يه چيز خيلي عجيب در مورد ياهو مسنجر!

دوستان يك سري به وبلاگ http://mrdollar.mihanblog.com بزنيد سپس روي لينك معرفي به دوستان كليك كنيد.
ملاحظه ميكنيد كه پنجره اي باز شده و شما ميتوانيد براي دوستانتان در ياهو مسنجر لينك اين صفحه را به صورت offline ارسال كنيد، آن هم درجا و بدون درنگ!!
لطفا اگر كسي اطلاع داره كه چطور ميشه از طريق سايت براي ياهو مسنجر offline گذاشت سريعا خواهش ميكنم به من اطلاع بده...
:twisted:

amirlol

Well-Known Member
دوست عزیز منم به ایم سوال برخوردم جوابی نیومد جز اینکه خودم فهمیدم !!
ببین میهن بلاگ هاست کامل داره !!
و اگه برگردی پلاگین هایی هست که با Dll های یاهو کار می کنه و این امکانو بهت می ده !!

خــــــــــــــدا را شــــــــــــــكر يك نفر پيدا شد!

amirlol گفت:
دوست عزیز منم به ایم سوال برخوردم جوابی نیومد جز اینکه خودم فهمیدم !!
ببین میهن بلاگ هاست کامل داره !!
و اگه برگردی پلاگین هایی هست که با Dll های یاهو کار می کنه و این امکانو بهت می ده !!
آقا بازم شما كه يك جواب درست حسابي دادي!
ما آلان 2 روزه داريم اين سوال را ميگيم آقاي ايكس و ايگرگ بهشون بر ميخوره و هي ميگن جاش تو انجمن فلانه و ... هزار بد بختيه ديگه... امروزم من يكي از دوستامو ديدم كه نويسنده سايت را ميشناسه اميدوارم جواب سوالم بده....
|

amirlol

Well-Known Member
سلام !!!!
امروز داشتم با رویا کار می کردم دیدم از طریق اونم می شه !!!!

ممنوم از راهنمايي دقيقتون!

msgh گفت:
سلام
با عرض پوزش ولی پاسخ دوستمون اشتباه است.
پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو مورد مطالعه قرار دهید. اگر روش کار رو متوجه نشدید بگید.
http://www.codeproject.com/html/Yahoo.asp

شب خوش
آقا شما كه اين مقاله را معرفي كردي اصلا ببينم تو سايت ميهن بلاگ رفتي ياهو مسنجرت را هم ببند كاملا بعد روي ارسال به دوستان كليك كن ببين بدون استفاده از نرم افزار ياهو مسنجر داره پيام ارسال ميكنه اما اون مقاله كه شما دادي با استفاده از ياهو مسنجر و تنها پنجره PM را باز ميكنه!!!
| :neutral:

Toxic_Frog

New Member
فکر کنم اینها رو هاستشون یه کامپونت نصب کردند و یه روبات یاهو هم همزمان فعال دارندد که اون کامپونت می تونه با اون روبات ارتباط برقرار کنه و pm بفرسته .

Toxic_Frog گفت:
فکر کنم اینها رو هاستشون یه کامپونت نصب کردند و یه روبات یاهو هم همزمان فعال دارندد که اون کامپونت می تونه با اون روبات ارتباط برقرار کنه و pm بفرسته .
آقا منم نمي دونم درست ولي بهشون من ايميل زدم... خيلي مختصر گفته كه با PHP و C نوشته!

آخرین ویرایش:
دخالت می کنم چون هم طراح سایتم و هم برنامه نویس سیستم عامل: با زبان های برنامه نویسی سیستم عامل می توان کامپوننت هایی نوشت که به راحتی در ASP و PHP بدون هیچ مشکلی اجرا شوند.مثلا مانند CDONTS
(در سیستم عامل)ارتباط با یاهو مسنجر کار زیاد سختی نیست.تنها برنامه نویس توسط پورت و یک آدرس به سرور یاهو متصل می شود و با یک سری اطلاعات جزءی می تواند لوگین شود و پیام بفرستد.
پس اگر سرور اختصاصی داشتید و می توانستید کامپوننت های(dll) مربوط را نصب کنید خودم براتون می نویسم!!

amirlol

Well-Known Member
من چنین کاری رو با جاوا کردم
چون یاهو در آدرس زیر هم یک مسنجر تحت وب داره
chat.yahoo.com
می یام به اون لوگین می کنم و اطلاعات رو بسته بندی شده بهش می فرستم

ولی بعضی مواقع نمی دونم چرا نمی فرسته که خوب این از اشکالات جاوا چت یاهو است

کامپوننت هم زیاد داره یاهو و حتمآ نیازی نیست که شما سرور اختصاصی داشته باشین
فقط کافی اجازه بگیری و جدیدآ خیلی از سرور ها هم این امکانو می دن

منم دارم رو یه بحثیش کار میکنم اگه جواب بده می زارم همه باهاش حال کنیم

با سلام و تشکر...

amirlol گفت:
chat.yahoo.com

آقا اگه این لطف بزرگ را در حق بچه های انجمن بکنی که هم من و همه دعات میکنیم...
به امید موفقیتت...
قربانت سهیل.

اگه نیاز به یه نابغه داشتی در خدمتم:D
ولی به نظر من یک اشتباهه که بزارن رو سرور Share کامپوننت نصب کنند.واقعا مشکلات امنیتی زیادی داره+استفاده ی بیش از حد از سرور که بیشتر از توان یک سایت خواهد بود.از DOS گرفته تا ...

amirlol گفت:
chat.yahoo.com

برای لوگین چی کار می کنید؟ من راهی نمی بینم که این موضوع رو بشه پیچوند.؟
ما تو برنامه نویسیش تو ویندوز کلی مشکل داریم،آرزوی هر تروجان نویسی که این رو بلد باشه،که نیست،حالا نمی دونم واقعا می شه تحت وب بدون کامپوننت یا نه؟؟؟
منم از امروز روش کار می کنم ببینم می شه کاری کرد.

آخرین ویرایش:

amirlol

Well-Known Member
کوشا جان شماره من در زیر هست سوال خواسی داشتی بپرس
ولی کاری به آرزوی دیگران نداشته باش
چون اگه بهش برسند یاهو این قسمتو می بنده یا محدود می کنه و باز من بیچاره میشم و باید دوباره از نو بشینم و بنویسمش که کار کنه اونجاست که می گم دهنم سرویس شده و همتونم می خندید

باید یاهو رو هم حسابی بشناسی تا بتونی باهاش چنین کاری بکنی ولی بگمبهت که به این صورته که پاس دادن متغیر ها کافی نیست چون یاهو می بنده جولوتو

من چون برای یه سیستم از ایده یاهو یا بهتر بگم از ایده استاندارد سازی دیباگینگ استفاده کردم این عمل رو کامل می شناسم و بهمین دلیله دارم باهاش کار می کنم

amirlol

Well-Known Member
سهیل جان چشم
سعی می کنم به پایان برسونمش
چون دارم با asp می نویسمش و یه زره مشکلاتش زیاد تر از حده

amirlol گفت:
chat.yahoo.com

شما که قرار این پروژه رو آخر Open Source تحویل بدی.خوب از الان این لطف رو بکن ملت هم یه کمکی بکنن

امیر جان می دونم می دونید ولی می گم که بقیه بدونن:
استفاده از شناسه های یاهو در برنامه نویسی مربوط به سیستم عامل مانند دلفی و بیسیک و سی و ... از این الگوریتم استفاده می شود:
همون طور که می دونید یاهو یک سیستم یک پارچست و نیازی نیست برای استفاده از هر بخش در آن عضو شوید.برای استفاده از مسنجر و ایمیل و تراولز و انسرز و .... همه و همه از یک شناسه استفاده می شود.
این موضوع باعث شد که یاهو تبدیل به یک شهر شود با شخصیت های متفاوت بگذریم...

برنامه وارد نام کاربری روبوت شود که قبلا توسط شما در یاهو ساخته شده است.
فرض شناسه PMRobo
هم اکنون بعد از ورود باید به سرور چت متصل شویم.اتصال توسط Socket انجام می گیرد.
یکی از مشکلات در همین انتقال از صفحه ی ورود به صفحه ی چت است.بعد از ورود چه اتفاقی می افتد؟
در یک کوکی نوشته می شود که این شناسه با این آی در در یاهو حضور دارد.کوکی کجا ذخیره می شود؟؟
در برنامه نویسی سیستم عامل این مشکل کاملا حل شده است و با کمک کامپوننت های Indy که در خانواده ی C و delphi و ... وجود دارند می توان به راحتی این مشکل را حل کرد.
بعد از درخواست و ورود کوکی ها در یک بخش از برنامه ذخیره می شوند.(منطقی تر در یک بخش از حافظه).
حالا به صفحه ی چت می رویم.هیچ مشکلی نیست چون کوکی های ورود ذخیره شده اند و تمام صفحاتی که توسط Socket باز می شوند می توانند از کوکی های ذخیره شده استفاده کنند.
بعد از ورود به سرور چت ارسال ها تمام توسط ارسال های متنی صورت می گیرد.و تنها با چند کاراکتر مخصوص تا یاهو تفاوت در خواست ها را بداند.
در هنگام ارسال ID همان ID است که در مرحله ی قبل Login شده بودیم.پس به راحتی می توانید پیام ارسال کنیم.

صفحات ورود:
'edit.yahoo.com'
'edit.europe.yahoo.com'
'edit.my.yahoo.com'
'edit.in.yahoo.com'
'login.yahoo.com'

سرورهای چت:
'cs5.chat.sc5.yahoo.com'
'cs6.chat.sc5.yahoo.com'
'cs7.chat.sc5.yahoo.com'
'cs8.chat.sc5.yahoo.com'
و در بعضی مواقع:
'scsa.msg.yahoo.com'
'scsb.msg.yahoo.com'
'scsc.msg.yahoo.com'

خوب هدف تبدیل این الگوریتم به سیستم تحت وب است.
در PHP می توان از Socket استفاده کرد.دقیقا PHProxy همین سیستم را دارد.اگر توجه کرده باشید کوکی ها را ذخیره می کند و ..... تمام کارهای مورد نیاز.
به سورس php proxy هم سر زدم دقیقا ملزوات را داشت.
شخصا ASP کار هستم و در نهایت باید Yahoo message sender بر پایه ی ASP باشد.
من تا حالا با Socket در ASP روبرو نشدم.میشه کمی دوستان در موردش توضیح بدن؟ Server.CreateObject تو این پرانتز چی بزاریم!؟؟
مزیت این کار اینه که یابو جون نمی تونه کاری بکنه و راه منطقی و درستشه.امیدوارم این پروژه درست اجرا شه.

amirlol

Well-Known Member
بازم سلام
کوشا جان تحقیقت میشه گفت خوب و عالی بود
ولی یاهو به دلایل امنیتی یه تدابیری اندیشیده که نگو و نپرس منم دهن سرویش شده تا فهمیدم مقداریشو

و می تونم بهت اینو بگم که من روش دارم کار می کنم و به نتایجی رسیدم ولی هنوز 100% نیست چون باید براز نشه ولی تا براز نشده کار نمی کنه با asp و یه مقدار خفن تره که همیشه آنلاین باشه و یاهو می بنده سیستم رو

باید کد جاوامو تکمیل کنم. که بعدش بتونم از اون وصلشم به سرویسش ولی می خوام کاملآ asp باشه

با php هم میشه با .net هم میشه ولی با asp سخت تره

به امید موفقیتم
سعی می کنم بزودی اوکی اش کنم ولی ببین خدایش کار رو سرم زیاد ریخته
3 تا سایته که باید سریع تحویل بدم
بعدشم 2 تا سایت دیگه
یه زره نمی دونم چه کار کنم بهتره

امیر جان از 1 چیز دلگیر شدم...
منو شوخی گرفتی؟ این ها رو حدود 3 ساله که می دونم،تحقیق چیه؟
منم دارم همین رو می گم که چون کار داری شما همکاری کنیم بهتره...
به امید موفقیت پروژه

amirlol

Well-Known Member
نه بخدا من چنین جسارتی نکردم
ببین اینی که تو می دونی رو متمعنم یه روزی تحقیق کردی که فهمیدیش

جدیدا یه PHP دیدم.دیکد کردم سورسشو دارم !
خیلی سیستم جالبی داره.لوگین میشه و ....
فقط 1 کار خیلی قشنگ کرده.نرفته از یاهو استفاده کنه! رفته به E-messenger وصل شده! خیلی سیسم قشنگی داره...

جدیدترین ارسال ها

بالا