يه فلش كار حرفه اي با وجدان

shemshad

Banned
سلام دوستان يه فلش كاره حرفه اي پيدا ميشه يه فلش 468*60 بنر مثل سايت ايتاكو كه در فروم همين مجيدآنلاين هست وقتي كليك روش ميبري يه علامتي مياد از دوستان حرفه اي خواهش مي كنم در خواست منو براي اولين بار درانجمن فلش رد نكنند

لينك سايت www.farshadit.com
موضوع سايت : اس ام اس - جوك - فروشگاه - آپلود سنتر - آموزش - انجمن - برنامه

ممنون از دوستان

tohmat

Active Member
ببخشید این کاری که شما می خواین به یه فلش کار حرفه ای نیاز نداره !! کار ساده ایه !! اگه بیش تر توضیح بدین ممنون !! شاید بتونم کمکتون کنم !!

AMiR

Active Member
من براتون انجام ميدم
بيشتر اطلاعات بديد
فقط يه مشكلي
من حرفه اي نيستم

shemshad

Banned
ممنون از شما دوستان منظورم از حرفه اي همون تبليغ مجيد آنلاين قرارگرفتن تبيغ شما يا تبليغ سايت ايتاكو كه وقتي موس را روي آن ميبري يا رنگش عوض ميشه يا علامتي مياد و وقتي موس را كنار ميكشي علامت يا رنگ ناپديد ميشود
من يه بنر ميخوام با سليقه خودتون بسازيد توش اون چيزهايي كه گفتم بنويسيد و لينكم بالا گفتم يا علامتي روش بيفته يا رنگش عوض بشه خلاصه بگم دوستان جالب باشه

ممنون از دوستان گلي مثل شما

tohmat

Active Member
شمشاد جان عزیز به خدا الان سرم خیلی شلوغه ! کامی جونمم که دوباره ویروسی شده ! امیدوارم که برای تهیه شدن این فلش عجله نداشته باشی . به خدا تو اولین فرصت بهت خبر می دم !!!!!

بنر چه سایزی باشه
چه اطلاعاتی داشته باشه
رنگش تو چه مایه ای باشه
اطلاعات دیگه ای که به نظرتون می رسه بگین
ساعت 5 اطلاعات را بر می دارم امشب طراحی می کنم فردا میزارم توی همین قسمت
اگر امروز اطلاعات را نذاشتین پس فردا کارتونو ببینین

shemshad

Banned
بالا توضیح دادم بقیه کارهاش به سلیقه خودتون یه چیزه جالب که همه انگشت به دهن بمونن ممنونم

amir_s

Active Member
چه واضحه خب بگين يه در خواست درست كردن فلش كرديم ديگه
دوست عزیز ... برای درخواست ها انجمن جداگانه ای موجوده ...
شما در خواستتون رو در انجمن فلش مطرح کردید و من هم اون رو انجمن درخواست ها و نمونه کارها منتقل کردم .

جدیدترین ارسال ها

بالا