يه پيشنهاد دارم همه بخونيد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
به اين ميگن

خر بيار باقالي ببر

من يك بار به اين مسله اعتراض كردم يكماه دسترسيم قطع شد
الان هم شما هي بگيد مطمعن باشيد آبي از آب تكان نميخوره يه چند روز اينطوري بعد فس همه ميخوابه

پس من نظر خاصي ندارم

saman_sweden

Active Member
kiyanosh گفت:
فکر می کنم خیلی یکه به قاضی رفتیم و خوشحال بر می گردیم.
من فکر میکنم مدیران کلا بچه های خیلی بی ادعا هستند و کاملا احساس می کنم از خودمان ولی خیلی کوشا تر . ضمنا هیچ دریافتی هم ندارند و فقط عاشقانه کار می کنند.
عملکردشون هم شفافه .
مدیر سایت انتخاب کرده و می تونه ببینه و برداره. ما بهتره وارد این مسائل نشیم و بذاریم تو شواری مدیران حل بشه!!

البته من فکر میکنم کلا آقا مجید باید قدر مدیراش بدونه!!

من چندین بار تخلف بعلت عدم اطلاع کرده بودم و پیام خصوصی دادم و حل شدم و فهمیدم حق با دوستان بوده
به نظر من اگه هر کس بیاد خودش را بررسی کنه بهتره

خوب معلوم شد بزودي شما هم مدير مي شويد

Mohi Design

Member
خداحافظ همگی برای همیشه...
دیگه فروم مجیدآنلاین اون فروم یه سال پیش نیست...
باوجود یه سری از افراد...
من شاید دوباره بیام ولی به صورت مخفی و حتی به یک نامه هم جواب نمیدم... (تا موقعی که این افراد برن)
منم مثل خیلی های دیگه از دست بعضی مدیرا میرم...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~پ

اين امضا چيه پوريا .... كجا ميخواي بري؟ اي بابا...

من يه تاپيك مي نويسم كه همه بگن تو نري...

mohsenshahbazi

Active Member
kami_mz گفت:
آقا بنده همين جا اعلام مي کنم : تا پنج شنبه پيشتر مدير و کاربر نيستم. بعدش خدانگهدار همه تون براي هميشه.
من نه كاربر ستاره دارم نه مدير انجمنم نه مدير سايتم كه كسي از رفتن من ناراحت بشه ولي من اون موقعي كه اينجا ثبت نام كردم فكر ميكردم اينجا خيلي بيشتر ميتونم ياد بگيرم و برام ارزش داره تا اينكه هرروز تو يه سايتي ولو باشم و دنبال يه چيزي بگردم
ولي الان چند تا ازمديران (من اسم ميارم اگر چه درست نيست ولي يكي بايد بگه ) مثل اين اقاي mehrdadفكر ميكنه اينجا مثلا ارث پدريشه كه هركاري دلش خواست بكنه
اگه اين طوري پيش بره ممكنه تا چند وقت ديگه خيلي از كاربرا از اين برخورد ها ناراحت بشن و انجمن ها رو ترك كنن
مثل خودم
اين هم آخرين تاپيك بنده هست
لا اجازه
خداحافظ همگي
:cry:

oxygenws

Active Member
نمی دونم اینجا چرا کسی جرات موندن و حرف زدن رو نداره، همه زود میدون رو ترک می کنند. (کامی، پوریا، موهی، محسن و ....)
نمی دونم چرا ما ایرانی ها با کنار هم بودن مشکل داریم!!
نمی دونم چرا به جای صحبت کردن سعی می کنید خشونت به خرج بدید و تو سر و کلهء هم بزنید.

بابا یه صحبتی شروع شد، تموم هم می شه، بذارید بحث با روند خودش جلو بره تا به یه نتیجه ای برسیم.
پوریا، شما که این بحث رو شروع کردی، چرا قبل از تموم شدنش داری میری؟؟ اگر می خواستی بری که دیگه لازم نبود بحثی بشه!!! اگر هدفت رفتن بود زدن این تاپیک به چه دردت می خورد؟؟؟
هر کس هم با انجام شدن این بحث ها، توانایی پذیرش انتقاد رو نداشته باشه، یا توانایی پذیرش مقاومت مدیران یا مدیران ارشد رو نداشته باشه، هم بهتره بره.
ای بابا، یک کم سعی کنید بتونید با هم زندگی کنید!!!!

هر چیزی راهی داره، روشی داره و وقت لازم داره. هر وقت هم از این بحثها شده که --می تونسته-- کمکی بکنه، اونقدر شلوغش کردند که امکان نداشته به نتیجه ای برسه.

من تا زمانی که پستی از پوریا و موهی و محسن اینجا نبینم که از رفتن دست کشیدند، دیگه اینجا مطلبی نمی نویسم. (کامی رو هم می دونم که دیگه نمی خواد بره)

a Truth Seeking

Active Member
باباجان تا هرچي مي گيم 600 نفر مي يان حرف مارو بلا نسبت شما و ساير دوستان مثل پيرزنها نقل قول مي كنن و براي خودشون نتيجه گيري مي كنن.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

ميدونيد چيه مشكل بزرگي كه ما ايرانيها داريم و بايد اول اونو رفع كنيم اينه كه اصلا نميتونيم گروهي كار كنيم.. چرا چون افرادي هستيم كه فقط خودمون رو ميبينيم (منظورم به كسي نيست حتي خود من) و واقعا دلمون به حال هم نميسوزه.. اين حرفها كه من به خاطر فلاني ميام بخاطر فلاني كمك ميكنم همش شعاره !!! فقط براي اينه كه خودمون رو توجيه كنيم ...!
من براي اينكه اين موضوع به هيچ كس بر نخوره اين مثال رو روي خودم و بابك بيان ميكنم... (توجه داشته باشيد اين فقط يك مثاله)

تا همين ديرور بابك رفيق صميمي من بود و به من و خيلي هاي ديگه كمك ميكرد... حالا من امروز ازش يك چيزي پرسيدم بابك هم خسته بود و اصلا حوصله جواب دادن به اونو نداشت و گفت برو اصلا حال و حوصله ندارم! بعد من يهو داغ ميكنم ميگم اه اين چه آدميه.. اين اصلا آدم نيست اگر واقعا هدفش كمك به من و امسال من بود نميگفت برو حوصله ندارم نه اين بدرد نميخوره بايد اينو بر كنار كنيد..! دو ساعت بعد حال بابك جا مياد و مياد توي سايت كه كمك كنه 4 تا از بچه ها ازش سوال ميكنند و بابك جواب اونها رو ميده و همه اونها راضي هستند.! نسبت رو فراموش نكنيد 4 به 1

بعد من فردا براي مدير انجمنها پيغام خصوصي ميزنم كه آره بابك فلانه چهار تا چيز ميذارم روش و ميگم!!! اصلا به اين موضوع فكر نميكنم كه ايشون ممكنه جواب من يك نفر رو نداده اصلا گيريم كه از قيافه من خوشش نيومده حال نكرده جواب منو بده يا اصلا با من يك دعوا ميكنه اما از اون طرف به 4 نفر ديگه كمك كرده و اونها رو راضي نگه داشته ! خب حالا نتيجه چيه؟!

بعد ميام توي انجمن يك تاپيك بزنم و بگم كه آره بابك بده اصلا من از همون اول از بابك بدم ميومده اين آدم اومده فقط مديريت كنه و با مديريتش حال كنه به هيچكي كه كمك نميكنه با همه دعوا هم ميكنه!

معناي اين حرفها چيه؟! چرا من اين حرفها رو ميزنم؟! آيا به نظر شما در اين لحظه به من يك حس خود بيني (فقط به فكر خودم هستم) بهم دست نداده؟! آيا اگر در لحظه اي كه عصباني هستم سكوت كنم و چند دقيقه فكر كنم بعد با خودم سبك سنگين كنم و بعد بيام منتطقي بيام جلو كه نه سيخ بسوزه نه كباب بهتر نيست‌؟!

حالا از همه اين حرفها بگذريم من واقعا نميدونم چي بگم چون واقعا از انجمنهاي سايت خسته شدم... شايد خود من اولين نفري باشم كه بذارم و برم...

من اصلا منظورم با حرفهام توهين به كسي نيست فقط تورو خدا باز نياين نقل قول كنيد و تفسير كنيد... من منكر اشتباهات مديران نيستم ... حرف من اينه هميشه و همه جا نيمه پر ليوان رو ببينيد... اينطوري ميتونيد هميشه مثبت فكر كنيد و آينده نگر باشيد اگر هميشه از حول اينكه نه من پولم كمه نه اطلاعاتم كمه پس نبايد فلان كارو بكنم هيچ وقت اون كار رو نميتونيد انجام بدين چون كه نه پول براتون مياد نه اطلاعات.. اما اگر به نيمه پر ليوان نگاه كنيد ميبينيد كه تازه خيلي دير هم شروع كرديد...

رفع اين مشكل رو ميسپرم به آقا پيمان، آقا بابك و بقيه كاربران عزيز.... (عملا و ظاهرا ما فعلا اينجا هيچ كاره ايم )

موفق باشيد

مجيد

a Truth Seeking

Active Member
آقا مجيد با اين حال كه واقعا با حرفهاي شما موافقم اما به اين هم اعتقاد دارم كه در بيشتر و بلكه همه مسايل بازنگري و بازانديشي روي صحت وسقم مسايل و راه رفته واقعا لازمه.
حالا سوال من اينه :
چرا اين دوستان از ***همه*** مديران ناراضي نيستند؟
من قصد توهين به شخص بخصوصي رو ندارم ولي لازم دونستم كه اين رو بگم كه درسته آب رفته به جوي بر نمي گرده اما مي شه از هدر رفتن بيشتر اون جلوگيري كرد ضمنا اين انجمن ها با وجود افرادي مثل شما و ساير دوستان هست كه به حيات خودش ادامه مي ده من اين مطلب رو قبلا در موضوعي با عنوان چرا مجيدآنلاين اينقدر پيشرفت كرده بيان كرده بودم.

دوستان من به گفته آقا پيمان قرار بود ديگه چيزي ننويسم ولي با اجازه ايشان لازم دونستم چندتا چيز را بنويسم...

من همه صفحات را خواندم و به دقت 2بار خواندم چيزي را از قلم نندازم(اين خودش كلي اتلاف وقت بود برام ولي باور كنيد خيلي دوست دارم چيزي كم و كسسر نذارم.)

من خوندم و خوندم به پست آقا مجيد رسيدم آقا مجيد عيدي داد يه توپ قل وقلي داد... :oops: نميخواستم اينجوري شه...

بگذريم خواندم وخواندم پست آقا مجيد و آق كيانوش گل(را كه 3 تاپست بيشتر از ايشان نديدم تو انجمن ولي خيلي به ايشان علاقه مند شدم..)را خواندم .پيش خودم گفتم اگه واقعا هر كاربري كوچكترين فهم و دركي از مسئوليت ميفهميد ما اين همه مشكل نداشتيم كه!چرا هميشه بايد كوچكترين مشكلها رو بزرگ كنيم.؟قبول دارم كه در اون تاپيك يك مقدار خيلي كم بد صحبت كردم ولي قبول ندارم كه بد قضاوت كردم.در تاپيكي كه تو بخش انتقادات درباره من زده شده آخراش آقا كيانوش حرفي زدند كه من تا الان نميخواستم بزنم.

من روزي 2 ساعت تو سايتهاي عكس مثل خانه دومم Pbase.com و Photo.net ميگردم.يكي از عكاساشان هم هستم....بخش Hide سياسي هم در اين بخش وجود داره كه محدود به افراد خاصي است...روزانه تقريبا 100 عكس به اينجا اضافه ميشه و توسط ما مورد بررسي قرار ميگيره روزانه 100 جور اعتراض و فحش و فحش كاري پيش مياد كه چرا عكس من تو Top Photoes نرفته!با همه اينها سر و كله زدن و بعضي اوقات Ban كردن اونها كار هر كسي نيست.به همين دليل من هم بخش كمي از اون رو بر عهده دارم.ديگه زيادي بگم ميگن چقدر تعريف ميكنه از خودش نه دوستان من دارم باري كه روي دوشم تو اينترنت ميكش رو بهتون ميگم ..650000 توامن پول اكنت اينترنت دادم كه 30٪ علتش مربوط به مجيدآنلاين ميشه ماهي 60000 توامن پول تلفن مياد كه اونم 30٪ اش تو مجيدآنلاين سپري ميشه....من نميخوام اينجا بحث رو مادي كنم چون عضو ناچيزي دربرابر آقا مجيد و آقا بابك و يه سري از دوستان هستم.شما خودتون رو بذارين به جاي من (خواهشا قبلش هرگونه ذهنيتي را از بنده دور كنيد.)

من علاقه شديدي به عكاسي دارم حتي بيشتر از دوستم.وقتي با مجيد آنلاين آشنا شدم فكر كنم 9 ماه پيش هميشه حسرت ميخوردم كه چرا نميتونم كمكي به عزيزاني مثل بابك و مجيد و پيمان(جديدا) بكنم.چون سوادش رو نداشتم و فقط مصرف كننده بودم تا توليد كننده.من از اين همه موضوع فقط Delphi بلدم كه اونم انجمنش زياد فعال نيست.وقتي ديدم انجمني به نام عكاسي تشكيل شده داشتم بال در مياوردم كه بتونم كاري دربارش بكنم.فعاليتم را جدي شروع كردم.تا اينكه آقا مجيد تشخيص دونستند من لايق اين سمت باشم.(اي كاش كه نميشدم اي كاش اون موقع كيبوردم ميشكست نميتونستم بنويسم با اجازه بزرگترها بله :oops: )از اون روز به بعد همش به فكر اضافه شدن مقالاتي تحت عنوان عكاسي بودم ولي وقت مجالم نداد.(كه بابت اين موضوع هنوز شرمنده چندتا از بچه ها هستم).

حالا كه يكم از اوضاع احوالم مطلع شديد باز حق ميديد كه كسي كه از روي علاقه دوست داره سايتي كه توش فوتوشاپ حرفه اي كار ميشه عكاسي حرفه اي هم كار بشه؟حق ميدي وقتي بعد از سر و كله زدن با 100تا آدمي كه از سرتاسر دنيا برامون عكس ميفرستند يه بار يه روي خوش به يك كاربر قدر ندون نشون بديم؟حق ميدين كه شرايطي را كه ذكر كرديد فقط معصومين الهي ميتونن داشته باشند براي مديريت؟حق ميدين من نيازي به 1يوسر دختري كه 50٪ امكان داره پسر باشه ندارم؟من خودم خيلي دوست دارم 100 برابر دوست عكاس چه اينترنتي چه داخلي!؟حق ميدين بعد از اين همه زحمت بيان نسبت دختر بازي تو انجمن را به شما ببندند هيچي بهش نگي؟(خوبه نگفتيم)حق ميدين وقتي 20 نفر تو انجمن به فكر عكاسي حرفه اي هستند نبايد به خاطر 4 نفر كه همش دوست دارند انجمنها به قول يكي خيس باشه انجمن را به كاروانسرا تبديل كنم؟هيچ ميدونستين سايتي هم هست كه رقيب انجمن ما باشه ولي با اينكه انجمن ما 1 ماه بعد از اون افتتاح شده با اين حال از رقيب پيشه گرفتيم؟من فكر ميكنم شما همه چي رو ول كنيد اين يكي رو بچسبيد براتون شيرين تر باشه!سايت عكاسي.كام هنوز 300 پست از ما عقب تره هنوز سطح سواد كاربراش از ما عقب تره!اينو من تو انجمن هم گفتم ولي امان از يك خسته نباشي! حق ميدين وقتي تو اين اينترنت خراب مونده زحمت ميكشي سايت رو مياري بالا بعدش بيان عكس طنز بذارن هيچي نگي ساكت بموني بعدشم بگي دستت درد نكنه عجب عكسي بود ايول كلي خنديدم....

خيلي هاتون به نظر من بچه بازي درآورديد كه من رفتم و ديگه نمي يامو به امضام توجه كنيد و ا زاين حرفا!بعد از اين كارتون پست مجيد رو ببينيد خجالت نميكشيد؟پست پيمان را ميبينيد چطور؟

خيلي حرف زدم با اين كه در دل پرم 10 برابر اين حرفها جمع شده بود.شرمنده همه كساني كه همشو خوندن :oops:

اميدوارم مشكلاتان اگر پست من حل نشد با راه ديگه اي كه رفتن من باشه حل بشه!

خدانگهدارتان

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا من نمي خوام چيزي بگم فقط يه چيز مي گم تا آخرش رو برو مي شه اگر يك موضوع به هر دليلي نامتناسب بود به صورت پيغام خصوصي به نگارنده اطلاع داده بشه نه با فرياد كشيدن در انظار عمومي.
اگر موضوعي مشكل داره انتقاد كن نه متلك كه با متلك گفتن كار درست نمي شه هيچ دقيقا بدتر هم مي شه.

a Truth Seeking گفت:
اي بابا من نمي خوام چيزي بگم فقط يه چيز مي گم تا آخرش رو برو مي شه اگر يك موضوع به هر دليلي نامتناسب بود به صورت پيغام خصوصي به نگارنده اطلاع داده بشه نه با فرياد كشيدن در انظار عمومي.
اگر موضوعي مشكل داره انتقاد كن نه متلك كه با متلك گفتن كار درست نمي شه هيچ دقيقا بدتر هم مي شه.
اين همه حرف بزن باز بشه اين...متاسفم

من كي متلك گفتم يه بار بود كه اينم آخرين باز بود كه فكر توجيه كافي اوووردم شما به بزرگي خودت ببخش خوبه؟

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا ديگه خداييش داداش من اگر مي بيني من و امثال من اينجا دور هم جمعا براي اينه كه يه چيزي از ديگري ياد بگيره و اگر هم تونست يه چيزي ياد بده كه واقعا ثواب داره عزيز من اينجا همه ايراني هستن و دست استكبار جهاني هم تو كار نيست. اگر موضوعي از من به نظر شما بد اومد خوب مي توني بياي در گوش من ( پيغام خصوصي ) بگي ما كه خداي ناكرده پدركشتگي با هم نداريم.
آخرش هم صلوات مي فرستم انشاء الله كه ختم بخير بشه اين موضوع.

123456

Member
در حمایت

من هم در حمایت از دو تن از کاربران سایت که قصد خروج از مجدی آنلاین را دارند و کسانی هستند که خیلی به ما کمک کردند , امضای خودم را تغییر دادم.
هدف من از اینکار این بوده که اولا به این دو کاربر فعال و محترم بگویم که اولا ما زحماتشان را فراموش نکردیم و دوما مخالفت خودم را با بعضی از مدیران که بدون هیچگونه قانون و خط مش خاص اقدام به سانسور و قفل کردن توپیکها می کنند اعلام کنم.

حالا یکی نیست بگه به درک. :oops:

اما خوب با اینکار می خواهم به سهم خودم بگویم بابا ما نمک نشناس نیستیم و به همان اندازه که برای مجید آنلاین احترام و اهمیت قایل هستیم برای کسانی هم که در این سایت برای ما زحمت می کشند ارزش و اهمیت قایل هستیم.

aryana

Member
oxygenws گفت:
من کلا موافقم.
ولی پوریا جان، خودت در جریان هستی که بعضی ها هستند که، حالا به هر دلیلی مسان و رای های نادرست می دن، مثلا یکی از شخصیت من خوشش نمیاد، یکی از قیافهء من و یکی .... منظورم اینه که همه 100% به علم و کاردرستی یه مدیر رای نمی دن.

پیشنهادت رو من قبول دارم، ولی مهم چطور انجام شدنشه که نه سیخ بسوزه نه کباب. راستش یه زمانی همچین صحبتی تو انجمن مدیران مطرح شد ولی تو انتخاب روش رای گیری موندیم.

اگر پیشنهاد ----اجرایی ای---- داری بگو.

ممنون، امید

من با گفته مخالفم وقتي هر كس حق يكبار راي دادن داشته باشه از اوون حق به خوبي استفاده ميكنه ..... نه؟؟

mohsenshahbazi

Active Member
؟؟؟

ببخشيد ولي من بايد اين تاپيك رو بزنم
1- اين موردهايي كه پيش اومده يكي دوتا نبوده كه بشه ازش رد شد بعضي از مديران فكر كردن اينجا اداره است اونا هم رييسن و هر كاري دلشون بخواد ميتونن بكنن
2-در مورد شعار
من به شخصه (البته نگين من منظورم شما نبودي كه حتما بودم حالا يا من يا پوريا)
هدفم از اين انجمنها هموني بود كه گفتم و نه چيز ديگه اي
3-فكر نميكنم مثلا (مثال) از روي عصبانيت يا بي حوصلگي يه مدير بياد و به يه كاربر توهين كنه (غير مستقيم)
4-آقا مجيد شما ديگه چرا از اين انجمنهايي كه خودتون درستش كردين خسته شدين
آدم هيچوقت از انجام عملي كه نتيجه خوبي داشته باشه خسته نميشه(چه گنده منده شد)
حالا هر جور كه ميدونين
بالاخره اين هم يه مشكله
كه يا بايد حل بشه يا صورت مساله پاك بشه
هر جور صلاح ميدونين

...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا