:::::يه سواله هكرونه در مورد كافي نت:::::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salman_2004

New Member
با سلام خدمت دوستان عزيز اميدوارم كه موفق باشيد
از استاداي هكري كه ميتونن به سوال من جواب بدن خواهش ميكنم يه لطفي بكنن .(من ميخوام به روشي كه ميشد آخرين نفري كه از نرم افزار ياهو استفاده كرده با استفاده از تنظيمات رجيستري آيدي و پسوردشو در آورد استفاده كنم البته در كافي نت حالا وقتي تو كافي نت هاي متعدد امتحان كردم با علائمي مانند زير برخوردم كه همه موقع ورود به رجيستري بود
1-بعد از زدن فرمان تمام صفحه سياه شد و يه كادر كوچك گوشه اومد كه بايد پسوردتو بزني كه اين يكي يه نرم افزار بود و نميدونستم چيكار كنم.
2-بعد از زدن فرمان با پيغامي مواجه شدم مبنا بر اينكه اين قسمت براي سرور هست.
3-گزينه run در منو start نبود و هنگام ورود به command و تايپ فرمان وارد ميشد اما بعد از دستكاري فقط آيدي رو به شما ميداد كه بدردم نميخورد.
4-......................
حالا من ميخوام بدونم چطوري ميشه از يه راهي حالا فرقي نميكنه چه راهي ميتونم به رجيستري دست پيدا كنم راستي يادم رغت در تمامي موارد وارد شدن به command هم همينطور بود خوب اگه يه راهي باشه كه وارد رجيستري بشم يا وارد administrator بشم ممنون ميشم چون واقعا ضروريه.
من با اين كار ميخوام يه جورايي اوفات فراغتم تو تابستون پر بشه البته پسوردشونو بعد بهشون ميدم .
ميخوام ببينم چي كار ميكنيدا صفحست كه پشت صفحه ميندازه و راهي رو ميگه.

با تشكر:سلمان

iranexplorer.net

Active Member
قانون شماره 9) مباحث مربوط به Hack (از ديد منفي) و مسائلی که باعث آزار و اذیت دیگران شود اکیداً در سایت ممنوع می باشد. فقط موارد مثبت مانند Crack برنامه ها و آموزش موارد امنیتی سیستم و مقابله با هكران و مشابه که برای کاربران مفید واقع شود، مجاز است. در صورتی که غیر از این عمل شود آن اكانت در اولین فرصت حذف خواهد شد.

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=25665

Peyman-Pop

Active Member
سلمان جان:

لطفا مباحث مربوط به هکینگ رو در این انجمن عنوان نکنید .

ممنون میشم .

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا