يه عالمه سايت براي گرافيك كارا

gollpesar

Member
؟!؟!؟!

مرسي
منظورت از اين كار چي بود ؟
اين كه ديگه هر كي از اينترنت يه كوچولو چزيز هم بلد باشه مي دونه كه بايد چه كار كنه ؟
به نظرت لازم بود بزاري اينجا ؟
اما دستت درد نكنه !!!

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

ببخشيد اين كارو كردم ! البته منظورتم نفهميدم! ولي ديگه از اين كارا نميكنم !

موفق باشيد...

علي. 8)

gollpesar

Member
نه علي جان ناراحت نشيد . من فقط مي خواستم يه انتقاد سازنده بكنم .
اميدوارم ازم دلخور نداشته باشيد .
يا علي

roozbeh007

Member
دستت درد نکنه. جالب بود. من خودم خیلی دنبال این سایتها میگردم تا بتونم از خلاقیت او نا تو کارام استفاده کنم. بازم از این لینکا داشتی، برسون

Babak Sateli

Active Member
Re: ؟!؟!؟!

software2003 گفت:
مرسي
اين كه ديگه هر كي از اينترنت يه كوچولو چزيز هم بلد باشه مي دونه كه بايد چه كار كنه ؟
اما دستت درد نكنه !!!

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

دوست عزيز

به قوانين احترام بگذاريد.

Ali_ix

Well-Known Member
يا علي ! :!:

دوستان ما دست داديم و ماچ كرديم با هم يه فالوده هم خورديم ! يكم دير رسيديد ! :lol:

سوء تفاهم شده ! :wink:

موفق باشيد...

علي. 8)

Sabzine

Member
Re: ؟!؟!؟!

Babak Sateli گفت:
software2003 گفت:
مرسي
اما دستت درد نكنه !!!

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

دوست عزيز

به قوانين احترام بگذاريد.

بابا قااااااانون 8O
آدم ياد وكلا مي افته :oops:

Scorpio

Member
Sabzine جان سلام ..
دوست عزيز اينجا هنوز هم قانون داره .... و به يك ماه و سه ماه و ... فرقي نداره ...
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=25665

حتما دوستاني كه اين قانون رو گذاشتن صلاح دونستن ... پس وظيفه مني كه كاربر اينجا هستم اينه كه به اين قوانين احترام بذارم ...

موفق باشي دوست عزيز

علي

Sabzine

Member
بله ه ه ه ه كاملا درسته. 100٪
مام نگفتيم درست نيست.
والا من داشتم از اين ورا رد مي شدم تاريخشو نديدم؛شرمنده.
Scorpio عزيز موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا