يه پيشنهاد دارم همه بخونيد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-assan

Well-Known Member
بنا به در خواست بابك جان ويرايش شده

از سامان هم مي خوام تاپيك كه از من نقل قول كرده ويرايش كنه
ممنون

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
لطفا در مورد مهرداد نظر بديد ممنون پسر خوب 123456 سامان اگر الان در مورد مهرداد نظري داري بگو

ممنون تا بعد بريم سراق ايرادهاي كلي

من نطراتم را به مديران ارشد انجمن گزارش داده ام و مسايل و مشكلات حاكم كه مد نظر من بود در شرف بررسي است و به اين پاسخ مثبت مديران ايمان دارم
ودر اين مورد واقعا از آقا پيمان آقا مجيد و آقا بابك نهايت تشكر و سپاسگذاري را دارم كه بلاخره به نقطه نظرات اين حقير هم توجه شده است
بنا براين نيازي نمي بينم از مدير يا مديراني اينجا نام ببرم و دوباره روز از نو روزي از نو بشه

ممنونم
سامان

iRWEBDES

Active Member
آقا من 6 بار توضيح دادم
قضيه كامل ايم سماواتي رو ...
اگر ميگيد خوبه بمونه
اگه باز تكرار بشه حرفي نيست
اما آقاي مدير ارشد شما بگو ؟
چرا 1 ماه پيش آقا مهرداد ميخواست از مديريت انظراف بده ؟
بگو كه چرا بهش اخطار داده بوديد ...
بگو چرا يه دختره ازش شكايت كرده بود ...
اينا رو بگو تا بچه ها روشن شن ...
اين جا انجمن مخ رني و **كلك بازي نيست ...
ميگيد پست زايد نكنيد جناب آقاي مسيح ميشينه 80 تا پست ميده تو يكيش يه حرف حسابي گير نمياد ...
ميگه ميخنده و ...
بعدش اگه پست بديم و از چيزي تشكر كنيم آقا شاخ ميشه كه چرا زايدي ... ؟
اين آقا مهرداد عكسهاي سامان رو پاك كرد ( كاري نداريم كه عكسها خوب بود يا بد و بايد ميموند يا نه ) اما عكس 3 تا اسگله وحشي كه خيلي هم به صورت وحشتناكي خالكوبي كرده اند رو نه تنها پاك نكرده بود بلكه آقا نظر هم داده ...
اينم مدير شما ...
حالا دفاع كنيد ...
همين آقاي اكسيژن وقتي دوست من تو اين تالار ثبت نام كرده بود . براي اينكه ياد بگيره با فروم كار كنه بهش گفتم يه تاپيك بزن و بگو كه اومديد و يكم در مورد خودت صحبت كن ...
همه گفتن خوش اومدي و ...
آقاي اكسيژن برگشت يه حرفي زد بيچاره ديگه از اين سايت رفت ..
اينم از اخلاق مديراتون ...

H-assan

Well-Known Member
iRWEBDES گفت:
آقا من 6 بار توضيح دادم
اگر ميگيد خوبه بمونه
ميگيد پست زايد نكنيد جناب آقاي مسيح ميشينه 80 تا پست ميده تو يكيش يه حرف حسابي گير نمياد ...
ميگه ميخنده و ...
اين آقا مهرداد عكسهاي سامان رو پاك كرد ( كاري نداريم كه عكسها خوب بود يا بد و بايد ميموند يا نه ) اما عكس 3 تا اسگله وحشي كه خيلي هم به صورت وحشتناكي خالكوبي كرده اند رو نه تنها پاك نكرده بود بلكه آقا نظر هم داده ...
اينم مدير شما ...
حالا دفاع كنيد ...
همين آقاي اكسيژن وقتي دوست من تو اين تالار ثبت نام كرده بود . براي اينكه ياد بگيره با فروم كار كنه بهش گفتم يه تاپيك بزن و بگو كه اومديد و يكم در مورد خودت صحبت كن ...
همه گفتن خوش اومدي و ...

من بخاطره حرف بابك چيزي نمي گم چون توي اون تاپيك خواست اتفاقات گذشته فراموش بشه مي شه شما هم همين طور

123456

Member
درود دوباره

والا در مورد مهرداد به اندازه کافی صحبت شده و به گوش مدیران هم رسیده, پس بهتر نیست که دیگر تمامش کنیم و همانطور که مجید گفت اگر کسی از مدیری انتقادی دارد مطرح کند.
این مهرداد بیچاره را که دیگر بابا .. نگذاشتید برایش.
مدیران سایت هم قول دادند راجبش رسیدگی کنند.
:roll:
پس بهتر است بحث مهرداد را تمام کنیم.

من شخصا از مدیران دیگر چیزی ندیدم , البته زیاد هم تو انجمنهای دیگر نمی روم ولی انتقادی هم از کسی ندارم البته به جز مهرداد که دیگر قرار شده بهش رسیدگی بشود.

iRWEBDES

Active Member
اينا اتفاق نيست ... شما نه حون من بيا يه چيزي هم بگو ...
چي ميتوني بگي آخه ؟
اينا اخلاق و شخصيت يك نفره كه انقدر جو بگيره كه فكر كنه مدير شده هر **** دلش خواست بكنه
اينجا كه شهر هرت نيست ...
2-3 تا كاربر دختر داريم كه به 60 تا پسر امثال ... ميرزن مثل ماندانا و سارا و پيتان و ... اما با اين كارهاتون واقعا براتون متاسفم ...

saman_sweden

Active Member
iRWEBDES گفت:
آقا من 6 بار توضيح دادم
اگر ميگيد خوبه بمونه
ميگه ميخنده و ...
اينم مدير شما ...
حالا دفاع كنيد ...
همه گفتن خوش اومدي و ...

برات حق ميدم واقعا اين برخوردهاي دوگانه شايسته نيست و بايد بكلي برچيده بشه

aryana

Member
به به ببين ای تاپیک به كجا رسيده
بابا قرار بود ببینید رای با رای گیری موافقن بچه ها یا نه
قرار نبود بشه بنگاه حل اختلاف .
سعی کنید برگردید سر موضوع اصلی ...

Pooriya_Online

Active Member
ميخواستم انتقاد كنم كه ديگه مهرداد تمام و كمال گفت ولي يك نفر رو هم بايد اضافه كنه... :wink:

ايران اكسپلورر...

ايشون خيلي سطح علمي پاييني داره و هنوز نميدونه اسپم چيه...

غير از اون خيلي از خود راضي توي چنتا تاپيكش اين طوري خودشو نشون داده يكيش همون تم براي ويندوز اكس-پي كه آخرشم حاضر نشد لينك اصلي رو بده و تاپيك رو حذف كرد...

خيليم خشك و وقتي درگير ميشه ديگه نه افراد رو ميشناسه نه انجمن و هيچ كسي رو... :wink:

هركي باهام موافقه بگه چون ميدونم عده زيادي حرفم رو قبول دارن...

موفق باشيد...

mohsenshahbazi

Active Member
به نظر من (البته نظر جديدم) !!!
بهتره با توجه به تاپيك اقا بابك ديگه اين مسايل تموم بشه و صحبتي ديگه نباشه تا ببينيم تو نسخه جديد سايت اگه باز هم مشكل داشتين اونوقت بياين اعتراض كنين
البته من نميگم اين تاپيك قفل بشه بلكه ميگم خود كاربران ديگه اينجا پيغام نذارين
حالا براي سلامتي خودتون ؟؟؟؟؟(برين دكتر ديگه)

Peyman-Pop

Active Member
دوستان لطفا زمان انتقاد از مدیر مورد نظر موارد زیر رو رعایت کنید :

1. کاملا از روی آرامش و بدون هیچ توهین یا حرفی‌ که موجب ناراحتی‌ شخصی‌ بشه انتقاد خودتون رو مطرح کنید.
2. لطفا حرف کسی‌ رو تایید نکنید و اگر انتقاد و حرفی دارید با مدرک خودتون و دلایل شخصی‌ خودتون مطرح کنید.
3. لطفا اگر مشکل شخصی‌ جدا از انجمن های عمومی‌ با یک فرد یا مدیر خاص دارید و اون مورد فقط شامل شما می‌شه از مطرح کردن اون خودداری کنید.

4. از مدیری که انتقاد می‌شه در صورت امکان به اینجا بیاد و پاسخگو مطالب باشه.

5. در صورت امکان با قرار دادن لینک و یا نقل قول دلایل محکمتری ارائه بدید.

این نکته رو هم مد نظر داشته باشید اگر انتقاد در آرامش و دوستانه صورت بگیره جواب بهتر و دوستانه تری هم دریافت می‌کنید و این باعث حل سریع مشکلات می‌شه.

موفق باشید .

پیمان

iRWEBDES

Active Member
mohsenshahbazi گفت:
به نظر من (البته نظر جديدم) !!!
بهتره با توجه به تاپيك اقا بابك ديگه اين مسايل تموم بشه و صحبتي ديگه نباشه تا ببينيم تو نسخه جديد سايت اگه باز هم مشكل داشتين اونوقت بياين اعتراض كنين
البته من نميگم اين تاپيك قفل بشه بلكه ميگم خود كاربران ديگه اينجا پيغام نذارين
حالا براي سلامتي خودتون ؟؟؟؟؟(برين دكتر ديگه)
اما به نظر من مشكلات بايد تا حدودي اينجا حل شده
تا اگه نسخه ي جديد اومد اوور بالنس نزنيم :wink:

iRWEBDES

Active Member
Peyman-Pop گفت:
دوستان لطفا زمان انتقاد از مدیر مورد نظر موارد زیر رو رعایت کنید :

1. کاملا از روی آرامش و بدون هیچ توهین یا حرفی‌ که موجب ناراحتی‌ شخصی‌ بشه انتقاد خودتون رو مطرح کنید.
2. لطفا حرف کسی‌ رو تایید نکنید و اگر انتقاد و حرفی دارید با مدرک خودتون و دلایل شخصی‌ خودتون مطرح کنید.
3. لطفا اگر مشکل شخصی‌ جدا از انجمن های عمومی‌ با یک فرد یا مدیر خاص دارید و اون مورد فقط شامل شما می‌شه از مطرح کردن اون خودداری کنید.

4. از مدیری که انتقاد می‌شه در صورت امکان به اینجا بیاد و پاسخگو مطالب باشه.

این نکته رو هم مد نظر داشته باشید اگر انتقاد در آرامش و دوستانه صورت بگیره جواب بهتر و دوستانه تری هم دریافت می‌کنید و این باعث حل سریع مشکلات می‌شه.

موفق باشید .

پیمان
پيمان جان مثل هميشه حرفهات حقه ...
اما لازم ميدونم يه چيز رو گوش زد كنم :
كدوم لينك ؟
اگه ميدرهاي شما نميتونستن حذف و يا ويرايش كنن من 10000000000 تا لينك ميدادم اما افسوس ...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان پس اینطور که از حرفهای شما مشخصه همگی با جناب مهرداد خان مشکل دارید

پس يعني اگر ما ایشون رو از مديريت بر کنار کنيم همه راضي ميشيد و ديگه از اين برنامه ها چند وقت دیگه پيش نمياد ؟

مجید

Pooriya_Online

Active Member
Majid گفت:
دوستان پس اینطور که از حرفهای شما مشخصه همگی با جناب مهرداد خان مشکل دارید

پس يعني اگر ما ایشون رو از مديريت بر کنار کنيم همه راضي ميشيد و ديگه از اين برنامه ها چند وقت دیگه پيش نمياد ؟

مجید
مشكل فقط ايشون نيست...

شما اون يكي نامه كه واست فرستادم رو بخون...

هم جواب دادم هم مديراي ديگرو نوشتم...

سلام

دوستان من هرچي بيشتر جلو ميرم بيشتر از مسئوليتم زده ميشم باور كنيد اگه اين چرط و پرتا رو پش سر خودتون رديف كنند اينجا براي كسي خواهر مادر نميذاريد

اصلا نميخوام و دوست ندارم اينجوري حرف بزنم ولي به خدا ديگه داغ كردم تا كي ميخوايد از حرف نزدم سوئ استفاده كنيد؟آقاي كوهي شما مدافع حقوق بشري؟شما اصلا دختري؟يا اگه دختري من به شما چيزي گفتم؟يه بار اين اراجيف رو گفتي جوابتو دادم 100 بار ديگه هم بگي 100 بار

جوابتو ميدم.

من فقط به يك نفر تو اين سايت(دختر) يك PM خصوصي داده بودم كه ميترا جان هستند و اون ماجرا حل شده و الان هم خيلي با هم رفيق هستيم ميتونيد از خودش سوال كنيد ميترا از روي عصبانيت يه جوابي و يك واكنشي نسبت به پيام طنز من داده بودند كه بعدا وقتي بازنگري شد ثابت

شد طنزي بيش نبوده!اين انجمنها به قول خودت 6تا دختر بيشتر نداره كه اكثرا همشهري منم نيستن (تهراني نيستن) تو پروفالشون نوشتن...

من تو بزرگترين سايت عكس دنيا كار ميكنم و مدير هستم ميفهمي بچه!اينقدر شاخ و شونه براي مديريت اينجا برام نكش تو هنوز لياقت انم نداشتي كه مدير اينجا شي چه برسه به....

پس سعي نكن به ناظرا بفهموني من خوره ام و...تو اون انجمن امريكايي نصفشون دخترن!نصف بيشتر فعاليت منم اونجا سپري ميشه پس 6 تا دختر رو به رخم نكش خوشبختانه ندار هم نيستيم!

آقا سامان هم ديگه اين حرف تكرار نشه چون مفته!گفتن من پاسخ دوتانه و محبت آميزشونو به يكي از دوستان(يا همچين چيزي)پاك كردم چون از ايشون خوشم نمي ياد!!!!بچه جون اينو بدون هنوز خيلي از اون بچه تري كمه به من بگي بچه!اين فقط ضعف و تشنگي مديريتتو ميرسونه

همين!يه بار ديگه اين حرفو بزني مجبور ميشم پست ويرايش شدتو كه تو آرشيوه برگردونم تا مردم ببينن چه دروغه شاخ داري بستي!

ديگه بيشتر از اين وقتمو صرف خوندن اين چرط و پرتهاي تكراري صرف كنم بابا شما خسته نميشين اينقدر حرف ميخوريد دوباره برميگرديد سر جاي اولتون؟رو كه نيست بابا...

اگه حرفاي جديد بابك جان عملي بشه بهتون قول ميدم كه هيچ وقت همچين رفتاري نداشته باشم(هميني كه الان داريد ميبينيد) چون اون موقع هيچ وقت تا اين حد بي شرف بازي درنمي ياد به ما بگن **كلك و ...

آقاي 123456 نماينده حقوق بشر2 اين روهم بدونيد ديگه نبينم همچين حرفي تو هرتاپيكي ميري يه نظر دادين عليهم منم كه وقت نميكنم به همشون جواب بدم پس سوء استفاده نكنيد همين جا جواب ميدم ديگه جاي ديگه با خودتون(بريد ويرايش كنيد):

من هيچ وقت(به غير از مواردي كه عرض ميكنم)با كسي تند صحبت نكردم چه برسه به اين كه بهش فحش بدم!شما خجالت نكشيديد وقتي همچين حرفي رو تو روز روشن زديد؟من كي تو انجمنم به كسي فحش دادم؟من كي تند حرف زدم؟مگه تو پيغام خصوصي كلي باهات حرف نزدم؟اونجا

خيلي محترمي ولي اينجا خيلي پستي

براي من تو سايت..نمونده؟فكر كردي آبروي من چيزيه كه بخواد با حرف سامان و مهرداد كوهي بره؟يا تو؟::::::)))))))))))

من فقط يك مورد جمله تند داشتم اونم آخرين پستم توي آخرين تاپيكم بود كه نقطهي جوشم بود...

ديگه بيشتر از اين وقتتونو صرف مهربون بازي و لطف به من و مديران سايت جهت پيشرفتش نكنيد (با شما هم هستم مهرداد كوهي و سامان) چون ممكنه اين پيشرفت در جهت حذف شما براي هميشه از سايت بشه!!!!(اگه جا نيفتاد دوبار بخونيد چون مهمه)

منم ديگه وقتمو صرف اين تاپيك نميكنم حالا خودتونو بكشيد بگيد مهرداد اله بله!همون طور كه تا الان به حرف شما(شما 3تا)هيچ بلايي به سر مسئوليتم نيموده بعد از اين هم نخواهد اومد(يعني تا اين اندازه به خودم و انتخاب آقا مجيد اطمينان دارم!!!!)

خدانگهدار

saman_sweden

Active Member
s_mehrdad68 گفت:
سلام

دوستان من هرچي بيشتر جلو ميرم بيشتر از مسئوليتم زده ميشم باور كنيد اگه اين چرط و پرتا رو پش سر خودتون رديف كنند اينجا براي كسي خواهر مادر نميذاريد

اصلا نميخوام و دوست ندارم اينجوري حرف بزنم ولي به خدا ديگه داغ كردم تا كي ميخوايد از حرف نزدم سوئ استفاده كنيد؟آقاي كوهي شما مدافع حقوق بشري؟شما اصلا دختري؟يا اگه دختري من به شما چيزي گفتم؟يه بار اين اراجيف رو گفتي جوابتو دادم 100 بار ديگه هم بگي 100 بار

جوابتو ميدم.

من فقط به يك نفر تو اين سايت(دختر) يك PM خصوصي داده بودم كه ميترا جان هستند و اون ماجرا حل شده و الان هم خيلي با هم رفيق هستيم ميتونيد از خودش سوال كنيد ميترا از روي عصبانيت يه جوابي و يك واكنشي نسبت به پيام طنز من داده بودند كه بعدا وقتي بازنگري شد ثابت

شد طنزي بيش نبوده!اين انجمنها به قول خودت 6تا دختر بيشتر نداره كه اكثرا همشهري منم نيستن (تهراني نيستن) تو پروفالشون نوشتن...

من تو بزرگترين سايت عكس دنيا كار ميكنم و مدير هستم ميفهمي بچه!اينقدر شاخ و شونه براي مديريت اينجا برام نكش تو هنوز لياقت انم نداشتي كه مدير اينجا شي چه برسه به....

پس سعي نكن به ناظرا بفهموني من خوره ام و...تو اون انجمن امريكايي نصفشون دخترن!نصف بيشتر فعاليت منم اونجا سپري ميشه پس 6 تا دختر رو به رخم نكش خوشبختانه ندار هم نيستيم!

آقا سامان هم ديگه اين حرف تكرار نشه چون مفته!گفتن من پاسخ دوتانه و محبت آميزشونو به يكي از دوستان(يا همچين چيزي)پاك كردم چون از ايشون خوشم نمي ياد!!!!بچه جون اينو بدون هنوز خيلي از اون بچه تري كمه به من بگي بچه!اين فقط ضعف و تشنگي مديريتتو ميرسونه

همين!يه بار ديگه اين حرفو بزني مجبور ميشم پست ويرايش شدتو كه تو آرشيوه برگردونم تا مردم ببينن چه دروغه شاخ داري بستي!

ديگه بيشتر از اين وقتمو صرف خوندن اين چرط و پرتهاي تكراري صرف كنم بابا شما خسته نميشين اينقدر حرف ميخوريد دوباره برميگرديد سر جاي اولتون؟رو كه نيست بابا...

اگه حرفاي جديد بابك جان عملي بشه بهتون قول ميدم كه هيچ وقت همچين رفتاري نداشته باشم(هميني كه الان داريد ميبينيد) چون اون موقع هيچ وقت تا اين حد بي شرف بازي درنمي ياد به ما بگن **كلك و ...

آقاي 123456 نماينده حقوق بشر2 اين روهم بدونيد ديگه نبينم همچين حرفي تو هرتاپيكي ميري يه نظر دادين عليهم منم كه وقت نميكنم به همشون جواب بدم پس سوء استفاده نكنيد همين جا جواب ميدم ديگه جاي ديگه با خودتون(بريد ويرايش كنيد):

من هيچ وقت(به غير از مواردي كه عرض ميكنم)با كسي تند صحبت نكردم چه برسه به اين كه بهش فحش بدم!شما خجالت نكشيديد وقتي همچين حرفي رو تو روز روشن زديد؟من كي تو انجمنم به كسي فحش دادم؟من كي تند حرف زدم؟مگه تو پيغام خصوصي كلي باهات حرف نزدم؟اونجا

خيلي محترمي ولي اينجا خيلي پستي

براي من تو سايت..نمونده؟فكر كردي آبروي من چيزيه كه بخواد با حرف سامان و مهرداد كوهي بره؟يا تو؟::::::)))))))))))

من فقط يك مورد جمله تند داشتم اونم آخرين پستم توي آخرين تاپيكم بود كه نقطهي جوشم بود...

ديگه بيشتر از اين وقتتونو صرف مهربون بازي و لطف به من و مديران سايت جهت پيشرفتش نكنيد (با شما هم هستم مهرداد كوهي و سامان) چون ممكنه اين پيشرفت در جهت حذف شما براي هميشه از سايت بشه!!!!(اگه جا نيفتاد دوبار بخونيد چون مهمه)

منم ديگه وقتمو صرف اين تاپيك نميكنم حالا خودتونو بكشيد بگيد مهرداد اله بله!همون طور كه تا الان به حرف شما(شما 3تا)هيچ بلايي به سر مسئوليتم نيموده بعد از اين هم نخواهد اومد(يعني تا اين اندازه به خودم و انتخاب آقا مجيد اطمينان دارم!!!!)

خدانگهدار

تو ااينجا به هيچكس احترام نگذاشتي بقول خودت از آخرين نوشته آقا بابك حرف زدي اما عملت و نوشته هات كاملا در مخالف با خواسته آقا بابك بوده
همچون كه آقا مجيد هم اشاره كرده اند مشكل اين همه بچه ها فقط شما هستيد
و نمي خواستم بگم ولي ديگر سكوت جايز نيست
تو صلاحيت مديريت انجمن نداريد و فكر نكنم در انجمن براي شما كسي ارزش قايل بشه
درصورتي كه تو همچنان در اين انجمن بعنوان مدير بماني من و تمام بچه هايي كه بنوعي بتو اعتراض داريم براي هميشه از اينجا مي رويم

آقا پيمان خواهش مي كنم ديگر از مهرداد سماواتي پشتيباني نكنيد كه بگيد باهاش ثحبت كرده ايد اصلاح ميشه
در كجاي حرفهاي ايشون نمونه اي اصلاح ديده ميشه اين بشر قابل اصلاح نيست پس چه بهتر به فكر يك ودير ديگري باشيد

ايشون باوجود اينكه آقا بابك در اون شرايط اومدند تايپگ ردند و همه را به آرامش دعوت كردند
باز اين آقا مهرداد سماواتي احترام مدير ارشد انجمن را نگه نداشته چه برسد به احترام كاربران عادي اگر چه قبلا در فكر اين بودم كه مهرداد خودش را اصلاح كنه و دوستان را به آرامش دعوت مي كردم اما باديدن اين آخرين پيام مهرداد كاملا نظرم عوض شد

Pooriya_Online

Active Member
اولا مهرداد جون ماها كه اوقده دختر نداريم مثل تو بيايم اينحا مخ بزنيم اگه به دختر باشه همين الان 100 تا دختر ميگم بيا ببنشون.

دوما جواب منو اونجا ننوشتي...

از همم معذرت ميخوام كه اين طوري حرف زدم ولي با ادم بي شعور و نفهم بايد اينجوري حرف زد...

موفق باشيد...

------------------------------------

سوما و يه سريشو براي اينكه ديدم درست نيست حذف كردم و با پيغام خصوصي براش ميفرستم ولي اگه جواب رو نداد همينجا ميزارم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا