يه مشكلك با سايت ويژه آقا مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Babak Sateli

Active Member
دستورات HTML به خوبي كار مي كند!
شايد شما گزينه (( دستورات HTML در اين نامه غير فعال شوند)) را در پايين ارسالهاي خود فعال كرده ايد و اين باعث مي شود تا شما نتوانيد از اين حالت استفاده نماييد.

از لحاظ بالابردن حجم عكس براي قرار دادن در پيوست ها هم مي بايست بحث جدي شود. چرا كه بايد يك فضاي مشخص و زياد براي اين كار اختصاص داده شود. اين كار در دستور برنامه نسخه جديد سايت است كه به اميد خدا محدوديتهاي بسياري را از بين خواهد برد.

در انتها يادآوري مي كنم شما به راحتي مي توانيد تصاوير خود را از يك سايت ديگر به اينجا لينك بدهيد ... به طور مثال به تصوير زير توجه فرماييد :

butterfly.jpg

كه به صورت زير نوشته مي شود :

کد:
[img]http://www.villamarine.com.au/images/photos/butterfly.jpg[/img]

همان طور كه ملاحظه مي فرماييد اين تصوير از يك سايت ديگر لينك داده شده و به خوبي كار مي كند. پس اگر قصد گذاشتن تصاوير زيادي را داريد مي توانيد از سرورهاي مجاني استفاده كنيد و در آنجا تصاوير خود را قرار دهيد و در انتها در اينجا لينك بدهيد.

Babak Sateli

Active Member
دوست من

الان هم می توانید این کار را انجام دهید. هیچ مشکلی ندارد. شما را راحتی می توانید توسط همان دستور که گفتم تصویر در ارسالهای خود قرار دهید.

درباره ایمیلهایی که برای شما می آید آنها را می توانید در 2 قسمت تنظیم کنید .

1) در پایین تمامی ارسالها سمت چپ صفحه نوشته شده (( لغو باخبر سازي من توسط ايميل از اين موضوع )). با کلیک کردن بر روی این گزینه دیگر درباره آن موضوع ایمیلی به شما فرستاده نمی شود.

2) اگر می خواهید به صورت کلی این حالت را لغو کنید به تنظیمات شخصی خود بروید و در آنجا در پایین صفحه گزینه (( هميشه مرا هنگامي كه به نامه هاي ارسالي من پاسخ داده شد خبر كن )) را بزنید (( خیر )) . با این کار دیگر هیچ وقت ایمیلی برای شما در صورت جواب به آن ارسالها فرستاده نخواهد شد.

با تشکر

ilovet0

Member
این پستو از دستی آوردم بالا
که بقسه هم ابتدای کار ماندانا خانم رو ببینن :eek:
واقعا این همین مانداناست ؟
جلل خالق

shirini_forush

Well-Known Member
وای به حالمون
وای به روزی که پرده ها کنار برن و همه چی مشخص بشه
وای بر من که جز گناه توشه ای ندارم
وای بر من که جز شرمساری هدیه ای برای پیامبرم ندارم

می بینی چقدر پست شدم ، شب گناه می کنم صبح میام توی خیابون مردم منون به چشم یه آدم خوب میبینن ای خدا ، اگه تو ستارالعیوب نبودی چی می شد

شما که اینقدر اهل حالی چرا؟

ilovet0

Member
ببخشید این ماله زمان جاهلیم بوده
منظورم اینکه اینو آوردم بالا
شرمنده :cry:

ilovet0

Member
خفن جان داشتیم ؟ :cry:
حالا ما یه قلطی کردیم
همینجور باید بزنی تو سرمون :cry:

h.khafan

Active Member
خفن جان داشتیم ؟
حالا ما یه قلطی کردیم
همینجور باید بزنی تو سرمون

شما بزن به حساب جاهلیت من.
فقط یه لطفی بکنید دیگه اینجا پست ندید ماله 2000 سال پیشه.

S4DEGH

Well-Known Member
چرا بي دليل تاپيك قديمي رو بالا آورديد ؟ Tuesday 20 April 2004
طبق قوانين بايستي به اين عمل اخطار داد ..

خوبه كارت بدم بهتون !؟
h.khafan تو ديگه چرا !! :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا