جلل الخالق!!!!
H-assan Well-Known Member Apr 27, 2004 #5 نه مشكلي نيست بعضي وقت ها مجبور ميشه يك فايل رو دوباهر بفرسته براي همين اينجوريه مي شه ودرصد بيشتر از صد مي شه
نه مشكلي نيست بعضي وقت ها مجبور ميشه يك فايل رو دوباهر بفرسته براي همين اينجوريه مي شه ودرصد بيشتر از صد مي شه
E Ealireza Member Apr 27, 2004 #8 عزيز فكر كردي آپولو هوا كردي كلا Wise Insteller همینه دیگه میخواهی راه راه بشه مال من تا 150 هم میره
D daryvary Member Apr 27, 2004 #9 اينكه خوبه يه دفعه داشتم فيفا 2004 نصب ميكردم كه رفت روي 125٪ و حتي سيكر بارش هم باهاش رفت جلو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتي ديدم كف كردم
اينكه خوبه يه دفعه داشتم فيفا 2004 نصب ميكردم كه رفت روي 125٪ و حتي سيكر بارش هم باهاش رفت جلو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتي ديدم كف كردم
P PANY! Member Apr 27, 2004 #10 من يه بار موقع نصب ياهو مسنجر تا 420 ٪ رفتم آخرشم نصب نكردم از اول مجبور شدم نصب كردم .
H-assan Well-Known Member Apr 28, 2004 #12 PANY! گفت: من يه بار موقع نصب ياهو مسنجر تا 420 ٪ رفتم آخرشم نصب نكردم از اول مجبور شدم نصب كردم . کلیک کنید تا باز شود... بابا تو چه حوسله اي داري 8O
PANY! گفت: من يه بار موقع نصب ياهو مسنجر تا 420 ٪ رفتم آخرشم نصب نكردم از اول مجبور شدم نصب كردم . کلیک کنید تا باز شود... بابا تو چه حوسله اي داري 8O
Peyman-Pop Active Member Apr 28, 2004 #13 بیشتر این مشکل زمان نصب آنلاین پیش میاد چون نمیشه درست اونرو تخمین زد مخصوصا با سرعت نوسان دار ایران . در حالت نصب آفلاین این مشکلات خیلی کمتره .
بیشتر این مشکل زمان نصب آنلاین پیش میاد چون نمیشه درست اونرو تخمین زد مخصوصا با سرعت نوسان دار ایران . در حالت نصب آفلاین این مشکلات خیلی کمتره .
Hamed_jon Member Apr 28, 2004 #14 بله آقا امين دوستان راست ميگن من خودم دو روز پيش كه از خود سايت( yahoo) رو گرفتم دقيقا همين اتفاق برام پيش اومد :roll: و فكر ميكنم دريافت نرم افزارهاي On line اين مشكل رو داشته باشن
بله آقا امين دوستان راست ميگن من خودم دو روز پيش كه از خود سايت( yahoo) رو گرفتم دقيقا همين اتفاق برام پيش اومد :roll: و فكر ميكنم دريافت نرم افزارهاي On line اين مشكل رو داشته باشن
M mojijon Member Apr 28, 2004 #16 بابا شوما چقدر بالا بالاها سير ميكنيد من ميخواستم دانلودش كنم تا 86 بيشتر نرفت (البته شوخي كردم من هنوز دانلودش نكردم)ولي خدايي عكس هاي باحالي بود
بابا شوما چقدر بالا بالاها سير ميكنيد من ميخواستم دانلودش كنم تا 86 بيشتر نرفت (البته شوخي كردم من هنوز دانلودش نكردم)ولي خدايي عكس هاي باحالي بود