سلام
دوستان من هرچي بيشتر جلو ميرم بيشتر از مسئوليتم زده ميشم باور كنيد اگه اين چرط و پرتا رو پش سر خودتون رديف كنند اينجا براي كسي خواهر مادر نميذاريد
اصلا نميخوام و دوست ندارم اينجوري حرف بزنم ولي به خدا ديگه داغ كردم تا كي ميخوايد از حرف نزدم سوئ استفاده كنيد؟آقاي كوهي شما مدافع حقوق بشري؟شما اصلا دختري؟يا اگه دختري من به شما چيزي گفتم؟يه بار اين اراجيف رو گفتي جوابتو دادم 100 بار ديگه هم بگي 100 بار
جوابتو ميدم.
من فقط به يك نفر تو اين سايت(دختر) يك PM خصوصي داده بودم كه ميترا جان هستند و اون ماجرا حل شده و الان هم خيلي با هم رفيق هستيم ميتونيد از خودش سوال كنيد ميترا از روي عصبانيت يه جوابي و يك واكنشي نسبت به پيام طنز من داده بودند كه بعدا وقتي بازنگري شد ثابت
شد طنزي بيش نبوده!اين انجمنها به قول خودت 6تا دختر بيشتر نداره كه اكثرا همشهري منم نيستن (تهراني نيستن) تو پروفالشون نوشتن...
من تو بزرگترين سايت عكس دنيا كار ميكنم و مدير هستم ميفهمي بچه!اينقدر شاخ و شونه براي مديريت اينجا برام نكش تو هنوز لياقت انم نداشتي كه مدير اينجا شي چه برسه به....
پس سعي نكن به ناظرا بفهموني من خوره ام و...تو اون انجمن امريكايي نصفشون دخترن!نصف بيشتر فعاليت منم اونجا سپري ميشه پس 6 تا دختر رو به رخم نكش خوشبختانه ندار هم نيستيم!
آقا سامان هم ديگه اين حرف تكرار نشه چون مفته!گفتن من پاسخ دوتانه و محبت آميزشونو به يكي از دوستان(يا همچين چيزي)پاك كردم چون از ايشون خوشم نمي ياد!!!!بچه جون اينو بدون هنوز خيلي از اون بچه تري كمه به من بگي بچه!اين فقط ضعف و تشنگي مديريتتو ميرسونه
همين!يه بار ديگه اين حرفو بزني مجبور ميشم پست ويرايش شدتو كه تو آرشيوه برگردونم تا مردم ببينن چه دروغه شاخ داري بستي!
ديگه بيشتر از اين وقتمو صرف خوندن اين چرط و پرتهاي
تكراري صرف كنم بابا شما خسته نميشين اينقدر حرف ميخوريد دوباره برميگرديد سر جاي اولتون؟رو كه نيست بابا...
اگه حرفاي جديد بابك جان عملي بشه بهتون قول ميدم كه هيچ وقت همچين رفتاري نداشته باشم(هميني كه الان داريد ميبينيد) چون اون موقع هيچ وقت تا اين حد بي شرف بازي درنمي ياد به ما بگن **كلك و ...
آقاي 123456 نماينده حقوق بشر2 اين روهم بدونيد ديگه نبينم همچين حرفي تو هرتاپيكي ميري يه نظر دادين عليهم منم كه وقت نميكنم به همشون جواب بدم پس سوء استفاده نكنيد همين جا جواب ميدم ديگه جاي ديگه با خودتون(بريد ويرايش كنيد):
من هيچ وقت(به غير از مواردي كه عرض ميكنم)با كسي تند صحبت نكردم چه برسه به اين كه بهش فحش بدم!شما خجالت نكشيديد وقتي همچين حرفي رو تو روز روشن زديد؟من كي تو انجمنم به كسي فحش دادم؟من كي تند حرف زدم؟مگه تو پيغام خصوصي كلي باهات حرف نزدم؟اونجا
خيلي محترمي ولي اينجا خيلي پستي
براي من تو سايت..نمونده؟فكر كردي آبروي من چيزيه كه بخواد با حرف سامان و مهرداد كوهي بره؟يا تو؟:::::
))))))))))
من فقط يك مورد جمله تند داشتم اونم آخرين پستم توي آخرين تاپيكم بود كه نقطهي جوشم بود...
ديگه بيشتر از اين وقتتونو صرف مهربون بازي و لطف به من و مديران سايت جهت پيشرفتش نكنيد (با شما هم هستم مهرداد كوهي و سامان) چون ممكنه اين پيشرفت در جهت حذف شما براي هميشه از سايت بشه!!!!(اگه جا نيفتاد دوبار بخونيد چون مهمه)
منم ديگه وقتمو صرف اين تاپيك نميكنم حالا خودتونو بكشيد بگيد مهرداد اله بله!همون طور كه تا الان به حرف شما(شما 3تا)هيچ بلايي به سر مسئوليتم نيموده بعد از اين هم نخواهد اومد(يعني تا اين اندازه به خودم و انتخاب آقا مجيد اطمينان دارم!!!!)
خدانگهدار