__________________
بدليل عدم رعايت قوانين ، امضا حذف شد. (مجيد)
قانون شماره 7) در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد
بهتره قانون رو بصورت كامل نقل قول كنيد :
قانون شماره 7) در هنگام ساختن امضا در مشخصات شخصی خود ، از تبلیغات تجاري (سايت و غير) خودتان و دیگران جدا خودداری نمایید. در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد . شما ميتوانيد در انجمن معرفي وبلاگ ها و سايتها ، سایت (غير تجاري) خود را معرفي كنيد . در صورتی که به غیر از این عمل شود حساب آن کاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد.
اول اينكه براي معرفي هاستيگ و موارد مشابه ما قوانين خاص خودش رو داريم كه بايد قوانين اون رو بخونيد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=29674
دوم اينكه ما گفتيم سايت رو معرفي كنيد نه اينكه بگيد دومين فلان قدر و هاست فلان قدر !!!
در هر صورت بهتره كارهاي اشتباه رو توجيه نكنيم اگر فقط به اندازه يك اپسيلون به رفتار ها و هنجارهايي كه در يك جامعه داريم دقت كنيم و برگرديم ببينيم چي كار كرديم مطمئنا خيلي از شبهاتمون رفع خواهد شد.
در مورد امضاهاي افراد ديگر هم همونطوري كه بقيه همكارانم گفتن ما نميتونيم يكي يكي همه رو چك كنيم اما من خودم به شخصه اگر در تاپيكي وارد بشم ببينم افرادي كه در اون تاپيك هستن امضاشون مغايرت داره با قوانين سريعا اخطار ميدم و به همه هم گفتم اگر ديديد كسي امضاش مشكلي داره بهم اطلاع بديد كه سريعا رسيدگي بشه كما اينكه الان خيلي از كاربران اين موضوعات رو در پيغام خصوصي بهم گزارش ميدن..
در ضمن ما بيشترين حساسيتمون بر روي تبليغات تجاري و مخصوصا هاستينگ هستش ... (البته كلا بايد امضا تحت قوانين باشه اما تا يك حدي قابل چشم پوشي است اما در مواردي كه گفتم بلافاصله رسيدگي ميشه)
موفق باشيد
مجيد