يه داستان براي مجيد آنلاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.
درود بر شما
از اقدام سریع و بجای مدیران سپاسگزارم
عزيز من درست و كامل پست رو بخون بعد تاييد يا تكذيب كن!

امضا من با قوانين هيچ مغايرتي نداشته.. در حالي كه مضا شما از لحاظ قوانين مورد داره خيلي بزرگتر از اون چيزيه كه تو قانون گفته شده

نمي دونم چرا امضا من كه درست بوده حذف شده و امضا شما نه!

جالبه مگه نه:)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت

قانون شماره 7) در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد
بهتره قانون رو بصورت كامل نقل قول كنيد :

قانون شماره 7) در هنگام ساختن امضا در مشخصات شخصی خود ، از تبلیغات تجاري (سايت و غير) خودتان و دیگران جدا خودداری نمایید. در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد . شما ميتوانيد در انجمن معرفي وبلاگ ها و سايتها ، سایت (غير تجاري) خود را معرفي كنيد . در صورتی که به غیر از این عمل شود حساب آن کاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد.

اول اينكه براي معرفي هاستيگ و موارد مشابه ما قوانين خاص خودش رو داريم كه بايد قوانين اون رو بخونيد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=29674

دوم اينكه ما گفتيم سايت رو معرفي كنيد نه اينكه بگيد دومين فلان قدر و هاست فلان قدر !!!

در هر صورت بهتره كارهاي اشتباه رو توجيه نكنيم اگر فقط به اندازه يك اپسيلون به رفتار ها و هنجارهايي كه در يك جامعه داريم دقت كنيم و برگرديم ببينيم چي كار كرديم مطمئنا خيلي از شبهاتمون رفع خواهد شد.

در مورد امضاهاي افراد ديگر هم همونطوري كه بقيه همكارانم گفتن ما نميتونيم يكي يكي همه رو چك كنيم اما من خودم به شخصه اگر در تاپيكي وارد بشم ببينم افرادي كه در اون تاپيك هستن امضاشون مغايرت داره با قوانين سريعا اخطار ميدم و به همه هم گفتم اگر ديديد كسي امضاش مشكلي داره بهم اطلاع بديد كه سريعا رسيدگي بشه كما اينكه الان خيلي از كاربران اين موضوعات رو در پيغام خصوصي بهم گزارش ميدن..

در ضمن ما بيشترين حساسيتمون بر روي تبليغات تجاري و مخصوصا هاستينگ هستش ... (البته كلا بايد امضا تحت قوانين باشه اما تا يك حدي قابل چشم پوشي است اما در مواردي كه گفتم بلافاصله رسيدگي ميشه)

موفق باشيد

مجيد

آقا مجيد
قبول داري كه توي قانون خودتون قانون خودتون رو نقض كردين؟

در قانون شماره 7 گفتيد كه:
در هنگام ساختن امضا در مشخصات شخصی خود ، از تبلیغات تجاري (سايت و غير) خودتان و دیگران جدا خودداری نمایید!
و در همين قانون و فقط يك خط پايين تر:
در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
نقض نكرديم شايد هماهنگي نباشه و مفهوم رو نرسونه...
ما دليل اينكه اين قانون رو گذاشتيم اين بود كه كاربران تبليغ محصولات خودشون رو بصورت مستقيم ميكردند...
اتفاقا اين بخش رو پس از راه اندازي هاستينگ اضافه كرديم...
ما اول بطور مطلق گفتيم كسي اجازه تبليغ نداره بعد ديديم كه خيلي سفت و سخت هستش براي همين اومديم كمي تغيير داديم ..
الان دوستاني هستند كه سايت خودشون رو در امضا قرار دادن كه توش محصول ميفروشن و يا فروشگاه هستش و يا مباحث ديگه .. با اينكه اين امضاها تجاري هستند ولي ما به اين افراد كاري نداريم... اين قانون شامل افرادي هستش كه صراحتا محصول خودش رو معرفي مي كنه يا تبليغ هاست و دومين و مسايل مربوطه ميكنه...

موفق باشي

مجيد

ولي منم باز هم مي گم ، قوانين براي همه رعايت نمي شه ....
نمونشم احسان جان ذكر كردند... يكي از مديران گل تون :d

shirini_forush

Well-Known Member
چارشاخ جون من دلیلش رو تو همین تاپیک گفتم.
میخوای چند تا مدیر دیگه هم من نام ببرم دلتون خنک بشه؟ :-?

بی خیال دیگه.
مجیدآنلاین شده...
بابا جون سوال دارید بپرسید... جواب دارید، نظر دارید، پیشنهاد دارید ارائه کنید.
اینقدر جنجال درست نکنید دیگه...

(مخلص علی آقام هستیما!!!)

New World

Member
من مي دونم كه كاره احمقانه اي كردم
ولي اينو مي خوام رسما بگم ( خواهشا اينو هي نكوبين تو سرم ... )

من فقط براي لج بازي اين كارو كردم !
دومين دونه اي 10 تومن برام در ميومد 4 مي دادم
:razz:

از كسيكه كاربر فعال فرومه واقعا بعيد و عجيبه كه همچين طرز تفكري داشته باشه.

SPS12

Member
ببینید
اولا می گفتند که مجیدآنلاین سایت تخصصی گرافیک و طراحی است بعد دیدیم که بابا هاستینگ و سرور و انجمن سازی و غیره نیز اضافه شده جدیدا که انجمن پورنو هم شده http://forum.majidonline.com/showthr...799#post506799

دوما شما دوست عزیز که می گویید سایتهای خارجی هیچوقت سایتهای خارجی رو با ایرانی مقایسه نکنید چرا چون اونجا پارتی بازی و رفاقتی معنا نداره ولی تو همه سایتهای ایرانی هست

سوم مدیریت خیلی ضعیف است اون از اون تاپیک پورنو و دیگر اینکه مثلا میان یکی مثل علی جان رو می کنن کمک همکار دیدیم که تو این مدت فعالیت ایشون چقدر زیاد شده بود ولی بعد که میان برش می دارن هم تو روحیه ایشون خراب می شه هم دیگه تن به کار و فعالیت نمی دن اونم ایشون با این همه دانش و اطلاعات مفید علمی. اول تصمیم بگیرن بعد کار کنن نه که بیان اول مدیر کنن بعد بر کنار کنن یعنی واقعا ....

خلاصه ما هم تو این مدت از این چیزا تو مجید آنلاین زیاد دیدیم نمونش دوستمون علیرضا متال که ایشون هم مشکلی شبیه این داشتن واقعا از این انجمن دلسرد می شویم انجمن به این خوبی و جامعی ولی مدیریت ضعیف

اگه توحینی شد چیزی بود معذرت ولی این حرفا باید زده بشه تا مشکلات حل شده
با تشکر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
مدیریت شده آرزو برای بعضی ها،...
نهایت تلاش خود را می کنند تا به طرق مختلف به فرم ضربه بزنند، باور بفرمایید واقعا فشار کاری و مسعولیت پزیرفته شده بسیار زیاد است،...

آخرین ویرایش:

kambiz-g

Member
ببینید
اولا می گفتند که مجیدآنلاین سایت تخصصی گرافیک و طراحی است بعد دیدیم که بابا هاستینگ و سرور و انجمن سازی و غیره نیز اضافه شده جدیدا که انجمن پورنو هم شده http://forum.majidonline.com/showthr...799#post506799
اول اين كه اين سايت يه سايته تخصصيه كامپيوتريه كه تو هر زمينه اي كه مربوط به كامپيوتر باشه فعاليت داره
در مورده اون تايپيك هم بايد خدمتت عرض كنم اينجا يه انجمنه(مثله هر انجمنه ديگه اي) كه هر شخصي مي تونه يا يه ثبت نامه ساده
هر تايپيكي كه دوست داشته باشه رو بزنه
اين ديگه به شعوره اون طرف بر مي گرده در ضمن مديرها هم علمه غيب ندارن كه تشخيص بدن يه كاربر كي و كجا
قصده ايجاده تايپيكه خلافه قوانين رو داره

SPS12

Member
اول اين كه اين سايت يه سايته تخصصيه كامپيوتريه كه تو هر زمينه اي كه مربوط به كامپيوتر باشه فعاليت داره
در مورده اون تايپيك هم بايد خدمتت عرض كنم اينجا يه انجمنه(مثله هر انجمنه ديگه اي) كه هر شخصي مي تونه يا يه ثبت نامه ساده
هر تايپيكي كه دوست داشته باشه رو بزنه
اين ديگه به شعوره اون طرف بر مي گرده در ضمن مديرها هم علمه غيب ندارن كه تشخيص بدن يه كاربر كي و كجا
قصده ايجاده تايپيكه خلافه قوانين رو داره

نه علم غیب ندارند ولی این تاپیک الان 4 ساعت که زده شده ولی هیچ اقدامی انجام نشده و داره به کار خودش ادامه می ده

آقا ما اين تخلفات امضا رو به كي گزارش كنيم دقيقا؟

امضا جناب echessdesign خلاف قوانين فرومه

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
آقا ما اين تخلفات امضا رو به كي گزارش كنيم دقيقا؟

امضا جناب echessdesign خلاف قاوانين فرومه
میتونین با پیغام خصوصی " همراه با ذکر دلیل"به مدیران ارشد بگین
اما این کجاش خلاف قوانین فروم ئه؟

قانون شماره 7) در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد

عکس هم از 500 * 100 نباید بیشتر باشه.عکس امضای ایشون هم دقیقن 500 در 100 ئه.به هاستینگ هم ربط نداره.من دقیقن نفهمیدم مشکلی چی ئه

شما يه زحمتي بكشيد قوانين رو دوباره مطالعه كنيد!
حداكثر سايز امضا در صورتي كه عكس باشد 88 در 31 پيكسل و در صورتي كه متن باشد 3 خط ميباشد. ( در ضمن سایز فونت امضا هم 8Pt میباشد )

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
این بحث دیگه داره خیلی بچه بازی میشه

جناب چهار شاخ عزیز شما که جنبه برداشتن دسترسی که ما بهتون دادیم به عنوان همکار رو ندارین چطور میخواستین با اخلاق بچه گونتون مدیریت کنید

دسترسی شما از امشب بمدت یک ماه بسته میشه ( با علم به اینکه میدونم دردسر ما بعد ار این کار شروع میشه)چون ما تعهد ندادیم
که اینجا مهدکودک هم بزنیم و از یک سری دوستان گرامی نگهداری کنیم

در ضمن جناب هاستینه عزیز شما لطف کنید اولا خودتون قانون انجمن درست مطالعه کنید بعد دنبال موارد خلاف قوانین باشید

درضمن یک نکته هم یادآور بشم که در رعایت قوانیم انجمن شخص بنده به شدت حساس هستم و هر جایی که احساس کنم که موردی پیش اومده که باعث به ریختن نظم انجمن شده به شدت باهاش برخورد میکنم

این نکته بالا شامل مدیران محترم و کاربران حرفه ای انجمن هم شده میتونید بپرسید ( دسترسی بهضی از دوستان هم به همین دلیل برداشته شده)

چون به این موضوع اعتقاد دارم که کاربر . کاربر حرفه ای . مدیر . همکار .کمک همکار بدون درک منطق صبر و اخلاق مناسب به درد این انجمن نمیخوره هذ انسانی در زندگی شخصیش میتونه هر کاری انجام بده ولی در انجمن باید به قوانین و افراد انجمن احترام لازم رو بزاره

در ضمن با کاربرانی که به طرق مختلف در انجمن قصد توهین به مدیران و همکاران انجمن و کمک همکار رو داشته برخورد جدی به عمل میاد چون این دوستان واقعا بدون چشم داشتی در انجمن فعالیت میکنن

این تاپیک هم قفل میشه دوستان اگه مشکلی داشتن در پیام خصوصی مطرح کنن تا در اولین فرصت به مشکلشون رسیدگی بشه

موفق باشید

علی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از اقدام به موقع علي ممنونم...

متاسفانه بعضي از كاربران (فردي كه اون تاپيك رو زد و الان در اين تاپيك هست و داره اين تاپيك رو ميخونه) اينجا رو با يك سري از جاها كه ممكنه در اونجاها رفت و آمد داره اشتباه گرفته...
بر اساس آماري كه از اون كاربر بدست آورديم مشخص شد كه يكي از كاربران قديمي خودمون هستش كه يك زماني دم از قانون و مديريت و اين بحث ها ميزد ...

در هر صورت همونطوري كه علي هم گفت اين بحث در حال به بيراهه كشانده شدن بود براي همين ديگه لزومي نداشت كه ادامه پيدا كنه.. هموطنري كه علي هم گفت اگر كسي مشكلي داره ميتوني با پيغام خصوصي در ارتباط باشه

با تشكر

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا