يه پيشنهاد دارم همه بخونيد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
در اينجا سعي كنيم انتقاد سازنده داشته باشيم

همونطور كه آقا مجيد خودش هم نوشته بركناري آقاي مهرداد سماواتي بهترين راهه
تا ببينبيم با بقيه چيكار مي كنيم
فقط آقا مهرداد نيست دو سه نفر هستند
و اين خوب نيست كه بخاطر برخوردهاي ناشايست وعقده اي دو سه مدير 15-10 نفر از بچه هاي قديمي از اينجا برن
اگر رفتني باشه همگي باهم ميريم واگر هم اصلاح شدني است مديران ارشد بايد به حرف كابران قديمي كه واقعا در اين انجمن دل سوزانده اند گوش فرا دهند

Pooriya_Online

Active Member
s_mehrdad68 گفت:
براي من تو سايت..نمونده؟فكر كردي آبروي من چيزيه كه بخواد با حرف سامان و مهرداد كوهي بره؟يا تو؟::::::)))))))))))

تو اصلا آبرو داري كه كسي بخواد آبروت رو ببره (با اين طرز حرف زدن)

درضمن من كه ميدونم براي اينكه مجيد نوشته بود آيا با بركناري مهرداد اين مشكلات از بين ميره؟ و همهم تاييد كردن و توهم داره .... ميسوزه

درضمن من فكر نميكردم اينقدر بيشعور باشي...

لاقل اون مديراي ديگرو من به خاطر اينكه در اون قسمت نميتونن مديريت كنن مورد بحث قرار دادم ولي الان شما رو هم از اون نظر هم از نظر بي احترامي به كاربرا و شخص خودم زير سوال ميبرم...

kiyanosh

Member
s_mehrdad68 گفت:
سلام

دوستان من هرچي بيشتر جلو ميرم بيشتر از مسئوليتم زده ميشم باور كنيد اگه اين چرط و پرتا رو پش سر خودتون رديف كنند اينجا براي كسي خواهر مادر نميذاريد

اصلا نميخوام و دوست ندارم اينجوري حرف بزنم ولي به خدا ديگه داغ كردم تا كي ميخوايد از حرف نزدم سوئ استفاده كنيد؟آقاي كوهي شما مدافع حقوق بشري؟شما اصلا دختري؟يا اگه دختري من به شما چيزي گفتم؟يه بار اين اراجيف رو گفتي جوابتو دادم 100 بار ديگه هم بگي 100 بار

جوابتو ميدم.

من فقط به يك نفر تو اين سايت(دختر) يك PM خصوصي داده بودم كه ميترا جان هستند و اون ماجرا حل شده و الان هم خيلي با هم رفيق هستيم ميتونيد از خودش سوال كنيد ميترا از روي عصبانيت يه جوابي و يك واكنشي نسبت به پيام طنز من داده بودند كه بعدا وقتي بازنگري شد ثابت

شد طنزي بيش نبوده!اين انجمنها به قول خودت 6تا دختر بيشتر نداره كه اكثرا همشهري منم نيستن (تهراني نيستن) تو پروفالشون نوشتن...

من تو بزرگترين سايت عكس دنيا كار ميكنم و مدير هستم ميفهمي بچه!اينقدر شاخ و شونه براي مديريت اينجا برام نكش تو هنوز لياقت انم نداشتي كه مدير اينجا شي چه برسه به....

پس سعي نكن به ناظرا بفهموني من خوره ام و...تو اون انجمن امريكايي نصفشون دخترن!نصف بيشتر فعاليت منم اونجا سپري ميشه پس 6 تا دختر رو به رخم نكش خوشبختانه ندار هم نيستيم!

آقا سامان هم ديگه اين حرف تكرار نشه چون مفته!گفتن من پاسخ دوتانه و محبت آميزشونو به يكي از دوستان(يا همچين چيزي)پاك كردم چون از ايشون خوشم نمي ياد!!!!بچه جون اينو بدون هنوز خيلي از اون بچه تري كمه به من بگي بچه!اين فقط ضعف و تشنگي مديريتتو ميرسونه

همين!يه بار ديگه اين حرفو بزني مجبور ميشم پست ويرايش شدتو كه تو آرشيوه برگردونم تا مردم ببينن چه دروغه شاخ داري بستي!

ديگه بيشتر از اين وقتمو صرف خوندن اين چرط و پرتهاي تكراري صرف كنم بابا شما خسته نميشين اينقدر حرف ميخوريد دوباره برميگرديد سر جاي اولتون؟رو كه نيست بابا...

اگه حرفاي جديد بابك جان عملي بشه بهتون قول ميدم كه هيچ وقت همچين رفتاري نداشته باشم(هميني كه الان داريد ميبينيد) چون اون موقع هيچ وقت تا اين حد بي شرف بازي درنمي ياد به ما بگن **كلك و ...

آقاي 123456 نماينده حقوق بشر2 اين روهم بدونيد ديگه نبينم همچين حرفي تو هرتاپيكي ميري يه نظر دادين عليهم منم كه وقت نميكنم به همشون جواب بدم پس سوء استفاده نكنيد همين جا جواب ميدم ديگه جاي ديگه با خودتون(بريد ويرايش كنيد):

من هيچ وقت(به غير از مواردي كه عرض ميكنم)با كسي تند صحبت نكردم چه برسه به اين كه بهش فحش بدم!شما خجالت نكشيديد وقتي همچين حرفي رو تو روز روشن زديد؟من كي تو انجمنم به كسي فحش دادم؟من كي تند حرف زدم؟مگه تو پيغام خصوصي كلي باهات حرف نزدم؟اونجا

خيلي محترمي ولي اينجا خيلي پستي

براي من تو سايت..نمونده؟فكر كردي آبروي من چيزيه كه بخواد با حرف سامان و مهرداد كوهي بره؟يا تو؟::::::)))))))))))

من فقط يك مورد جمله تند داشتم اونم آخرين پستم توي آخرين تاپيكم بود كه نقطهي جوشم بود...

ديگه بيشتر از اين وقتتونو صرف مهربون بازي و لطف به من و مديران سايت جهت پيشرفتش نكنيد (با شما هم هستم مهرداد كوهي و سامان) چون ممكنه اين پيشرفت در جهت حذف شما براي هميشه از سايت بشه!!!!(اگه جا نيفتاد دوبار بخونيد چون مهمه)

منم ديگه وقتمو صرف اين تاپيك نميكنم حالا خودتونو بكشيد بگيد مهرداد اله بله!همون طور كه تا الان به حرف شما(شما 3تا)هيچ بلايي به سر مسئوليتم نيموده بعد از اين هم نخواهد اومد(يعني تا اين اندازه به خودم و انتخاب آقا مجيد اطمينان دارم!!!!)

خدانگهدار

با سلام و كمال احترام
دوست عزيز احتمالا بطور كامل مي دانيد كه بيشتر از هر فرد ديگر بر احترام مديران و نگاه مثبت
تا جايي كه حتي غير عادي جلوه كند و بسياري از دوستان معترض شدند و من كاملا پافشاري
وحتی اگه خواستید حتی در پی ام ها. از خیلی از این دوستان خواستم . و خودتون هم بهتر می دونید در این شرایط هیچ کس نمی آمد و خودش را آماج حرف ها قرار بده.

اما برادر عزيز
شما مديريد
نه يك كاربر !
مي دانيد اگه من از بين برم يك نفرم هستم. شما علاوه بر خودت . يك هويت حقوقي داريد.
اين هويت حقوقي شما براي من محترم. چون من خودم را مديون مديريت كلي سايت و لطف اونها و استفاده مي دونم.
ولی خدای نکرده اگه شما دچار مشکل بشید مدیران بسیاری و کلا حیثیت سایت زیر سوال میره.
من فکر میکنم لحن کلام یک مدیر و کلا هر صاحب قدرتی نباید تهدید آمیز باشه
و نیز باید با صبر و حوصله باشه.
همانطور که با بررسی واعلام علنی مخالفم چون باعث جبهه گیری بیشتر می شه . در صورتی که در بررسی غیر علنی ممکنه با یک پوزش حل بشه . این اسم بردن های شما هم خوب نیست. من با اسم بردن دوستان هم مخالفتم را کردم!. ولی مدیران بیشتر باید رعایت کنند.
خلاصه فکر میکنم .

چون حداقل مدير سايت پر بيينده هستم . كاملا درك ميكنم . مسئله کاربران خیلی مهمه
. یک بر مهم هر سایت کاربره . و باید به نیاز اونها هم توجه بشه. این کار ها خیلی حوصله می خواهد. و مدارا و احترام و صمیمیت . این افرادی که اسم بردید بعضی ها را نسبتا کامل می شناسم . مثلا ... اصلا کسی نیست که شما فرمودید.

آقا مهرداد من فکر می کنم . همه به توانایی های شما معترف هستند. ولی برخورد شما را
نمی پسندن .

فکر میکنم اگه با کمک دیگر مدیران یک بررسی مجدد رفتار خودت را بکنید. نکات مثبت را تقویت و اشکالات را رفع کنید . و این دوستانی هم که نام بردید به جرات بگم اهل کینه نیستند و با یک عذرخواهی حل میشه. یا مشکلی بود من خودم از طرف شما عذرخواهی می کنم

حتی اگه هم خواستید تشریف ببرید چه خوبه که مسائل حل بشه و با خاطره خوش برید.

و نظرم اینه شما حالا که دیگه آقا مجید اومده کاشکی چیزی نمی گفتید. تا باعث رشد مسئله نشه.

saman_sweden

Active Member
kiyanosh گفت:
s_mehrdad68 گفت:
سلام

......آقا مهرداد من فکر می کنم . همه به توانایی های شما معترف هستند. ولی برخورد شما را
نمی پسندن .

فکر میکنم اگه با کمک دیگر مدیران یک بررسی مجدد رفتار خودت را بکنید. نکات مثبت را تقویت و اشکالات را رفع کنید . و این دوستانی هم که نام بردید به جرات بگم اهل کینه نیستند و با یک عذرخواهی حل میشه. یا مشکلی بود من خودم از طرف شما عذرخواهی می کنم

حتی اگه هم خواستید تشریف ببرید چه خوبه که مسائل حل بشه و با خاطره خوش برید.

و نظرم اینه شما حالا که دیگه آقا مجید اومده کاشکی چیزی نمی گفتید. تا باعث رشد مسئله نشه.

اولا من بنا به حرف آقا پيمان كه بهم نوشته بود باهاش صحبت كردم اخلاقش را درست كنه تا اين لحظه صبر كردم و هميشه نوشته ام آقاي مهرداد سماواتي
اما اين بابا نه اجترام حرفهاي آقا پيمان نگه ميداره نه احترام حرفهاي آقا بابك را
پس حرف گوش نمي كنه

وقتي كسي لجوج و يك دنده باشه چاره چيه
تنها راه اين ميمونه كه اين بابا را از مديريت سلبش كرد
اونطوري هم كه خودش باورشه فكر مي كنه تخت سلطنتي نشسته و مادام العمر ميخواهد ديكتاتوري كنه
نه داداش ديگه دير شده اگر هم توبه كني توبه گرگ مرگ است و به التماس و گذيه بيفته كه در اخلاقش تجديد نظر مي كنه ما باورمون نميشه براي اينكه به بارها ثابت كرده قابل اصلاح نيست
بهتره آقا مجيد آقا بابك آقا پيمان به فكر مدير ديگري باشند
اينهمه كاربرفعال با نشاط اينجا هستند كه بار و دانش و هنر عكاس شان هم از همرداد بيشتره
اينهمه هم خربزه زير بغلش ندهيد كه هيچي هم از عكاسي نمي فهمه

من ديگه اين آخرين تايپكم بود مگر اينكه يكي بخواهد نيشم يزنه

iRWEBDES

Active Member
چي بگم ... اين شناخت آقا بابك ؛ پيمان و مجيد جان هستش ديگه : :lol:
مدير ما رو باشه :
من تو بزرگترين سايت عكس دنيا كار ميكنم و مدير هستم ميفهمي بچه!اينقدر شاخ و شونه براي مديريت اينجا برام نكش تو هنوز لياقت انم نداشتي كه مدير اينجا شي چه برسه به....
اولن كه بچه لا گچه ...
دوما منو بكشن و يا بك*ن هم نميام مدير شم مگه ....
طنزي بيش نبوده!اين انجمنها به قول خودت 6تا دختر بيشتر نداره كه اكثرا همشهري منم نيستن (تهراني نيستن) تو پروفالشون نوشتن...
دلم برات سوخت كاش بچه تهران بودن نه ؟ :lol:
پس سعي نكن به ناظرا بفهموني من خوره ام و...تو اون انجمن امريكايي نصفشون دخترن!نصف بيشتر فعاليت منم اونجا سپري ميشه پس 6 تا دختر رو به رخم نكش خوشبختانه ندار هم نيستيم!
خوره نيستي عزيزم هبلي ...
همشون ؛ دختر آمريكايي ها رو ميگم ايشااله قربونشون بري :lol:
آره ندار نيستي ... دختر داري اما چيز ديگه :D
آقا سامان هم ديگه اين حرف تكرار نشه چون مفته!گفتن من پاسخ دوتانه و محبت آميزشونو به يكي از دوستان(يا همچين چيزي)پاك كردم چون از ايشون خوشم نمي ياد!!!!بچه جون اينو بدون هنوز خيلي از اون بچه تري كمه به من بگي بچه!اين فقط ضعف و تشنگي مديريتتو ميرسونه
خندم ميگيره ...
كي از ضعف مديريت حرف ميزنه ... بيچاره بد جو گرفتت ها ... اون بالا بالا ها اكسيژن نيستا ... خفه نشي :lol:
ديگه بيشتر از اين وقتمو صرف خوندن اين چرط و پرتهاي تكراري صرف كنم بابا شما خسته نميشين اينقدر حرف ميخوريد دوباره برميگرديد سر جاي اولتون؟رو كه نيست بابا...

چيكار كنيم بيكاريم ديگه ...
كاش ما هم مخ زدن بلد بوديم :lol:
همه مثل شما بچه باحال نيستن كه :lol:
ميدوني تو محل ما به تو چي ميگن ؟ ميگن الولوب :lol:
اگه حرفاي جديد بابك جان عملي بشه بهتون قول ميدم كه هيچ وقت همچين رفتاري نداشته باشم(هميني كه الان داريد ميبينيد) چون اون موقع هيچ وقت تا اين حد بي شرف بازي درنمي ياد به ما بگن **كلك و ...
آدم به باباش نميگه بي شرف ... چقدر بي تربيت شدي :lol:
ولي تو كلش رو خوابونديا ... پست كه .... واسه 15 دقيقته :lol:
براي من تو سايت..نمونده؟فكر كردي آبروي من چيزيه كه بخواد با حرف سامان و مهرداد كوهي بره؟يا تو؟:::::
از اين به بعد نبينم گفتي مهرداد كوهي ها ...
جناب آقاي مهرداد كوهي ... فهميدي ؟
در ضمن من ميدونم آبروت نميره ...
از اين به بعد وارد مبحث تخيل نشو و از چيزايي كه داري حرف بزن ... :wink:
من فقط يك مورد جمله تند داشتم اونم آخرين پستم توي آخرين تاپيكم بود كه نقطهي جوشم بود...
الهي .... قربونت بره :lol:
ديگه بيشتر از اين وقتتونو صرف مهربون بازي و لطف به من و مديران سايت جهت پيشرفتش نكنيد (با شما هم هستم مهرداد كوهي و سامان) چون ممكنه اين پيشرفت در جهت حذف شما براي هميشه از سايت بشه!!!!(اگه جا نيفتاد دوبار بخونيد چون مهمه)
برو سر مهدكودك سر كوچه شاخ و شونه بكش ابا ...
تو ميخواي دسترسي من رو قطع كني و حذفم كني ؟
برو با **** بازي كن :lol:
منم ديگه وقتمو صرف اين تاپيك نميكنم حالا خودتونو بكشيد بگيد مهرداد اله بله!همون طور كه تا الان به حرف شما(شما 3تا)هيچ بلايي به سر مسئوليتم نيموده بعد از اين هم نخواهد اومد(يعني تا اين اندازه به خودم و انتخاب آقا مجيد اطمينان دارم!!!!)
آخ الهي موش كور تو رو گاز بگيره تا نفهمه چه *** رو گاز گرفته :lol:
[hr:eb3ea2b166]
اينم ادب مدير سايت شماست ...
بعد بيايد بگيد ما بيراه ميگيم ...
خود دانيد ...
تا وقتي ايشون اينجا مديره از ما خداحافظ ...
فقط و فقط من تو اين تاپيك خواهم نوشت ...
خدانگهدار ...
:arrow:

Gate Keeper

Well-Known Member
من گفتم تاپيك ماله بزرگترهاس و بهتره حرفي نزنم ولي با اين ارسال آخري به اين نتيجه رسيدم كه بهتره منم به عنوان يه عضو اين اجتماع از مديران كل خواهش كنم در انتخابشون تجديد نظر كنن تا حداقل خودشون قوانين رو رعايت كرده باشن!

Pooriya_Online

Active Member
مهرداد (همون ... ه نه مهرداد بامرامه) چرا به پيغام خصوصيم جواب نميدي؟

كم اوردي؟

فهميدي نفهمي كردي؟ :wink:

a Truth Seeking

Active Member
خداييش من مي ترسم باز يه چي بگم همه برگردن يقه من بيچاره رو بگيرن فقط اينقدر مي تونم بگم كه آقا مهرداد من كم آوردم.

iRWEBDES

Active Member
در ضمن من از همه ي دوستان بابت بد حرف زدنم معذرت ميخوام ...
لياقت ايشون در اين حد بود ...
از اين به بعد هر كس ميخواد اسم ايشون رو بياره اطفا قيد كنه تا با من اشتباه نشه ...
در ضمن براي خودم متاسفم كه با ايشون هم نام هستم

saman_sweden

Active Member
آقا بابك ؛ آقا پيمان و مجيد جان
چرا در مقابل اين همه اعتراض سكوت كرده ايد براي اينكه به اين مسايل خاتمه داده بشه به تصميم بگيريد

بقول يكي از كاربران گرامي كه نوشته اند

..........مديران كل خواهش كنم در انتخابشون تجديد نظر كنن تا حداقل خودشون قوانين رو رعايت كرده باشن!
الان هم كه دونفرتون آن لاين هستيد

2 نفر كاربر مخفي

123456

Member
پاسخ

آقاي 123456 نماينده حقوق بشر2 اين روهم بدونيد ديگه نبينم همچين حرفي تو هرتاپيكي ميري يه نظر دادين عليهم منم كه وقت نميكنم به همشون جواب بدم پس سوء استفاده نكنيد همين جا جواب ميدم ديگه جاي ديگه با خودتون(بريد ويرايش كنيد):

من هيچ وقت(به غير از مواردي كه عرض ميكنم)با كسي تند صحبت نكردم چه برسه به اين كه بهش فحش بدم!شما خجالت نكشيديد وقتي همچين حرفي رو تو روز روشن زديد؟من كي تو انجمنم به كسي فحش دادم؟من كي تند حرف زدم؟مگه تو پيغام خصوصي كلي باهات حرف نزدم؟اونجا

قبل از هر چیز آقا مهرداد من تا حالا هیچگونه بی احترامی نه به شما کردم و نه به کس دیگر و کلا مخالف هرگونه بی احترامی هستم.
حتی یک بار که در یکی از توپیکها از برخورد شما عصبانی شدم و تند برخورد کردم سریع پی ام دادم و سعی کردم از دلت در بیاورم چون معتقدم که کسی عصبانی می شود که چیزی برای گفتن ندارد و می خواهد حرفش را به زور جلو ببره در صورتی که من حرف بسیار برای گفتن دارم و نیازی به عصبانی شدن ندارم.
حتی در پیامی هم که بابک داد من رفتم و باز هم گفتم اگر برخورد تندی با کسی داشتم معذرت می خواهم.

در مورد عصبانیت خود شما در نوشته تان خودش شاهدی است بر حرفهای زده شده .

در مورد اینکه گفتی من آدم پستی هستم باید بگویم:

خودت گفتی که در پی ام خیلی محترم پس بگذار پست بودنم را کسانی که در توپیکها نوشته هایم را خواندن قضاوت کنند.

در مورد اینکه گفتی کی به کسی فحش دادی هم باید بگویم که حیف که بسیاری از توپیکها پاک شده اما خود شما در یکی از نوشته هایتان با خشونت تمام گفتید:

مگر شما نمی فهمید؟ خوب شما نفهمید دیگر اگر می فهمیدین که اینطوری نمی کردین
همچنین در همین نوشته و استفاده از واژه پست خودش فکر کنم شاهدی باشد بر حرفهای زده شده.

در آخر باز هم می گویم من به جز در توپیکهای پاک شده در هیچ توپیک دیگری به جز اینجا در مورد شما چیزی نگفتم.

Gate Keeper

Well-Known Member
واقعا باعث تاسف كه يه محيط آموزشي تبديل به محيطي واسه **تر بازي و عياشي بشه!
واقعا سوال پيش مياد چرا اينجا؟ محيط بيرون كافي نيست؟ حتما بايد اينجا هم دعوا مرافه راه بندازن و دوستان رو بخاطره مقامي كه دارن برنجونن؟

ديگه اومدن مستقيم به فحاشيه دختراي آمريكايي اشاره كرده..خنده داره والا!

Peyman-Pop

Active Member
دوستان کاملا بحث هارو خوندم .

این تاپیک رو فعلا تا فردا قفل می‌کنم، لطفا تا فردا صبر کنید این مشکل رو حل خواهم کرد.

پیمان

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
نتيجه اين صحبتها رو تا فردا اعلام خواهيم كرد..

آقا سامان يك نكته اي رو هم متذكر بشم و اون هم اينه كه فقط مديران نيستند كه ميتونند وضعيت خودشونو مخفي كنند و همه كاربران اين امكانو دارند..

موفق باشيد

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا