يه داستان براي مجيد آنلاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali-msh

Member
چه جالب جدیدنا چقدر این بچه بازی ها زیاد شده
32.gif

shirini_forush

Well-Known Member
با کامبیز جان موافقم...
اگر این تاپیک منتقل بشه (به یه جای خیلی دور!) فکر کنم تصمیم گیری برای چارشاخ جون هم راحت تره...

سلام خدمت تماميه دوستان

پيرو مطالبي كه مدير محترم درج كردند در اين تاپيك يك سري سوالات و ابهامات برام پيش اومد كه ممنون ميشم شفاف سازي بشه
عنوان كمك همكار همون كاربر فعال بوده كه كاربران فعال هر انجمن كه حالا يا از نظر تعداد ارسال و يا سطح معلومات در سطح بالاتري بودن يك عنوان ديگه اي داشته باشن كه متمايز بشن

با تمام احترامي كه براي تمام كمك همكاران و مديران قائل هستم اما بعضي از كمك همكاران نه تنها از لحاظ فعاليت بلكه از لحاظ معلومات هم در سطح پاييني قرار دارند...
گرچه ايجاد همين تاپيك هم نقض قوانين هستش و بايد اخطار بدم بهتون اما بخاطر روشن شدن مسايل شما اينكار رو نميكنم
در مورد اين قوانين هم خيلي جالبه..
الان فكر مي كنم امضاي خود من نقض قانون باشه..و باز جالب ترش اينكه امضا هاي اين چنين زياده
و باز نحوه اعمال قوانين و ... براي همه يكسان نيست...به يكي از همكاران من كه بنر خيلي كوچكي حتي كوچكتر از بنر من را در امضاش قراراداه بود و چندين بار اخطار دريافت كرد در حالي كه در بخش هاستينگ دوستاني رو ميشناسم كه بنر امضاشون اندازه بسيار بسيار بزرگي داره اونقدر كه يك لحظه شك مي كني اين امضا باشه

خلاصه مطلب اگر قانوني هست بايد براي همه باشه و به صورت كاملا عادلانه...ضمنا به من براي اين امضا اخطاري ندادن!

البته اگه اين مدل امضاها خلاف قوانين باشه گفته هاي من قابل تامل هستند در غير اين حالت كه خوب تكليف روشنه
ضمنا لطفا جو سازي نكنيد.. به محض اينكه يكي به يك مشكل شخصي بر ميخوره اينجا مياد ميگه كه كاربران مهم هستن ارزششون رو نميدونيد و ... ! و بقيه هم شاخ و برگ ميدن
طبق فرمايش خودتون شما با كسي خدايي نكرده پدر كشتگي ندارن و كاربران هم همينطور ...فكر نمي كنم اين شاخ و برگ دادن ها بي دليل باشه ..بنابراين اگر مشكلي وجود داره و ديگران هم موافق هستند اين ديگه يك مشكل شخصي حساب نميشه
بهتره به موضوعات منطقي نگاه كنيم و عجولانه تصميم گيري نكنيم !

با اين هم موافقم ...البته اگه يه كم واقع بيني هم بهش اضافه كنيد!:)

ارادتمند
عزيزي

آخرین ویرایش:

kambiz-g

Member
الان فكر مي كنم امضاي خود من نقض قانون باشه..و باز جالب ترش اينكه امضا هاي اين چنين زياده
و باز نحوه اعمال قوانين و ... براي همه يكسان نيست...به يكي از همكاران من كه بنر خيلي كوچكي حتي كوچكتر از بنر من را در امضاش قراراداه بود و چندين بار اخطار دريافت كرد در حالي كه در بخش هاستينگ دوستاني رو ميشناسم كه بنر امضاشون اندازه بسيار بسيار بزرگي داره اونقدر كه يك لحظه شك مي كني اين امضا باشه

خلاصه مطلب اگر قانوني هست بايد براي همه باشه و به صورت كاملا عادلانه...ضمنا به من براي اين امضا اخطاري ندادن!

البته اگه اين مدل امضاها خلاف قوانين باشه گفته هاي من قابل تامل هستند در غير اين حالت كه خوب تكليف روشنه

همينطور كه قبلا هم گفتم بخشه هاستينگ به نوعي حساسترين قسمته سايته كه رقابته شديدي بينه بچه هايه اونجا وجود داره از ديده من اگه كسي قصده همكاري يا مدير شدن رو در اين بخش داره
بايد عملا هيچ گونه تبليغي انجام نده
چون اول اين كه باعثه سو تفاهم ميشه و
و دوم اين كه كاربرا جوره ديگه اي رو اينگونه تبليغات حساب مي كنن
موفق باشيد
كامبيز

shirini_forush

Well-Known Member
اول از مجید آقا معذرت میخوام که دارم این پست رو ریپلای میکنم. چون ظاهرا ایشون مخاطب هستن...

با تمام احترامي كه براي تمام كمك همكاران و مديران قائل هستم اما اكثر كمك همكاران نه تنها از لحاظ فعاليت بلكه از لحاظ معلومات هم در سطح پاييني قرار دارند...

میتونید در مورد این افراد از مدیران سوال کنید... که چرا انتخاب شدن.
یا میتونید واضحتر (با ذکر نام) دربارشون صحبت کنید. گفتن یه مطلب کلی کمکی نمیکنه...

خوب... نمونش خود شما... باید حتما اخطار بگیرید تا قوانین رو رعایت کنید؟ :-?
البته در مورد عادلانه نبودن یکم موافقم (نه به این شدت!)
ولی علت داره. چون مدیرا کامپیوتر نیستن. نمیشه یه حلقه ی for براشون طراحی کرد که یه دور کاربرا رو چک کنن و ببینن کدومشون تو امضاشون قوانین رو رعایت نکردن...
یا تمام پست های موجود رو یه دور بزنن ببینن تو کدوم چه اتفاقاتی افتاده.

بر میگردیم به اینجا که خود شما باید تو رعایت قوانین کمک کنید.

Mandana

Active Member
این آقا توقع دارن 52,704 تا کاربر رو بشینیم از نظر امضایی چک کنیم که موردی نداشته باشن
خیلی عذرمیخوام اما شما خودتون امضاهای مورد دار رو ببینین، چرا تذکر ندین؟
احتمالن به این دلیل که الان برای جو سازی خیلی به درد میخوره :wink:

در مورد همکاران، باید بگم که خیلی عذر میخوام، اما همکاران بیشتر از لحاظ شعورشون انتخاب میشن تا سطح علمی شون.سطح علمی رو میشه بالا برد، اما سطح فرهنگی رو خیر
الحمد لله همکارای ما همه از لحاظ سطح علمی و فرهنگی چیزی از بقیه کم نمیارن.در ضمن
همکار یا مدیر، فقط وظیفه اش راهبری انجمن ئه.این صد بار
دلیلی نداره بهترین کاربر از لحاظ علمی، الزامن مدیر بخش بشه
بلکه باید کسی باشه که بتونه بچه های بخشش رو جمع و جور کنه.و بخشش رو به مسیر درست هدایت کنه. و الا توی مجید آنلاین انقدر حرفه ای داریم که به هر بحش حداقل 10 تا مدیر برسه!
موفق باشید

اول از مجید آقا معذرت میخوام که دارم این پست رو ریپلای میکنم. چون ظاهرا ایشون مخاطب هستن...

میتونید در مورد این افراد از مدیران سوال کنید... که چرا انتخاب شدن.
یا میتونید واضحتر (با ذکر نام) دربارشون صحبت کنید. گفتن یه مطلب کلی کمکی نمیکنه...

خوب... نمونش خود شما... باید حتما اخطار بگیرید تا قوانین رو رعایت کنید؟ :-?
البته در مورد عادلانه نبودن یکم موافقم (نه به این شدت!)
ولی علت داره. چون مدیرا کامپیوتر نیستن. نمیشه یه حلقه ی for براشون طراحی کرد که یه دور کاربرا رو چک کنن و ببینن کدومشون تو امضاشون قوانین رو رعایت نکردن...
یا تمام پست های موجود رو یه دور بزنن ببینن تو کدوم چه اتفاقاتی افتاده.

بر میگردیم به اینجا که خود شما باید تو رعایت قوانین کمک کنید.
عزيز من شما از كجا مي دوني من به مدير بخش مربوطه براي امضا فلان كاربر پيام ندادم..

يه كم باز نگاه كنيد اين موضوع فقط مثال بود..
دوباره بخونيد
خلاصه مطلب اگر قانوني هست بايد براي همه باشه و به صورت كاملا عادلانه...

این آقا توقع دارن 52,704 تا کاربر رو بشینیم از نظر امضایی چک کنیم که موردی نداشته باشن
خیلی عذرمیخوام اما شما خودتون امضاهای مورد دار رو ببینین، چرا تذکر ندین؟
احتمالن به این دلیل که الان برای جو سازی خیلی به درد میخوره :wink:

در مورد همکاران، باید بگم که خیلی عذر میخوام، اما همکاران بیشتر از لحاظ شعورشون انتخاب میشن تا سطح علمی شون.سطح علمی رو میشه بالا برد، اما سطح فرهنگی رو خیر
الحمد لله همکارای ما همه از لحاظ سطح علمی و فرهنگی چیزی از بقیه کم نمیارن.در ضمن
همکار یا مدیر، فقط وظیفه اش راهبری انجمن ئه.این صد بار
دلیلی نداره بهترین کاربر از لحاظ علمی، الزامن مدیر بخش بشه
بلکه باید کسی باشه که بتونه بچه های بخشش رو جمع و جور کنه.و بخشش رو به مسیر درست هدایت کنه. و الا توی مجید آنلاین انقدر حرفه ای داریم که به هر بحش حداقل 10 تا مدیر برسه!
موفق باشید
من موندم الان مات و مبهوت...
اول از همه من خطاب به مدير فروم سوال كردم و در ثاني:

من با توجه به مطالبي كه در نقل قول ها موجوده سوال كردم

مدير فروم اظهار كردند كه كمك همكار و يا همكار انجمن رو با توجه به فعاليت و سطح علمي انتخب كردن نه درك و شعور!

ارسال پست كه خيلي آسونه اما كاش قبلش يه كم فكر هم بكنيم بعد تايپ كنيم...فاصله زيادي نيست:)

Mandana

Active Member
مدير فروم اظهار كردند كه كمك همكار و يا همكار انجمن رو با توجه به فعاليت و سطح علمي انتخب كردن نه درك و شعور!
ز.وقتی همکارا از نظر علمی مورد تائید مدیر فروم هستن و از نظر فرهنگی مورد تائید مدیرا.الان بحث شما سر چیه؟جز اینه که همکارانمون همه جا تائید میشن؟
شرمنده اشکال از منه پست شما رو کامل نقل قول نکردم.منظور منهم دقیقن همین بود که شما فرمودید :)

صادقانه مي گم من اين يه مورد رو حداقل در بخش هاستينگ نديدم اصلا!:wink:

Mandana

Active Member
من در مورد بخش هاستینگ نظر نمیدم.در مورد بخش خودم منظورم بود.شما گفتین همکارها، جمع بستین، پس همکار منهم شامل قضایا می شد.که از همکار خودم دفاع کردم
صادقانه بگم در موردی که اطلاع ندارم، نظر نمیدم.الان دقیقن میشه بگید مشکلتون چیه؟شاید منهم بتونم کمکی بکنم
موفق باشید

ز.وقتی همکارا از نظر علمی مورد تائید مدیر فروم هستن و از نظر فرهنگی مورد تائید مدیرا.الان بحث شما سر چیه؟جز اینه که همکارانمون همه جا تائید میشن؟
شرمنده اشکال از منه پست شما رو کامل نقل قول نکردم.منظور منهم دقیقن همین بود که شما فرمودید :)
دوست عزيز منم بحثم دقيقا همينه ...بعضي از همكاران و يا كمك همكاران واقعا از سطح علمي كافي برخوردار نيستن...
آيا براي بررسي سطح علمي آزموني مصاحبه اي چيزي برگزار شده؟
خواهشا نخواين كه نام ببرم چون اين كار رو نمي كنم

من در مورد بخش هاستینگ نظر نمیدم.در مورد بخش خودم منظورم بود.شما گفتین همکارها، جمع بستین، پس همکار منهم شامل قضایا می شد.که از همکار خودم دفاع کردم
صادقانه بگم در موردی که اطلاع ندارم، نظر نمیدم.الان دقیقن میشه بگید مشکلتون چیه؟شاید منهم بتونم کمکی بکنم
موفق باشید
تصحيح شد منظورم بعضي ها بود!

مشكل كاملا آشكار

بعضي از دوستان در بخش هاستينگ كمك همكار شدن كه نه از همون لحاظ درك و منطق و مديريت بلكه از لحاظ علمي هم توانايي كافي رو ندارن(دوست كمك همكار و يا همكار من در بخش هاستينگ اگه يك لحظه فكر كردي كه منظورم شايد شما باشي بايد بايد بگم كه بله شما دقيقا همون فردي هستي كه مي گم!!!)

يه سري به بخش هاستينگ....آشفته ترين بخش اين فروم بزنيد متوجه منظور من ميشيد...

آخر هر پست يك دعواي شديد..
بحث هاي سالم كه به يك نتيجه مثبت ختم بشه از تعداد انگشت هاي دست هم كمتره

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
عزيز من شما از كجا مي دوني من به مدير بخش مربوطه براي امضا فلان كاربر پيام ندادم..

يه كم باز نگاه كنيد اين موضوع فقط مثال بود..
دوباره بخونيد
خلاصه مطلب اگر قانوني هست بايد براي همه باشه و به صورت كاملا عادلانه...

من برای امضا نگفتم پیام بدید. برای سطح علمی همکارا گفتم.
برا امضا گفتم خودتون یکم رعایت کنید...

در مورد قانو هم گفتم دلیلش رو...

kambiz-g

Member
دوست عزيز منم بحثم دقيقا همينه ...بعضي از همكاران و يا كمك همكاران واقعا از سطح علمي كافي برخوردار نيستن...
شما كساني كه فكر مي كني رو نام ببر اينطوري خيلي بهتره
به نظرم اين بحث بايد يه جا تموم بشه شما فكر مي كني چه كسايي نبايد همكار باشن
خواهشا رك و صريح اسامي رو بگو

شما كساني كه فكر مي كني رو نام ببر اينطوري خيلي بهتره
به نظرم اين بحث بايد يه جا تموم بشه شما فكر مي كني چه كسايي نبايد همكار باشن
خواهشا رك و صريح اسامي رو بگو
دوست من

ليست كامل همكاران..و كمك همكاران اين بخش توي آمار فروم هست...

براي همشون يك سوال فني و تخصصي در مورد هاستينگ...يك سوال هم در مورد مديريت و از اين قبيل بكنيد

و يه پيگيري گفته هايي هم انجام بديد ببينيد...اصلا بودن يا نبودشون تاثيري داشته يا نه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا