يه هدر واسه يه وبلاگ(خواستار نظر!!!!)

kouroshgraph

New Member
چيزه
ميگم اين هدر رو واسه يه وبلاگ درست كردم .مي خواستم نظر شما رو هم بدونم.اين رو هم بگم كه من كار با فتوشاپ رو تازه شروع كردم
مرسي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خوبی شده منتها یکمی کیفیت کارت پایینه. منظورم کیفیت عکساست.

موفق باشی
سارا

album

Member
خوب نوشته های صورمه ای بالا و نقطه ها خوب نیستند و shadow ای که به Evanescence دادی باعث شده نوشته از بک گراند بلند بشه یک لاین اضافی گوشه سمته راست بالا هم مشاهده میشه . موفق باشی
tinyrabbit2.gif

yahoocd

Member
خوبه
ولي اگه يكم طرحت رو جمع و جورتر و با تركيب بندي مناسب تري بچنيني فكر كنم بهتر بشه

nima_dsnr

کاربر VIP
کار خیلی خوبه اما کیفیت حاج خانوم پائینه . بابا با کیفیتش رو بزار ملت حالشو ببرن .
242.gif

مخلصیم
مصطفی
مصطفی بلا شدیا !!! :oops:
کار ساده و قشنگیه... اون نوشته وسط هم خشنگ شده.
باید ببینیم به تمپلیت وبلاگ میاد یا نه ؟؟
راستی این چه وبلاگیه که اسمش این یارو اوانسین هست ؟

arashonline

Well-Known Member
كيفيت كمه كار !!
و عكس اون خانمه يه خورده كيفيتش پايينه!!
نوشته اوااينسنس هم تغيير بده افكتشو !!

kouroshgraph

New Member
واقعا از لطف همتون ممنونم ( سارا و آلبوم . ياهو سيدي و مصطفي و نيما و آرش و يزدي و رانندگي و امير)
عكس با كيفيت تر از اون گيرم نيومد.پيش خودم مي گفتم اگه بزارم يكي از نوشته هاش ايراد ميگيره
راستشو بخوايد تا حالا دو تا ديگه هدر واسش ساخته بودم كه هر كدومشون بعد دو هفته دلمو زده مي خواستم نظرتونو در مورد اين 2 تا هم بدونم
اين اوليست عكسشم كيفيتش بالاست ( تقديم به آقا مصطفي كه عكس با كيفيت اين خانومرو خواسته بود حالشو ببر)

اينم دوميست(باور كنيد اين يارو اوليه از سمته چپ رو واسه اينكه از يه عكس ديگه بيارم و رنگشو مچ كنم و افكت هارو روش بدم چقد بدبختي كشيدم)

mostafa_az

Well-Known Member
راستم اتفاقا منم اومدم بگم . برعکس توی یکی از شوهاش نقش یه مانکن رو داره که خیلی هم قشنگه . عکساش هم توی اینترنت بوده والا ...

مخلصیم
مصطفی

cold

Member
منم با نظر دوستان موافقم . اگه عکس خود evanescence رو یه عکس باکیفیت بزاری خیلی زیبا میشه . توی این لینکی که سارا خانوم داده خیلی چیزای جالب و با کیفیتی میتونی پیدا کنی . :)

kouroshgraph

New Member
خودم خيلي عكس ازش دارم ولي اون عكس تو هدر اوليه رو هيچ جا با كيفيت تر از اون نتونستم گير بندازم.
ولي بيشتر مي گردم شايد گير انداختم

جدیدترین ارسال ها

بالا