يه راهنمايي ميخواستم در مورد انتخاب زبان برنامه نويسي!!

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
من تصميم گرفتم برنامه نويسي ياد بگيرم. ولي نميدونم چه زبوني از همه بهتر و كار آمدتره.. (هم از نظر كاري هم از نظر مالي) :D

يكي پيشنهاد كرده بود كه من برم سراغ زبان ++C ولي فكر ميكنم اين زبان خيلي قديمي باشه.. به هر حال من كسي نيستم كه بتونم در اين مورد نظر بدم.. :-? شماها بگين چي از همه بهتره؟!..

با تشكر :wink:

اگه كمي دير جواب ميدم شرمنده آخه من سربازم

Mikhak

Active Member
احسان جان خيلي تبريك ميگم كه ميخواي برنامه نويسي رو شروع كني
اگه انجمن رو يا كلا جاهاي ديگ رو در اين مورد بگردي خوبه به نتايجي ميرسي
بهترين كار براي شروع برنامه نويسي اينه كه از اول شروع كني از الگوريتم و فلوچارت و زبان هاي تحت داس تا يه سطحي كه بتوني يه برنامه تحت شبكه يا وب بنويسي
ولي اگه وقت كم داري و حوصله يادگيري اينهمه مطلب رو نداري حداقل لازمه كه يه كمي الگوريتم ياد بگيري
الگوريتم پايه و اساس برنامه نويسيه و كسي كه الگوريتم رو به نحو احسند و حرفه اي بلد باشه ديگه احتياجي به ياد گيري كلي يه زبان برنامه نويسي نداره فقط كافيه كه دستورات اون زبان رو بدونه
من پيشنهاد ميكنم اول يه كم الگوريتم بخوني بعد بري سراغ C چون الان اكثر زبونهاي حرفه اي بر پايه C هستن مثل java , c#,php,حتي تو خود asp هم از ميشه از C استفاده كرد
موفق باشي
------------------------
سينا

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
من به اندازه كافي وقت دارم.. يعني ميتونم از ابتدا شروع كنم چون به اين اعتقاد دارم كه اوني كه از پايه شروع كنه هميشه بهترينه.. :D
...حالا براي ياد گيري اين زبانها كلاس برم بهتره يا ميشه با كتاب خوندنم به جايي رسيد.. ميگم اگه منبع خوبي داري معرفي كن تا ما هم بهره ببريم. :lol:

راستي منظورت از C خودش هست يا ++C

با تشكر

اول كه به برنامه نويسي خوش اومدي
دوم اينكه شما بهتره از Visual Basic شروع كني بهتره چون هم آسون هستش هم كارهاي زيادي رو ميتوني باهاش انجام بدي اين نظره من بود

موفق باشي

---- حامد ---

Mikhak

Active Member
[EHSAN] گفت:
سلام
من به اندازه كافي وقت دارم.. يعني ميتونم از ابتدا شروع كنم چون به اين اعتقاد دارم كه اوني كه از پايه شروع كنه هميشه بهترينه.. :D
...حالا براي ياد گيري اين زبانها كلاس برم بهتره يا ميشه با كتاب خوندنم به جايي رسيد.. ميگم اگه منبع خوبي داري معرفي كن تا ما هم بهره ببريم. :lol:

راستي منظورت از C خودش هست يا ++C

با تشكر
واسه برنامه نويسي اگه استاد داشته باشي بهتره ولي ميتوني از كتاب هم ياد بگيري
اگه انگليسيت خوبه كه واسه الگوريتم و فلوچارت كتاب انتشارات SAMS رو بگير بخون فكر كنم كاملترين باشه واسه فارسي هم بازار پره از اينجور كتاب
C هم با ++C فرقي نداره يعني اگه C رو بلد باشي ميتوني ++C رو هم كار كني تفاوتشون اينه كه واسه C چندتا امكانات از جمله كلاس اضافه شده
--------------
سينا

SA_EB

Member
وعلیکم السلام :
دوست گرامی احسان جان برو جاوااسکریپت شروع کن . فکر کنم در ابتدای را ه بهتر کمکت کنه.
با تشکر س.ا (حقیر)

[EHSAN]

Well-Known Member
ممنونم از راهنمايي همه شما دوستان
من هدف نهاييم اينه كه بتونم برنامه هايي شبيه به برنامه هاي حسابداري و... بنويسم.. هرچند كه از برنامه نويسي تحت وب هم بدم نمياد.. :D

ولي خواهشا كمكي كنين و راهي رو نشونم بدين كه حتما آينده داشته باشه. :cool:

با تشكر :lol:

Mikhak

Active Member
دوم اينكه شما بهتره از Visual Basic شروع كني بهتره چون هم آسون هستش هم كارهاي زيادي رو ميتوني باهاش انجام بدي اين نظره من بود
بابا كي گفته vb راحته اصلا نميشه گفت برنامه نويسي راحته يا سخته بستگي داره به الگوريتمت اگه بخواي مثلا يه برنامه بنويسي كه دو تا عدد رو جمع كنه هم تو Vb راحته هم تو #C هم تو phyton و هم تو همه ي زبان ها ولي اگه بخواي يه برنامه ي بنويسي كه از آرايه پنج بعدي استفاده كني فرقي نميكنه هم تو Vb سخته هم تو همه ي زبان ها
ثانيا واسه vb هم بايد يه كمي به basic آشنا باشي
برنامه نويسي بهتره از پايه شروع شه نه اينكه همه رو ول كني يه هو بپري رو پله چهارم

دوست گرامی احسان جان برو جاوااسکریپت شروع کن . فکر کنم در ابتدای را ه بهتر کمکت کنه

يه چيز ميگيا
بابا خود javascript هم بر پايه C هستش يعني اگه C رو بلد نباشي تو javascript مشكل پيدا ميكني اگر هم مشكل پيدا نكني خيلي دير ياد ميگيري

من هدف نهاييم اينه كه بتونم برنامه هايي شبيه به برنامه هاي حسابداري و... بنويسم.. هرچند كه از برنامه نويسي تحت وب هم بدم نمياد..

ولي خواهشا كمكي كنين و راهي رو نشونم بدين كه حتما آينده داشته باشه.
احسان جان
شما شروع كن الگوريتم و فلوچارت رو يه چند فصلي اگر هم وقت كردي همشو بخون تا پايه و اساس برنامه نويسي رو ياد بگيري بعدش همه چي خود به خود حل ميشه البته اگه علاقه داشته باشي و به جامعه برنامه نويسي وارد بشي خودت ميفهمي كه چي به چيه اونوقت بهتر ميتوني راحتو انتخاب كني

اينجاها رو نگا كن
نظر خود مدير سايت

اينم واسه جاوا اسكريپت

مطلب زياده اگه جستجو كني پيدا ميكني
------------------------
سينا

آخرین ویرایش:

SA_EB

Member
وعلیکم السلام میخک عزیز!!
با سخنان شما موافقم. پیشنهاد درستیه ؛ ابتدا فلوچارت و الگوریتم بعد ...
ولی فکر نمی کنم جاوااسکریپت اونقدرها سخت باشه . تازه قسمت جالبش اینکه می شه با یک کلاس جاوا بده بستون هم داشته باشه !
یا حق س.ا

Mikhak

Active Member
حرف شما متين
ولي به نظر من جاوا اسكريپت اصلا يه زبان خوبي واسه شروع نيست يعني كسي كه بخواد شروع كنه بهتره كه از يه برنامه ي پايه شروع كنه
مثل بيسيك يا پاسكال يا C كه بعد از اين زبان ها شاخه هاي مختلف جدا ميشه كه مثلا جاوااسكريپت خودش از C سرچشمه ميگيره
-----------------------------
سينا

zfarhad2003

Member
به نظر من اگه می خوای اصولی و حرفه ای شروع کنی و بعدا هم دچار مشکل نشی. برو اول C رو کامل یاد بگیر بعد بشین روی ++C و مخصوصا اصول شی گرایی اون وقت بزار و سرانجام هم توسط ++Visual C کل دنیای کامپیوتر رو می تونی عوض کنی. برنامه حسابداری که سهله می تونی برنامه تحت شبکه و برنامه گرافیکی خیلی پیشرفته رو بنویسی.

saalek110

Well-Known Member
zfarhad2003 گفت:
به نظر من اگه می خوای اصولی و حرفه ای شروع کنی و بعدا هم دچار مشکل نشی. برو اول C رو کامل یاد بگیر بعد بشین روی ++C و مخصوصا اصول شی گرایی اون وقت بزار و سرانجام هم توسط ++Visual C کل دنیای کامپیوتر رو می تونی عوض کنی. برنامه حسابداری که سهله می تونی برنامه تحت شبکه و برنامه گرافیکی خیلی پیشرفته رو بنویسی.
مسيري كه مي گي منطقيه. و در انتهاي مسير هم ، همه اون قابليتها وجود داره.فقط كمي يادگيري سي و بعد يادگيري شي گرايي و بعد تسلط به ويژوال سي مشكله.
ممكنه آدم وسط راه ببره. ولي راهي بي نقص گفته اي و حرفي در آن نيست.
بعضي زبانها شبه زبانند ولي سي كامله. و دركش يعني درك كامل كامپيوتر و شبكه. ولي مي تونه كسي بيسيك بلد باشه ولي هنوز ندونه كامپيوتر چطور كار مي كنه. يا بعضي زبانها از اين هم سطحي تره.
ولي در كل
بايد ديد چي از زبان مي خواهيم. اگه همه چيو مي خواهيم بايد از پايه شروع كنيم.
وگرنه بسته به نياز و امكانات(وقت - حوصله - بودجه) داره.
.
فرهاد از مطلبت خيلي ممنونم.
.

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام ببخشيد كه اينقده دير شد آخه اين پادگان لعنتي ما سر بعضي از موارد ، الكي مياد كل گردان رو لغو مرخصي ميكنه :mad: :mad:
حالا بگذريم ميخك جان من توي يكي از تاپيك ها خونده بودم كه شما كتاب آموزش C كه نويسندش آقاي جعفر نژاد قمي باشه رو معرفي كرده بودي حالا ميخواستم بپرسم اين كتاب انتشاراتش چي هست.
راستي از آقا نويد خودمون هم ممنونم بخاطر لينكايي كه داد خيلي ممنونم :lol: ..

بالا خره قرار شد اول الگوريتم رو ياد بگيرم بعد بريم سراغ C بعدشم بريم سراغ ++C ... اگه راه رو اشتباه دارم ميرم بگين.

در آخر هم دعا كنين اين سرهنگاي ما دست از مسخره بازياشون بردارن و بخاطر هر چيزي لغو مرخصي نكنن :mad: :mad: :-?

با تشكر احسان :cry:

MnavidM

Active Member
[بالا خره قرار شد اول الگوريتم رو ياد بگيرم بعد بريم سراغ C بعدشم بريم سراغ ++C ... اگه راه رو اشتباه دارم ميرم بگين.]

دقیقا" .

فقط یه چیزی :

سعی کن حداقل 90% از تمرینات کتابی که برای الگوریتم و یا برنامه نویسی انتخاب میکنی رو بنویسی .

البته بیشتر منظورم رو الگوریتم هست .

این کار واقعا مفید است و قدرت تجزیه و تحلیلت رو بالا میبره و برای برنامه های بزرگ کارت رو راحت میکنه :wink:

موفق باشی.
نوید.

saalek110

Well-Known Member
[EHSAN] گفت:
سلام ببخشيد كه اينقده دير شد آخه اين پادگان لعنتي ما سر بعضي از موارد ، الكي مياد كل گردان رو لغو مرخصي ميكنه :mad: :mad:
حالا بگذريم ميخك جان من توي يكي از تاپيك ها خونده بودم كه شما كتاب آموزش C كه نويسندش آقاي جعفر نژاد قمي باشه رو معرفي كرده بودي حالا ميخواستم بپرسم اين كتاب انتشاراتش چي هست.
راستي از آقا نويد خودمون هم ممنونم بخاطر لينكايي كه داد خيلي ممنونم :lol: ..

بالا خره قرار شد اول الگوريتم رو ياد بگيرم بعد بريم سراغ C بعدشم بريم سراغ ++C ... اگه راه رو اشتباه دارم ميرم بگين.

در آخر هم دعا كنين اين سرهنگاي ما دست از مسخره بازياشون بردارن و بخاطر هر چيزي لغو مرخصي نكنن :mad: :mad: :-?

با تشكر احسان :cry:
سلام من هم مي خوام سي و ويژوال سي ياد بگيرم. اگر دوست داشتي بيا با هم بريم جلو. يك تاپيك همين جا باز كن تمريناتو با هم انجام بديم.
درود.

Mikhak

Active Member
بالا خره قرار شد اول الگوريتم رو ياد بگيرم بعد بريم سراغ C بعدشم بريم سراغ ++C ... اگه راه رو اشتباه دارم ميرم بگين
دقيقا همون كاري رو ميكني كه بايد بكني فقط به قول نويد رو الگوريتم بيشتر كار كن يعني اگه اين رو كامل بلد باشي و بتوني هر الگوريتمي رو حل كني و واسه هر برنامه اي الگوريتمش رو پيدا كني ميشه گفت همه ي زبون هاي برنامه نويسي رو ميتوني به راحتي ياد بگيري
اونوقت هم ديگه احتياجي به راهنمايي نداري كه بخواي vb رو ياد بگيري يا دلفي رو يا ......
خود به خود همه چي حل ميشه
ايشالا اين سرهنگ هم ديگه گير نميده كه بچسبي به كار برنامه نويسي

اين كتاب هم كه گفتم دقيقا يادم نيست ولي يه دونه بود كه مالبه انتشارات دانشگاه مشهد بود
انتشاراتش فرقي نميكنه مهم اينه كه ماله جعفر نژاد باشه درسته زياد خوب نيست ولي ميون اين همه كتاب از همش ميشه گفت بهتره
مخلصيم
-------------------------
سينا

[EHSAN]

Well-Known Member
بازم سلام
اول اينكه از همگي ممنونم بخاطر راهنمايي هاي خوبتونمخصوصا سينا و نويدخان عزيز.. :oops:

و بايد خدمت saalek عزيز عرض كنم كه با عرض شرمندگي من فعلا نميتونم شروع كنم چون به ما توي تمام هفته فقط يه 48 ساعت مرخصي ميدن كه اون 48 ساعت هم 6 ساعت نداره يعني 6 ساعت نگهت ميدارن بعد برگه رو بهت ميدن :cry: :cry:
چيزي به خلاصيم نمونده.. حداكثر يك ماه البته اگه خدا بخواد.. انشا الله بعدش باهم پيش ميريم.. :wink:

ارادتمند
احسان

saalek110

Well-Known Member
درود

احسان جان عيبي نداره. يك ماه كه چيزي نيست.صبر مي كنيم.

[EHSAN]

Well-Known Member
saalek گفت:
احسان جان عيبي نداره. يك ماه كه چيزي نيست.صبر مي كنيم.
ممنونم.. ولي نشين تا من كارم تموم بشه شايد با اين اوضايي كه من ميبينم حالا حالاها مچل باشم ولي فعلا قراره كه زودي تموم بشه شايد كمتر از يك ماه...!! :lol:

ميگم تا اون موقع شما بگرد دنبال منبع خوب و مخصوصا كتاب خوب.. اگر هم شروع كردي كه خيلي عاليه من هم اون موقع از تجربه هاي شما هم استفاده ميكنم. :D

ميگم حالا كسي منبع خوبي براي آموزش الگوريتم و فلوچارت سراغ نداره.؟!! :arrow:

ارادتمند

جدیدترین ارسال ها

بالا