دوستان من به گفته آقا پيمان قرار بود ديگه چيزي ننويسم ولي با اجازه ايشان لازم دونستم چندتا چيز را بنويسم...
من همه صفحات را خواندم و به دقت 2بار خواندم چيزي را از قلم نندازم(اين خودش كلي اتلاف وقت بود برام ولي باور كنيد خيلي دوست دارم چيزي كم و كسسر نذارم.)
من خوندم و خوندم به پست آقا مجيد رسيدم آقا مجيد عيدي داد يه توپ قل وقلي داد...

نميخواستم اينجوري شه...
بگذريم خواندم وخواندم پست آقا مجيد و آق كيانوش گل(را كه 3 تاپست بيشتر از ايشان نديدم تو انجمن ولي خيلي به ايشان علاقه مند شدم..)را خواندم .پيش خودم گفتم اگه واقعا هر كاربري كوچكترين فهم و دركي از مسئوليت ميفهميد ما اين همه مشكل نداشتيم كه!چرا هميشه بايد كوچكترين مشكلها رو بزرگ كنيم.؟قبول دارم كه در اون تاپيك يك مقدار خيلي كم بد صحبت كردم ولي قبول ندارم كه بد قضاوت كردم.در تاپيكي كه تو بخش انتقادات درباره من زده شده آخراش آقا كيانوش حرفي زدند كه من تا الان نميخواستم بزنم.
من روزي 2 ساعت تو سايتهاي عكس مثل خانه دومم Pbase.com و Photo.net ميگردم.يكي از عكاساشان هم هستم....بخش Hide سياسي هم در اين بخش وجود داره كه محدود به افراد خاصي است...روزانه تقريبا 100 عكس به اينجا اضافه ميشه و توسط ما مورد بررسي قرار ميگيره روزانه 100 جور اعتراض و فحش و فحش كاري پيش مياد كه چرا عكس من تو Top Photoes نرفته!با همه اينها سر و كله زدن و بعضي اوقات Ban كردن اونها كار هر كسي نيست.به همين دليل من هم بخش كمي از اون رو بر عهده دارم.ديگه زيادي بگم ميگن چقدر تعريف ميكنه از خودش نه دوستان من دارم باري كه روي دوشم تو اينترنت ميكش رو بهتون ميگم ..650000 توامن پول اكنت اينترنت دادم كه 30٪ علتش مربوط به مجيدآنلاين ميشه ماهي 60000 توامن پول تلفن مياد كه اونم 30٪ اش تو مجيدآنلاين سپري ميشه....من نميخوام اينجا بحث رو مادي كنم چون عضو ناچيزي دربرابر آقا مجيد و آقا بابك و يه سري از دوستان هستم.شما خودتون رو بذارين به جاي من (خواهشا قبلش هرگونه ذهنيتي را از بنده دور كنيد.)
من علاقه شديدي به عكاسي دارم حتي بيشتر از دوستم.وقتي با مجيد آنلاين آشنا شدم فكر كنم 9 ماه پيش هميشه حسرت ميخوردم كه چرا نميتونم كمكي به عزيزاني مثل بابك و مجيد و پيمان(جديدا) بكنم.چون سوادش رو نداشتم و فقط مصرف كننده بودم تا توليد كننده.من از اين همه موضوع فقط Delphi بلدم كه اونم انجمنش زياد فعال نيست.وقتي ديدم انجمني به نام عكاسي تشكيل شده داشتم بال در مياوردم كه بتونم كاري دربارش بكنم.فعاليتم را جدي شروع كردم.تا اينكه آقا مجيد تشخيص دونستند من لايق اين سمت باشم.(اي كاش كه نميشدم اي كاش اون موقع كيبوردم ميشكست نميتونستم بنويسم با اجازه بزرگترها بله

)از اون روز به بعد همش به فكر اضافه شدن مقالاتي تحت عنوان عكاسي بودم ولي وقت مجالم نداد.(كه بابت اين موضوع هنوز شرمنده چندتا از بچه ها هستم).
حالا كه يكم از اوضاع احوالم مطلع شديد باز حق ميديد كه كسي كه از روي علاقه دوست داره سايتي كه توش فوتوشاپ حرفه اي كار ميشه عكاسي حرفه اي هم كار بشه؟حق ميدي وقتي بعد از سر و كله زدن با 100تا آدمي كه از سرتاسر دنيا برامون عكس ميفرستند يه بار يه روي خوش به يك كاربر قدر ندون نشون بديم؟حق ميدين كه شرايطي را كه ذكر كرديد فقط معصومين الهي ميتونن داشته باشند براي مديريت؟حق ميدين من نيازي به 1يوسر دختري كه 50٪ امكان داره پسر باشه ندارم؟من خودم خيلي دوست دارم 100 برابر دوست عكاس چه اينترنتي چه داخلي!؟حق ميدين بعد از اين همه زحمت بيان نسبت دختر بازي تو انجمن را به شما ببندند هيچي بهش نگي؟(خوبه نگفتيم)حق ميدين وقتي 20 نفر تو انجمن به فكر عكاسي حرفه اي هستند نبايد به خاطر 4 نفر كه همش دوست دارند انجمنها به قول يكي خيس باشه انجمن را به كاروانسرا تبديل كنم؟هيچ ميدونستين سايتي هم هست كه رقيب انجمن ما باشه ولي با اينكه انجمن ما 1 ماه بعد از اون افتتاح شده با اين حال از رقيب پيشه گرفتيم؟من فكر ميكنم شما همه چي رو ول كنيد اين يكي رو بچسبيد براتون شيرين تر باشه!سايت عكاسي.كام هنوز 300 پست از ما عقب تره هنوز سطح سواد كاربراش از ما عقب تره!اينو من تو انجمن هم گفتم ولي امان از يك خسته نباشي! حق ميدين وقتي تو اين اينترنت خراب مونده زحمت ميكشي سايت رو مياري بالا بعدش بيان عكس طنز بذارن هيچي نگي ساكت بموني بعدشم بگي دستت درد نكنه عجب عكسي بود ايول كلي خنديدم....
خيلي هاتون به نظر من بچه بازي درآورديد كه من رفتم و ديگه نمي يامو به امضام توجه كنيد و ا زاين حرفا!بعد از اين كارتون پست مجيد رو ببينيد خجالت نميكشيد؟پست پيمان را ميبينيد چطور؟
خيلي حرف زدم با اين كه در دل پرم 10 برابر اين حرفها جمع شده بود.شرمنده همه كساني كه همشو خوندن
اميدوارم مشكلاتان اگر پست من حل نشد با راه ديگه اي كه رفتن من باشه حل بشه!
خدانگهدارتان