کنيد آقا حامد .
منابع مطالعاتي ، آخرين اپگريد از اس دي کي هاي موجود و هر چي که بنظرتون مفيد مياد و خودتون صلاح ميدونين ...
متشکرم .
شادي
فک نکنين من تصميمم قطعي شده باسه رفتن ، ولي خب ، به هر حال ...
باسه جواب به سوالاي يوزرا شرمنده ، دسته شمارو ميبوسه از اين به بعد !

حامد يک سواله اساسي در ارتباط با پلاگين نويسي مختصه بيلدر .
خب طي اين چند روز درگيره مطالعاتي شدم و مصمم هستم هر طور شده به ميزان معلوماتم اضافه کنم طي ماه هاي اتي براي استارت نوشتنه Audio Visualization خاصي براي بيلدر که مدت هاست تو ذهنم هست .
حالا همه سوال اينه ، سي شارپ رو در سرلوحه مطالعاتم قرار بدم و يا سي پلاس پلاس رو ؟
اساسا نقش اين اس دي کي ها چقدر هست ؟ آيا واقعا محم هستن ؟
يک توضيح مختصر به من بده که دقيقا بدونم براي مطالعاتم آيا بايد زبان سي رو قبل از سي پلاس پلاس کامل کنم و آيا سي شارپ از اينا مناسبتر و قوي تر نيست ؟
ميدونم که چند ماهي طول ميکشه ولي هر کاري خاستم تو زندگيم کردم . اينم استثنا نيست .
لطفا بدونه در نظر گرفتنه اتفاقات اخير کمک کنيد آقا حامد .
منابع مطالعاتي ، آخرين اپگريد از اس دي کي هاي موجود و هر چي که بنظرتون مفيد مياد و خودتون صلاح ميدونين ...
متشکرم .
شادي