يه راهنمايي ميخواستم در مورد انتخاب زبان برنامه نويسي!!

[EHSAN]

Well-Known Member
:cry: نميدونم چرا يه پست ديگه دارم ارسال ميكنم ولي نميخوام بدقول بشم ميگم saalek عزيز شما خودت شروع كن.. چون هيچ كار من معلوم نيست شايد از خدمت در اومدم درگير مسايل ديگه اي بشم (مثل كار و شغل و...) كه اينم طبيعيه كه نتونم مثل سابق به كامپيوتر برسم.. :cry: :cry:

Mikhak

Active Member
احسان جان ناراحت نباش ايشالا كه ميرسي
واسه هيچ چي هيچ وقت دير نشده
------
سينا

ammekhanom

New Member
salam
baraye shoroe algoritm man ketabe algoritm neveshteye iraj sadeghi ro behetoon pishnahad mikonam. rasti mikhastam begam be nazare man behtare baed az kar kardan roo algoritm berid soraghe c++. man khodam in karo anjam dadam chon ke c ++ ghabeliyathaye zaboone c va ghabeliyate sheygaraii ro baham dare
movafagh bashid

Mikhak

Active Member
عمه خانوم جان خوش اومدين
يادگيري C يا ++C هيچ فرقي باهم نداره يعني ++C همون C هستش كه اگه كسي C رو بلد باشه ++c رو هم بلده تنها تفاوتشون تو اينه كه ++C چند تا امكانات بهش اضافه شده
منظورم اينه كه فرقي نمي كنه كه C باشه يا ++C دستورات زباني هر دوتاشون يكي هست
------------------
سينا

ammekhanom

New Member
سلام دوستان ببخشيد كه اين سوالم رو اين جا مطرح كردم.
اگر كسي با سي شارپ كار كرده لطفا توضيح مختصري بده و بگه از كجا بايدشروع كرد
ممنون

Mikhak

Active Member
#c هم اگه بخواي شروع كنين بهترين راه اينه كه از C شروع كنين
اگه يه كم جاوا هم بلد باشين خيلي تاثير داره چون ميشه گفت #c همون ++c هستش كه يه سري از امكانات جاوا رو توش كپي كردن و يه سري هم امكانات منحصر به فرد ديگه
-------------------
سينا

MnavidM

Active Member
با سلام.

بله سینا کاملا درست میگه :wink:

اگه واقعا برنامه نویسی با ++C رو بلد باشی برنامه نویسی با #C واقعا برات آسونه و بهت این تضمین رو بهت میدم بعد از 10 الی 15 ساعت کار با اون خیلی راحت بتونی برنامه مورد نظرت رو بنویسی .

البته اگه قبل از اون هم با برنامه های تحت ویندوزی دیگه ای کار کرده باشی , که خیلی کارت راحتر میشه .

موفق باشید.
نوید.

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
بازم ممنونم از راهنماييتون
پس آخرش بعد از الگوريتم بريم سراغ خود ++C ؟؟

راستي من ميخوام اكشن اسكريپت هم ياد بگيرم براي اونم بايد از ++C شروع كنم؟

فقط دعا كنيد كارم داره درست ميشه.. دعا كنينن خوب پيش بره اگه خدا بخواد خوب پيش بره انشا الله همين هفته ترخيص ميشم.. :D
التماس دعا دارم :cry:
خيلي زياد هم دارم :cry: :cry:

[EHSAN]

Well-Known Member
عمه خانومممنونم از راهنماييتون.. ميتونم بپرسم اين كتابي كه پيشنهاد كردين ماله كدوم انتشاراته..؟! :)

MnavidM

Active Member
سلام.

انشاالله که کارت دست میشه .

در مورد Action Script هم باید بگم که :

تا حدود زیادی Syntax مثل C هست و مبحص کلاسش هم که واقعا کولاک میکنه تا حدود زیادی مثل ++C هست .

اگه خواستی بهتر متوجه جریانات بشی می تونی همراه با یادگیری ++C از Help خود فلش هم استفاده کنی و بیشتر متوجه جریان بشی :wink:

موفق باشی.
نوید.

ammekhanom

New Member
سلام اقا احسان من دقیقا اسمش یادم نیست وبه کتاب هم دسترسی ندارم
ببخشید

ببین می خوای با برنامه نویسی بعدش چی کار کنی؟
جاوااسکریپت به درد سایت و وبلاگ می خوره.
ویژوال بیسیک به درد همه کار برنامه نویسی و ساده.
خانواده سی به درد کارهای پایه ای.

[EHSAN]

Well-Known Member
ammekhanom گفت:
سلام دوستان
کارتون به چه قسمتی رسید؟ شروع کردید؟
ممنونم كه به فكر ما هستي بايد بگم كه هنوز شروع نكرديم...
...به مشكلي برخوردم كه نميتونم زياد پاي كامپيوتر بشينم با اينكه از شر سربازي راحت شدم ولي زياد نميتونم پاي كامپيوتر بشينم.. فعلا بايد برم براي كلاس زبان.. :neutral:

من معمولا ميام يه سري به ايميلا و مجيد آنلاين ميزنم ميرم.. شايد كارا درست شد اونم شروع كرديم..

احتمالا خبر داري كه نويد خان توي سايتش داره الگوريتم و برنامه نويسي ياد ميده منم يه گهگاهي به اونجا سر ميزنم ولي هنوز بطور جدي شروع نكردم..

دعا كن ايشا ا... همه چي درست بشه..

با تشكر
احسان

جدیدترین ارسال ها

بالا