يه پيشنهاد دارم همه بخونيد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
mohsenshahbazi اگر من خودم دليل خسته شدنم رو نگم بهتره.. بذاريد بقيه دوستان خودشون تصميم بگیرند...

در هر صورت براي پايان این مسئله لطفا هر کس از هر مدیری که ناراضی هستش رو اینجا معرفی کنه و بدون هیچ گونه توهینی دلیل اینکه از اون مدير ناراضي هستش رو بنويسه ...
اینجا این نکته رو بگم اگر توی این بحث هر کسی به کس دیگه ای توهُن کنه خودم به شخصه باهاش بر خورد خواهم کرد (این به معناي به رخ کشيدن قدرت نيست فقط برای حفظ حرمت و شخصيت کاربران هستش)

(ضمنا آقا بابک بدليل فوت پدر بزرگشون نميتونن فعلا زياد بيان به سايت براي همین تصميم گرفتم خودم به کمک بقيه بچه ها به این موضوع پايان بديم)

همه ما منتظر شنيدن حرفهاي شما هستيم

موفق باشيد

مجيد

Pooriya_Online

Active Member
مجيد من يه پيغام خصوصي برات گذاشتم لطفا بخونش و جواب رو برام ارسال كن...

موضوعش اينه: حتما بخون...

در هر صورت تا انجمنها با مديراي نالايق پره اينجا نظر نميدم...

حتي همون نظري كه دادم (كه مجيد تازه قبول كرده) ولي در كل من تاپيك يا نظري ندم از سايت كه كم نميشه...

saman_sweden

Active Member
من شخصا از مهرداد سماواتي يا همون s_mehrdad68شكايت دارم
دليلش هم اينه عكسهاي منو بعاطر عقيده شخصي خود برداشته
اين موضوع نه تنها به عكس ختم نميشه بلكه نوشته هاي من و نوشته هاس ساير دوستان درموزد من كه اصلا مسله تهمت بحث سياسي و مذهبي هم نبود پاك كرده براي نمونه نوشته دوستي بنام 3panta است
به آدرس زير مراجعه كنيد
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=14399&postdays=0&postorder=asc&start=30
جناب مهرداد مي بايست اون نوشته ها و عكسهايي كه بنظرش مناسب نبود را بايد به بايگاني مي فرستاد نه اينكه خودسرانه اقدام به مجو كامل نوشته ها بكنه
اين مغاير با قوانين انجمن است
يك مدير نيايد بخاطر يك سري تغصبات مذهبي و سياسي تايپكي را زير سوال ببرد
و انتقاد كلي من در مورد مديراني است كه (با خوب و بد بودن مدير كاري ندارم) كه عقايد سياسي مذهبي دارن اونا بايد بركنار شوند و يا تاكيد شديد شود كه از اعمال عقايد شخصي خود در انجمن خودداري نماييند يعني انجمن كاملا لايك باشد و خود را از سياست و مذهب جدا سازد اينجا يك محل تبادل افكار گرافيكي است نه اينكه بخواهيم به مناسبتهاي مختلف عكسهاي گوناگون اينجا نمايش دهيم
در اين مورد كاملا بي طرف باشيم
اگر عكسي كذاشته ميشه و براي جلب افراد جايزه تعيين ميشه بايد جلو اينگونه كارها گذفته بشود
اگر اين مسايل رفع بشه در انجمن دغوا رخ نميده

Pooriya_Online

Active Member
saman_sweden گفت:
من شخصا از مهرداد سماواتي يا همون s_mehrdad68شكايت دارم
دليلش هم اينه عكسهاي منو بعاطر عقيده شخصي خود برداشته
اين موضوع نه تنها به عكس ختم نميشه بلكه نوشته هاي من و نوشته هاس ساير دوستان درموزد من كه اصلا مسله تهمت بحث سياسي و مذهبي هم نبود پاك كرده براي نمونه نوشته دوستي بنام 3panta است
به آدرس زير مراجعه كنيد
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=14399&postdays=0&postorder=asc&start=30
جناب مهرداد مي بايست اون نوشته ها و عكسهايي كه بنظرش مناسب نبود را بايد به بايگاني مي فرستاد نه اينكه خودسرانه اقدام به مجو كامل نوشته ها بكنه
اين مغاير با قوانين انجمن است
يك مدير نيايد بخاطر يك سري تغصبات مذهبي و سياسي تايپكي را زير سوال ببرد
و انتقاد كلي من در مورد مديراني است كه (با خوب و بد بودن مدير كاري ندارم) كه عقايد سياسي مذهبي دارن اونا بايد بركنار شوند و يا تاكيد شديد شود كه از اعمال عقايد شخصي خود در انجمن خودداري نماييند يعني انجمن كاملا لايك باشد و خود را از سياست و مذهب جدا سازد اينجا يك محل تبادل افكار گرافيكي است نه اينكه بخواهيم به مناسبتهاي مختلف عكسهاي گوناگون اينجا نمايش دهيم
در اين مورد كاملا بي طرف باشيم
اگر عكسي كذاشته ميشه و براي جلب افراد جايزه تعيين ميشه بايد جلو اينگونه كارها گذفته بشود
اگر اين مسايل رفع بشه در انجمن دغوا رخ نميده
كاملا موافقم...

Peyman-Pop

Active Member
مشکلی‌ که خیلی‌ از ایرانی‌ ها دارند اینه که همیشه دهن بین هستند، مخصوصا اگر طرف دوست یا رفیق صمیمی‌ خودش باشه .

بهتره بدونید این مساله نظر خواهی‌ در مورد مدیران اولین بار توسط خود مجید ارائه شد که بحث سر اون هم خیلی‌ بود، اما من با این موضوع مخلاف بودم چون اولا شیوه اون از طریق مطرح شدن در یک تاپیک درست نبود و دوما چون خیلی‌ از ما ایرانی‌ ها دهن بین هستیم همیشه نظرات دیگران رو مد نظر میگیریم و اگر بیایم ببینیم به فرض دوست صمیمی‌ من از کسی‌ بد گفته و از کسی‌ خوب گفته ما هم شاید بشه گفت روی اصل رفاقت یا همون دهان بینی‌ در کنار نظر های خودمون از اون نظر هم حمایت می‌کنیم، و اصلا به این کار نداریم که با اینکار داریم سرنوشت یک انجمن رو مشخص می‌کنیم.

آقا پوریا من هیچ وقت نگفتم دوست ندارم از مدیری انتقاد بشه همیشه گفتم اگر انتقاد، اعتراض یا دلخوری از مدیری دارید در پیغام خصوصی‌ برای یکی‌ از مدیران اصلی‌ ارسال کنید چون همیشه بحث های عمومی‌ جز بی‌ احترامی کاربران به هم و زیر سوال بردن فعالیت های مفید مدیران چیز دیگه ای رو در بر نداره و همیشه این تاپیک ها و انتقاد های عمومی‌ از یک فرد خاص باعث می‌شه تا نظر شخصی‌ خودتون رو به باقی‌ کاربران هم تحمیل کنید و اونها هم طبق نظر شما بیدلیل از فرد مذکور گله های گذشته و فراموش شده رو تداعی‌ کنند.

مشکل شما اینجاست که فکر می‌کنید یک مدیر حتما باید پیغمبر و بدون هیچ خطایی باشه، بابا مدیر ها کیا هستند ؟ امسال منو شما هر آدم معمولی‌ دیگه ای هستند،‌ مگه روی پیشونی‌ اونها نوشته شده پاک و بدون خطا که شما توقع دارید از مدیر هیچ اشتباهی‌ سر نزنه ؟ فکر می‌کنید مدیریت اینه که تخمه بگیری دستت بشینی‌ جلوی کامپیوتر و هی تاپیک قفل کنی‌ ؟ بخدا از زمان ورود به انجمن تا زمان خروج وقت سر خاروندن نداری، میری تو این تاپیک میبینی‌ دارن به جونه هم میپرن باید تذکر بدی، میری اون تاپیک باید جدا از همه ارسال ها از آواتار تا امضا کاربران رو رسیدگی‌ کنی تا برخلاف قوانین انجمن نباشه،‌ توی اون یکی‌ تاپیک میبینی‌ همیدگرو به فحش کشیدن میری اخطار میدی فحش زیرو بالای تورو هم میدن .... بعد توقع دارید تمامی‌ مدیران با اعصابی‌ راحت و آروم بیان به تمامی‌ کاربران جواب بدند و به هیچ وجه اشتباه و خطایی‌ رو مرتکب نشند.

مطمئن باشید اگر هر کدوم از شما که صداتون از جای گرم در میاد یکروز مدیر باشید و زیر بار مسئولیت دیگه هیچ وقت کار مدیری رو زیر سوال نمیبرید و خوشحال هم میشید یکی‌ پیدا شده و داره بدون هیچ چشم داشت و توقعی‌ برای یک انجمن زحمت میکشه. شما از مدیریت فقط قدرت و سطح دسترسی‌ اونرو می‌بینید ولی‌ نمیدونید از همین قدرت باید برای کلفتی‌ انجمن ها استفاده کنه،‌ مثل یک کلفت بخت برگشته باید همیشه بیای زیر بقیه رو تمیز کنی‌ تا مبادا بهشون بد بگذره، باید همه جارو تمیز و بدون مشکل نگه تا فقط وظیفتو انجام داده باشی که مبادا کم کاری کنی‌ که ازت بازخواست می‌کنن و بهت میگن بی لیاقت‌.

حالا ببینم کدوم یکی‌ از شما ها که نشستین توی خونه و هر موقع دوست داشتین میایین باهم اینجا شوخی‌ و بگو بخند می‌کنین چهار تا فحش به این میدین چهار تا گیر به اون میدین بعد هم به عنوان اینکه روز خیلی‌ خوبی‌ داشتین انجمن رو پرت می‌کنین کنار و میرین دنبال کارتون، حاضرین این کلفتی‌ رو قبول کنین !؟

پس بدونید چرا ما قدر مدیرانمون رو میدونیم و با دو سه تا اشتباه اونرو برکنار نمی‌کنیم. تا وقتی‌ فعالیت مثبت یک مدیر از فعالیت منفی‌ اون بیشتر باشه برای تمامی‌ ما محترم و عزیزه و اگر زمانی‌ دیدیم این روال داره بر عکس پیش میره با مدیر مورد نظر صحبت می‌کنیم، اگر تونست جبران کنه و اصلاح بشه که ما هم دوست داریم در کنار ما باشه اگر دیدیم اصلاح پذیر نیست و درست عمل نمی‌کنه ما هم میخوایم اون مدیر بجای مسئولیت مدیریت در نقش یک کاربر در انجمن فعالیت کنه.

در مورد مهرداد هم تمامی‌ نظر های شما و پیغام های خصوصی‌ شمارو خوندم و مد نظرم هست برای همین با مهرداد صحبت کردم، و قرار شده کاملا در رفتار خودش تغیراتی‌ بده که این حسن نیت اونرو میرسونه . اگر بعد از طرح قوانین جدید انجمن عکاسی‌ در چند روز آینده باز هم گله ای داشتید ( بدون در نظر گرفتن مشکلات شخصی‌ و یا مسایل گذشته )،‌ دیگه فکر کنم خود مهرداد این مسئولیت رو کنار بذاره.

همونطور که قبلا گفتم باز هم میگم مشکلات موجود در انجمن قبل از هر کاربری مدیران رو مورد آزار قرار میده برای همین اولین افرادی که سعی‌ در رفع مشکلات موجود دارند مدیر ها هستند.

اینرو هم بدونید نظر همه کاربران هم برای ما مهم و محترمه، اگر به شیوه ای درست و منطقی‌ مطرح شده باشه !

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
با كفته هاي شما يعني حاضر به تعويض مديريت نيستيد پس من ميرم...

باورد كن سلمان مديريتش از شما خيلي بهتر بود... (تاحالا نميخواستم بگم ولي با وجود گفتهات اين حرف روز دم)

خدا نگهداري همه شما....

Peyman-Pop

Active Member

از شما این حرف بچه گانه بعید بود.

گفتم اگر مهرداد در کارش باز هم رفتار گذشتش رو تکرار کرد از مدیریت برکنار می‌شه، وقتی‌ می‌شه مساله ای رو دوستانه حل کرد هیچ وقت همون اول از زور استفاده نمیکنند .

اگر هم بخوای اینطور با مسائل برخورد کنی‌ من هیچ اصراری برای موندن شما نمیکنم .

پیمان ‌

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:

از شما این حرف بچه گانه بعید بود.

گفتم اگر مهرداد در کارش باز هم رفتار گذشتش رو تکرار کرد از مدیریت برکنار می‌شه، وقتی‌ می‌شه مساله ای رو دوستانه حل کرد هیچ وقت همون اول از زور استفاده نمیکنند .

اگر هم بخوای اینطور با مسائل برخورد کنی‌ من هیچ اصراری برای موندن شما نمیکنم .

پیمان ‌

آقا پيمان سلام

دوست عزيز اين مهرداد قابل اصلاح نيست
اين عين نامه ايشون در تايپك زير است شما انتظار داري من چه پاسخي براش بنويسم هملا توهين كرده به تمام كاربران

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=14504

s_mehrdad68 گفت:
بابا چرا نمخوايد بفهميد من 2 ساعت پدر دستمو درآوردم كامي همين تور اميد جان همين طور بازم نميفهميد بابا نفهمي هم حدي داره اين همه شرح حالمو گفتم اين همه روزه خوندم اين گار ياسين تو گوش خر بود!بابا به خدا شما هيچي نميدونيد از مسائل پشت پرده اي كه داره مخ مديراي كل و مديرا رو ميخوره شبا خوابم نميبره نه واسه اينكه واستون كم گذاشته باشم ها نه زيادم گذاشتم واسه اينكه يه موقع مثل الان زبارم در نره شرمنده مجيد جون و پيمان عزيز شم.من نميدونم چجوري بايد پست ديگه اي بكنم.اصلا يكي نيست بگه بابا به شما چه؟همه سايتهاي دنيا مثل هموني كه اميد گفت هيچكي نميفهمه كي مدير شد چجوري شد؟مگه پولي بابت عضويت پرداخت كرديد؟

انگار اومدن رستوران 3 تومان دادند دارن ميرن به صاحب رستوران ميگن غذاش شور بود ال بود بل بود...

همينشم خداتونو شكر كنيد ديگه حال داره بهم ميخورده از اين 4-5 تا كابر بابا بريد پي كار و زندگيتون ديگه مديرتون نكردن چرا حرس ميزنيد چرا دنبال گرفتن آتو و گير دادن به ماييد؟

شما مطمئن باشيد اين جوري كه پيش ميره به غير از من 4-5 نفر ديگه هم ميذارن ميرن مجيد هم ديگه ظرفيتي داره ميزنه همه چيو جمع ميكنه اون موقع ديگه اعصاب همه آرومه

مجيد جان پيمان جان و بابك عزيز شرمنده ي همتون هستم به خدا ديگه ظرفيتم پر شده نميتونم نميكشم صبح تا شب كارم شده همين من تو PHOTO.NET از اين كارا ميكنم كيف ميكنم اينجا حالم به هم ميخوره احساس كارگري ميكنم تو سايت تا مديريت احساس ميكنم بايد چيزي به كسي ميدادم ندادم احساس بدهكاري ميكنم كه هيچجوري نميتونم صافش كنم.فكر ميكنيد اينا خوششون مي ياد بيان اينجا خودشونو به خاطر شما بكشن؟سامان تو ديگه چرا اين طوري ميكني؟خوبه خودت مدتي مدير بودي...
حالا بريد تو امضاتون چرط و پرط بنويسيد بعدشم گنده بزنيد به امضام توجه كنيد ملت

خدانگهدارتان براي هميشه نمك نشناساي بدبخت

نوشته

بابا چرا نمخوايد بفهميد من 2 ساعت پدر دستمو درآوردم كامي همين تور اميد جان همين طور بازم نميفهميد بابا نفهمي

ادم نفهم به خر مي گن اين بابا عملا همه را حر دونسته

نوشته

خدانگهدارتان براي هميشه نمك نشناساي بدبخت

چه كسي در انجمن نمك نشناس است
تازه بقيه حرفهاش بمونه

من اگر احترام مديران خوبي مثل شما آقا بابك آقا مجيد آقا مسيح نيود حتما پاسخ وي را در شان خودش مي دادم

H-assan

Well-Known Member
من نمي دونم اين مسخره بازيه ها چي اين پوريا كه ادا داره خودش بتره و به من هم توهين كرده توي تاپيك هرچه شد باد باد

4 تا تپيك هستن كه بايد قفل بشن من نمي دونم اگر مهرداد بره يعني اينكه سايت رو تبديل به يك بچه بازي كرديد من الان به شدت عصبانيم از مديران سايت مي خوام كه حتمي اين تاپيك رو قفل كنن چون هيچي سودي براي سايت نداره بلكه باعث تشجنج در سايت هم مي شه قرار نيست راي 2 نفر به همه برتري داشته باشه :twisted: :twisted:

123456

Member
پاسخ آسان

آسان جان این تنها رای دو نفر نیست و خیلیها هستند که مخالفند اما بهتر است دو یا سه نفر حرف بزنند که به گوش همه برسد تا اینکه 100 تا نوشته باشد و کسی نخواند.

Pooriya_Online

Active Member
به به ببين سايت به كجا رسيده كه يه الف بچه داره دستور قفل تاپيك رو ميده...:wink:

من دوباره اومدم ولي اگه يكي از اون 3تا مدير بخوان به من گير بدن من ديگه تحمل نميكنم و برميگردم يه چيزي بهشون ميگم... حالا ميخواين دسترسيمم قطع بشه بشه ولي جوابشون رو ميدم... ميدونم الانم جوابشون رو دادم ولي اون موقع مثل خودشون و به طور خيلي خيلي شديد جواب ميدم...

برگشتنمم به خاطر صحبتهاي بابك و محيد و لطف دوستان بود نه كسه ديگه اي (خودشون ميدونن كيا رو ميگم)...

از دوستانم سامان-موهي-123456-مصطفي (هردوشون) - مهرداد (نه اون مديره اون بچه با مرامه باحاله. من باچه هاي ... كاري ندارم) و همه اونايي كه به من لطف داشتن (در همه اون تاپيك) ممنونم... خيلي با صفايين :wink: عامل مهميم كه برگشتم همين دوستان بودن...

از دوست خوبمونم آسان كه هميشه بدون اطلاع حرف ميزنه خواهش ميكنم كه اول بگرده انجمنهارو ببينه بعدش بياد بگه مقصر كيه... نه اينكه بعد از چند روز غيبت كه هيچ اطلاعي از درگيريا نداره بياد طرف كسي رو بگيره...

ديگم خيلي آنلاين نميشم...

براي مجيدم متاسفم كه حاضر نيست تجديد نظري در مديرانش بكنه... مجيد يه پيغام ديگه با همون موضوع قبلي (منتها ريپلايش) رو برات زدم حتما بخون...

همگي موفق باشيد...

---------------------------------------------------------

به پيشنهاد يكي از دوستانم يه قسمتيش رو حذف كردم. :wink:

saman_sweden

Active Member
دوستان
مديران محترم ارشد اين تالار همه موضوع را فهميده اند و اميد است طبق قولهاي خود مديران ارشد تالار به اين مسايل پايان داده شود
واز ديگر عزيزان هم تقاضاي من اين است اين مسايل را دنبال نكنيم اما اگر مديراني كه مورد مواخظه هستند بخواهند بيايند دوباره سرو صدا جيغ و داد راه بيندازن مغلوم ميشه هدفشان بهم زدن جو انجمن و ايجاد آشوب است بايد هم از طرف مديران ارشد و هم از طرف تمام كاربران محترم توبيخ شوند
و تازماني كه اين تايپگ مسير طبيعي خودش را طي مي كنه لطفا قفل نكنيد براي اينكه آقا مجيد نوشته اند كه هر كس از مديري ايراد مي بينه با دليل همينجا مطرح كنه
منم پيشاپيش از تمام دوستان سپاسكذارم

a Truth Seeking

Active Member
آقاجان اين موضوع يا موضوعات مشابه قفل بشه يا سانسور بشه دردي از كسي دوا مي شه اين خودش عين استبداده آقا من چندبار گفتم چرا بحث الكي به كسي توهين نمي كنم چون مي دونم بحث بالا مي گيره بايد يه فكر درست و حسابي كرد دمتون گرم يه نظرسنجي بذارين ببينين بچه ها نظرشون چيه ديگه.يه نظارت كلي هم از طرف آقا مجيد و آقا پيمان باشه حله ديگه اينجوري داريم دور خودمون مي چرخيم.

Pooriya_Online

Active Member
saman_sweden گفت:
دوستان
مديران محترم ارشد اين تالار همه موضوع را فهميده اند و اميد است طبق قولهاي خود مديران ارشد تالار به اين مسايل پايان داده شود
واز ديگر عزيزان هم تقاضاي من اين است اين مسايل را دنبال نكنيم اما اگر مديراني كه مورد مواخظه هستند بخواهند بيايند دوباره سرو صدا جيغ و داد راه بيندازن مغلوم ميشه هدفشان بهم زدن جو انجمن و ايجاد آشوب است بايد هم از طرف مديران ارشد و هم از طرف تمام كاربران محترم توبيخ شوند
و تازماني كه اين تايپگ مسير طبيعي خودش را طي مي كنه لطفا قفل نكنيد براي اينكه آقا مجيد نوشته اند كه هر كس از مديري ايراد مي بينه با دليل همينجا مطرح كنه
منم پيشاپيش از تمام دوستان سپاسكذارم
خوشم مياد كه منطقي هستي و مثل بضيا به منطق بازي در نمياري... :wink:

H-assan

Well-Known Member
پوريا جان من تاپيك رو از اول خوندم در ضما من اين چند روز آنلاين بودم ولي ارسال نمي كردم يعني زياد ارسال نمي كردم چون از شهر ديگه و كافي نت بود بيشتر سعي مي كردم ببخونم تا بعد اگر يك مشكل مثل حال پيش اومد از جريان با خبر باشم

در مورد حرف دوستمون 123456 نه نظرت اشتبا است هركي مخالف بايد اعلام كنه چون اينجوري مشخص كه چند نفر خاص مخالف هستن به نظر من بايد هر كسي بگه كه چرا با فلاني مخالفه و اعلام كنه نه يك عده خاص با تندي اين كار رو بكنن

نظر من اينه كه مشخص كنيد از حالا به بعد كه كي با كي مشكل داره و علتش چي كه مشخص بشه البته يك پيشنهاده اگر دوباره اين پوريا گير نده

راستي از حال نظر بديد كه با مهرداد مخالفي يا موافق تا بريم سراغ بعدي

من كه با مهرداد موافقم چون يكي دوتا ارسال كه ممكنه هر دليل باعث بشه اين اتفاق بيفته موجب اعصبانيت بشه ملاك قرار نمي دم مهرداد آموزش خوبي داده به همه مخصوصا به من و بقيه دوستان

kiyanosh

Member
Babak Sateli گفت:
[align=justify:97ff67e384]با سلام به تمامي دوستان عزيز در سايت MajidOnline ...

همان طور كه حتماْ مطلع شديد به زودي قرار است نسخه جديد سايت با امكانات بيشتر ، طراحي جديد ، و قسمتهاي سودمندي كه مطمين هستم شما را خوشحال خواهد كرد ،....
اما درخواستي كه از دوستان داشتم ...

دوست دارم در نسخه جديد سايت و خصوصاْ در انجمن هاي جديد آن ، هر گونه كدورت و مشكلي كه بين اعضاء با اعضاي ديگر ، با مديران انجمن ها و غيره تماماْْ از بين بروند. اين كار تنها و تنها توسط كاربران با شعور و باهوشي مانند شما ميسر خواهد شد. براي همين مي خواستم تا در همين تاپيك بياييم و اگر از دست كسي ناراحت هستيم و يا بوديم ، آن را به خاطر احترام دو طرفه برطرف كنيم و با نامه هاي محبت آميز تمامي مشكلات را حل كنيم ... بياييد مثل يك انسان قدرتمند به اشتباهات خود اعتراف كنيم و اگر كسي از دست ما ناراحت بوده با يك معذرت خواهي ساده و تصميم بر اينكه از آن پس ، در رفتار خود تجديد نظر كنيم ، تمامي مشكلات را از بين ببريم و نسخه جديد سايت را با يك همبستگي و اتحاد و دوستي شيرين افتتاح كنيم ... من هم از طرف خودم و مجيد عزيز قول مي دهم كه در قوانين سايت و رفتار مديران آن و كلاْ مشكلاتي كه در اين چند وقت به وجود آمده تجديد نظر كنيم و سايت را مانند يك محيط كاملاْ دوستانه در بياوريم ...

بياييد ديگه از مشكلات صحبت نكنيم ....
بياييد از مسايل خوب صحبت كنيم ...
از دوستي هاي جديد صحبت كنيم ...
معذرت خواهي كنيم ...
و تمامي كدورت ها را پشت سر بگذاريم ...

...............................................................
با تشكر [/align:97ff67e384]

خیلی موافقم و انشالله بزودی شاهد این نسخه جدید باشیم

ممنون

123456

Member
<پاسخ آسان

آسان جان حالا که میگی هر کی باید خودش نظر بدهد گفتم بیام و نظرم را بگویم و به پرسشت پاسخت بدهم.
قبل از هر چیز بنده با نهرداد مخالف نیستم , چون دشمنی خونی که با ایشان ندارم.
اما با عملکرد دوگانه مهرداد به عنوان مدیر انجمن مخالفم.
در مورد اینکه گفتی مهرداد آموزشهای خوبی می دهد , حرفی نیست و شاید معلم بسیار خوبی هم باشد , اما به نظر من مهرداد در برخورد با کاربران مشکل دارد و طبق گفته خودش در توپیکی که پاک شد , گفته بود که زبان دوم من خشونت است.
در صورتی که تنها زبانی که یک مدیر به آن نیاز ندارد همین است.
در مورد این هم که گفتی دو و یا سه توپیک دلیل بر چیزی نمی شود باید بگویم که فقط دو و یا سه توپیک نبوده بلکه برخورد تند و استفاده از کلمات زشت بارها از مهرداد دیده شده.
در آخر به این مسیله هم اشاره می کنم که مدیر بودن فقط به داشتن اطلاعات کامل نیست و شخصی که مدیر است باید بداند که چطوری با افراد مختلف برخورد کند.
در این سایت روزانه هزاران نفر می آیند با هزاران عقید و فکر مختلف و راضی نگهداشتن این جمعیت کار آسانی نیست اما می بینید که مجید و دیگر مدیران چقدر خوب توانستند همه را تا حد مطلوبی راضی نگهدارند.
ما همه می دانیم که مدیریت کار آسانی نیست اما بهتر کسی این وظیفه را بر عهده بگیرد که از دانش آن برخوردار باشد ) دانش برخورد اجتماعی )

saman_sweden

Active Member
Re: <پاسخ آسان

123456 گفت:
........
در این سایت روزانه هزاران نفر می آیند با هزاران عقید و فکر مختلف و راضی نگهداشتن این جمعیت کار آسانی نیست اما می بینید که مجید و دیگر مدیران چقدر خوب توانستند همه را تا حد مطلوبی راضی نگهدارند.
........

من در مورد اين قسمت از پبام شما صحبتي دارم كه فكر كنم بدرد همه بخوره

البته اشاره كنم من قبلا خودم به موضوعي هست پاي بند بنودم اما الان فرق داره و تنها فردي كه افكارش در اين مورد به من تاثير گذاشته و دوست و سرور خوبم آقا مجيد (MAGID) است (با آقا مجيد علوي زاده اشتباه نشود) من از نظر فكري با اين گراميترين دوستم كه واقعا دوستش بحدي كه مي پرستمش شايد 180 درجه اختلاف فكري داشته باشم اما در اين مدت هر گز نديده ام در مورد مطالب و نوشتار ها در انجمن يك بار هم كه شده نظر شخصي خود را بگويد
اين براي من بسيار حايز اهميت است

حالا موضوع اصلي
هر كسي كه مدير است يا مدير مي شود نبايد و نبايد نظر شخصي خود را كه از ايدولوژي و افكار سياسي فرد ناشات مي گيره اعمال نمايد
يعني مدير در طول مديريت خود عقايد مذهبي و سياسي خود را قفل نمايد و در اين مورد كاملا بي طرف باشد
در آينده اگر مديري بخواهد عقايد مذهبي و سياسي خود را اعمال نمايد باز وضع بهمين ترتيد خواهد بود
پس مديران ارشد انجمن بايد در اين مورد فكري بكنند والا حرف بر سر اين نيست كه يك نفر سواد و اطلاعاتش زياد است ياكم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا