يه ويروس خطرناك كه شديداداره گسترش پيدامي كنه

pooya799

Member
سلام
من امروزازيكي ازدوستانم پيغامي داشتم كه گفتم به شماهم اطلاع بدم بدنيست البته اين پيام بصورت فنگليسي براي من فرستاده شده ببخشيد شرمنده عجله دارم نمي تونم فارسيش كنم يكي ازدوستان زحمتشوبكشه البته همينطوركه توي پيام اومده ازصحت اون مطمپن نيستيم امااگه يك درصدهم صحت داشته باشه ازپيشگيري كردن ضرري نمي كنيم...
bad tarin virouse ke ta hala shenakhte shode va rahe darmani nadare dar hale gostareshe.....age maily ba subjecte "A virtual card for you"daryaft kardid ,belafasele deleatesh konid hatta age az yeki az doostatoon bood,chon age bazesh konid aval computeretoon hang mikone va vaghti ke alt+ctrl+del ro mizanid ya restart mikonid "sector zero" ro pak mikone va dar vaghe hardetoon misooze....in pm ro baraye hameye afrade listetoon befrestin , bye [= bandeh in message ra az yeki az doostanam daryaft kardam va dar morede sehhat ya adame sehhate aan hich tazmini nemikonam =] The best regards
باتشكر

oxygenws

Active Member
ول کن بابا، چرت هستش.... لطفا به تمام لیستتون pm بدبد که همچین شایعه ای در حال پخش هستش و بهش توجهی نکنند.
آخرش بگید اگر هر کس تا فردا صبح این پیام رو به 50 نفر نفرسته یه زلزله تو خونشون میاد و مامان و باباش هم می میرند!!!

موفق باشید، امید

pooya799

Member
oxygenws گفت:
ول کن بابا، چرت هستش.... لطفا به تمام لیستتون pm بدبد که همچین شایعه ای در حال پخش هستش و بهش توجهی نکنند.
آخرش بگید اگر هر کس تا فردا صبح این پیام رو به 50 نفر نفرسته یه زلزله تو خونشون میاد و مامان و باباش هم می میرند!!!

موفق باشید، امید
دوست عزيز چطوراين همه بااطمينان صحبت مي كنيد؟؟؟ :idea:
احتياط شرط عقل است ضمنامن اگه نودونه درصد هم احتمال مي دادم كه شايست بازهم وظيفه خودم مي دونم كه به ديگران اطلاع بدم چون ممكنه همون يك درصدم درست باشه ازدونستن كه كسي ضرر نمي كنه توي كامپيوترهمه چيزممكنه اين چيز زيادعجيب ودورازواقعيتي نبود...
بحرحال تشكر

iRWEBDES

Active Member
oxygenws گفت:

موفق باشید، امید
آره خود خودشه
خيلي باحاله يك آفلاينهايي ميزنند از خنده ميميرم
:lol: :lol: :lol: :lol:
آقا پويا از شما بعيد اينا رو باور كني !

مهرداد كوهي

oxygenws

Active Member
شما اگر کمی به جمله بندی طرف دقت کنی می فهمی که طرف حتی کامپیوتر بلد نبوده!!!!
chon age bazesh konid aval computeretoon hang mikone
این چه حرفیه....
vaghti ke alt+ctrl+del ro mizanid ya restart mikonid "sector zero" ro pak mikone
:)) فلان رو چه به شقیقه!! سکتور صفر رو چه به ctrl+alt+del
va dar vaghe hardetoon misooze
:)) سکتور صفر و سوختن هارد!!!!!

لطف کنید پهنای باند این یاهوی بدبخت رو حروم نکنید!!! لطف کنید یه آنتی بفرستید و به این 1% احتمال خطر ها توجه نکنید، چون من هم می تونم پیام هایی منتشر کنم که پس فردا همهء مامان و بابا های مردم ایران بمیرن!! یا چمیدونم تو تهران زلزله بیاد یا آمریکا حمله کنه یا ...

موفق باشید، امید

pooya799

Member
iRWEBDES گفت:
oxygenws گفت:

موفق باشید، امید
آره خود خودشه
خيلي باحاله يك آفلاينهايي ميزنند از خنده ميميرم
:lol: :lol: :lol: :lol:
آقا پويا از شما بعيد اينا رو باور كني !

مهرداد كوهي
مهردادجان من باورنكردم آخرش نوشتم كه مطمپن نيستم فقط يك درصداحتمال ميدم يه همچين چيزي درست باشه ...احتياط شرط عقله...

جدیدترین ارسال ها

بالا