يه نوع autorun.inf جديد! پدرمو در اورده

navid_komperes

New Member
سلام بچه ها.........من چند وقته تو کامپيوترم يه ويروس افتاده که فايل autorun.inf داره.......اما فرق اساسيش اينجاست نگين سرچ نکرده تاپيک زدم......اينترنتو زيرو رو کردم
اين فايل تا يه هفته قبل محتواي درونش يه جوري بود که فايل به اسم sxs.exe با آيکون jpg ميساخت.......هيچ آنتي ويروسي نتونست جلوشو بگيره........الان تغيير ماهيت داده و متنش عوض شده به شرح ذيل:lol::

کد:
[autorun]
;Please Do Not Change This Line.
Open=RECYCLER\..\RECYCLER\autoplay.exe
shell\open\Command=RECYCLER\autoplay.exe -open
shell\open\Default=1
shell\explore\Command=RECYCLER\autoplay.exe -explore
[:))]

راستي مثله ويروس قبلي که معروف بود با دوبار کليک رو درايو نمياد...کافيه يه refresh بکني!
نه تو تسک منيجر فايل مشکوکي هست نه هيچي.......راستي وينمدوزم عوض کردم فايده‌اي نداشته......مونديم حيرون.........راهي هست؟:cry:

ali_aaa

Member
سلام
راه حل اینه که
ویندوز را مجدداً نصب کنین اما . . . . . . .

1 - برای نصب ویندوز حتماً درایوی را که ویندوز نصب میشه و درایو C را حتماً فرمت کنین.
2- بعد از نصب ویندوز به هیچ عنوان My Computer را باز نکنین حتی اگه یک بار هم این کارو بکنین باید ویندوز را مجدداً نصب کنین
3- بلافاصله بعد از نصب ویندوز با استفاده از یک سی دی یا فلش سالم یک انتی ویروس قوی نصب کنین (توجه همونطور که گفتم My Computer را باز نکنین و برای باز کردن درایو سی دی یا فلش از پنجره ای که بعدا از گذاشتن اونها با میشه استفاده کنین)- میکنم NOD32 پیشنهاد می کنم
4- آنتی ویروس را آپدیت کنید و بعد بدبن کل هارد را بگرده

حالا می تونین My Computer را باز کنین

توجه در این حالت ویروس از کار می افته و نمیتونه یه شما آسیب بزنه ولی هنوز به طور کامل از بین نرفته ؟
اگه خواستین بگین تا بقیه اش ام بگم

جدیدترین ارسال ها

بالا