amirlol گفت:
من چنین کاری رو با جاوا کردم
چون یاهو در آدرس زیر هم یک مسنجر تحت وب داره
chat.yahoo.com
می یام به اون لوگین می کنم و اطلاعات رو بسته بندی شده بهش می فرستم
ولی بعضی مواقع نمی دونم چرا نمی فرسته که خوب این از اشکالات جاوا چت یاهو است
کامپوننت هم زیاد داره یاهو و حتمآ نیازی نیست که شما سرور اختصاصی داشته باشین
فقط کافی اجازه بگیری و جدیدآ خیلی از سرور ها هم این امکانو می دن
منم دارم رو یه بحثیش کار میکنم اگه جواب بده می زارم همه باهاش حال کنیم
شما که قرار این پروژه رو آخر Open Source تحویل بدی.خوب از الان این لطف رو بکن ملت هم یه کمکی بکنن
امیر جان می دونم می دونید ولی می گم که بقیه بدونن:
استفاده از شناسه های یاهو در برنامه نویسی مربوط به سیستم عامل مانند دلفی و بیسیک و سی و ... از این الگوریتم استفاده می شود:
همون طور که می دونید یاهو یک سیستم یک پارچست و نیازی نیست برای استفاده از هر بخش در آن عضو شوید.برای استفاده از مسنجر و ایمیل و تراولز و انسرز و .... همه و همه از یک شناسه استفاده می شود.
این موضوع باعث شد که یاهو تبدیل به یک شهر شود با شخصیت های متفاوت بگذریم...
برنامه وارد نام کاربری روبوت شود که قبلا توسط شما در یاهو ساخته شده است.
فرض شناسه PMRobo
هم اکنون بعد از ورود باید به سرور چت متصل شویم.اتصال توسط Socket انجام می گیرد.
یکی از مشکلات در همین انتقال از صفحه ی ورود به صفحه ی چت است.بعد از ورود چه اتفاقی می افتد؟
در یک کوکی نوشته می شود که این شناسه با این آی در در یاهو حضور دارد.کوکی کجا ذخیره می شود؟؟
در برنامه نویسی سیستم عامل این مشکل کاملا حل شده است و با کمک کامپوننت های Indy که در خانواده ی C و delphi و ... وجود دارند می توان به راحتی این مشکل را حل کرد.
بعد از درخواست و ورود کوکی ها در یک بخش از برنامه ذخیره می شوند.(منطقی تر در یک بخش از حافظه).
حالا به صفحه ی چت می رویم.هیچ مشکلی نیست چون کوکی های ورود ذخیره شده اند و تمام صفحاتی که توسط Socket باز می شوند می توانند از کوکی های ذخیره شده استفاده کنند.
بعد از ورود به سرور چت ارسال ها تمام توسط ارسال های متنی صورت می گیرد.و تنها با چند کاراکتر مخصوص تا یاهو تفاوت در خواست ها را بداند.
در هنگام ارسال ID همان ID است که در مرحله ی قبل Login شده بودیم.پس به راحتی می توانید پیام ارسال کنیم.
صفحات ورود:
'edit.yahoo.com'
'edit.europe.yahoo.com'
'edit.my.yahoo.com'
'edit.in.yahoo.com'
'login.yahoo.com'
سرورهای چت:
'cs5.chat.sc5.yahoo.com'
'cs6.chat.sc5.yahoo.com'
'cs7.chat.sc5.yahoo.com'
'cs8.chat.sc5.yahoo.com'
و در بعضی مواقع:
'scsa.msg.yahoo.com'
'scsb.msg.yahoo.com'
'scsc.msg.yahoo.com'
خوب هدف تبدیل این الگوریتم به سیستم تحت وب است.
در PHP می توان از Socket استفاده کرد.دقیقا PHProxy همین سیستم را دارد.اگر توجه کرده باشید کوکی ها را ذخیره می کند و ..... تمام کارهای مورد نیاز.
به سورس php proxy هم سر زدم دقیقا ملزوات را داشت.
شخصا ASP کار هستم و در نهایت باید Yahoo message sender بر پایه ی ASP باشد.
من تا حالا با Socket در ASP روبرو نشدم.میشه کمی دوستان در موردش توضیح بدن؟ Server.CreateObject تو این پرانتز چی بزاریم!؟؟
مزیت این کار اینه که یابو جون نمی تونه کاری بکنه و راه منطقی و درستشه.امیدوارم این پروژه درست اجرا شه.