يه فلش جالب ....

MnavidM

Active Member
با سلام

آقا لينك رو چك كن.

اصلا اين طور آدرسي نداريم. نقطه ها تو در آدرس درست كن.

shahrokh_xp

Active Member
آقا نويد دشتتون درد نكنه.كليپ باحاي بود .
در ضمن براي كليپ دوم هم اين پيغام رو داد :
کد:
HTTP1.1 STATUS 403 Remote Access to this object forbidden This file cannot be directly accessed from a remote site, but must be linked through the Brinkster Member's site.

saadiagha گفت:
خيلي جالبه

+++++++++++++++++++++++++++=
حالا كه اين طور شد اين رو هم ببينيد : (مسءوليتش با خودتون!!!)

saadiagha

Member
خدمت doste:

نه عزيز ... نقطه ها مشكل ندارن و ادرس با www33 شروع ميشه مثل خيلي از سايتهاي ديگه /مثلا: http://w3.afranet.com

خدمت shahrokh_xp:

ادرس درسته..مياد... اين ادرسو واسه هر كي فرستادم فايل درست كار كرده... الان هم خودم امتحان كردم و اومد ؛ بدجور هم اومد؛ :!:

MnavidM

Active Member
با سلام

saadiagha گفت:
خدمت doste:

نه عزيز ... نقطه ها مشكل ندارن و ادرس با www33 شروع ميشه مثل خيلي از سايتهاي ديگه /مثلا: http://w3.afranet.com

خدمت shahrokh_xp:

ادرس درسته..مياد... اين ادرسو واسه هر كي فرستادم فايل درست كار كرده... الان هم خودم امتحان كردم و اومد ؛ بدجور هم اومد؛ :!:

آقا من هر كاري كردم كار نكرد.

آقا شما تو ايران هستي؟

آقا اصلا شما بيا اين رو براي من بفرست به ايميلم تا تو سايتم uoload دش كنم.

يا در يه جاي ديگه بزار براي download .

siana

New Member
سلام

فلش اولي خيلي با مزه بود :wink:

دومي براي منم erorداد :cry:

سوميم اگه مسءوليت نداشت ميديدم :lol:

سيانا

MnavidM

Active Member
با سلام

siana گفت:
سلام

فلش اولي خيلي با مزه بود :wink:

دومي براي منم erorداد :cry:

سوميم اگه مسءوليت نداشت ميديدم :lol:

سيانا

فلش سومي نبود . همون فلش دوم است كه نمياد :wink:

اقا دومي error مي ده اولي خوبه .خوب حالا جي مي خواهين؟
اينم پيغام خطاش ..
HTTP1.1 STATUS 403 Remote Access to this object forbidden This file cannot be directly accessed from a remote site, but must be linked through the Brinkster Member's site.

MnavidM

Active Member
با سلام

60733 گفت:
اقا دومي error مي ده اولي خوبه .خوب حالا جي مي خواهين؟
اينم پيغام خطاش ..

منم مي دونم error ميده براي همين بود گفتم:

Doste گفت:
با سلام

saadiagha گفت:
خدمت doste:

خدمت shahrokh_xp:

آقا من هر كاري كردم كار نكرد.

آقا شما تو ايران هستي؟

آقا اصلا شما بيا اين رو براي من بفرست به ايميلم تا تو سايتم uoload دش كنم.

يا در يه جاي ديگه بزار براي download .

Pooriya_Online

Active Member
اولي كه خيلي توپ بود ولي دومي ERROR ميده پيغامشم اينه:

ممنون

saman_sweden

Active Member
دوستان اين نوشته saadiagha فراموش كنيد كارش خرابكاري است
خوب شد كه اين آدرس كار نكرد
من رفتم فايل boh.swf را از سايت اين بابا كشيدم بيرون و وقتي كد برنامه را ديدم واقعا ناراحت شدم
اولا اين بابا يه فايل 3 كيلويي ساخته كه يه لينك با لوپ است و تا دلت بخواهد برات صفحه باز ميكنه كه مشفول بشي و پشت اين ماحرا اگر سايتت آزاد پورت دادشته باشه وارد اونا ميشه كه نميدوني موضوع حيه براي اينكه هي ميخاهد صفحه باز كند
من اين پيام ايشون را برميدارم و دسترسي وي از سايت قطع ميكنم تا درس و عبرتي براي ديگران باشد كه به اين فكرها نيفتند

اقا دستون درد نكنه
من 36 دقيقه منتظر شدم براي همون اولي ولي 50 در صد لود شد .
اقا سامان دمت گرم واقعا اقايي

Pooriya_Online

Active Member
با سلام

ممنون كه گفتي سامان جان من خودم زودتر فهميدم و هي ميخواستم بگم ولي يادم ميرفت.
من اين فايل رو دانلود كردم و وقتي با Flash Player بازش ميكردم هي صفحه IE باز ميشد (حدودا 40 50 تا باز شد و اگه اونا رو ميتونستي ببندي دوباره باز ميشد) كه با آدرس http://enews.persianblog.com باز ميشد.

ازت خواهش ميكنم سامان جان كه دسترسي اين دوستمون رو براي هميشه قطع بكني.

ممنون...

آقا من هم يك 40-50 دقيقه اي منتظر شدم ولي هيچ خبري نشد . بعد تازه اومدم پايينتر و ديدم موضوع جالبتر شد و اگه بيشتر منتظر بمونم خطريه پس مجبور شدم بيخيالش شم :?

آقا من هم يك 40-50 دقيقه اي منتظر شدم ولي هيچ خبري نشد .
بعد تازه اومدم پايينتر و ديدم موضوع جالبتر شد و اگه بيشتر منتظر بمونم خطريه پس مجبور شدم بيخيالش شم :?

جدیدترین ارسال ها

بالا