يه خبر داغ : گرفتن عكس از پشت ديوارها امكان پذير شد...

AliReza26

Active Member
NextWorld IT گفت:
قرار نيست که همه چيزو من و شما بدونيم
خيلی چيزا ساخته ميشن استفاده ميشن و هرگز کسی متوجه نميشه که وجود خارجی داشتند

اگه قرار نيست كسي از اين برنامه هاي جاسوسي بويي ببره پس چرا :

1 - شما خبر داريد... :wink:

2- اصلا چرا الان خبرش را بيرون دادند... :wink:

3-جاسوسهاي امنيتي براي چي بوجود آمدند؟؟؟؟؟؟؟؟ :wink:

AliReza26

Active Member
saman_sweden گفت:
alireza26 گفت:
اين دستگاهي كه گفتم تازه ساخته شده... :wink:

15 سال پيش طرح ساخت اين دستگاه ريخته شد... :wink:

در كل وقتي دولتي براي ساخت دستگاهي با اين كارايي برنامه ريزي مي كنه ...اول طرح آن را مي ريزه بعد با محاسبه مدت و سرمايه مورد نياز بعد از چندين سال به اين فناوري مي رسه...

15 سال پيش هم طرح ساخت اين دستگاه توسط دولت اسراييل ريخته شد... :wink:
و امسال خود اين دستگاه ساخته شد.... :wink:

اشتباه نكن

از 15 سال پيش ببعد از اين نوع دستگاه (عينك) استفاده مي شود
راستش من كوچكترين بها و ارزشي به حبر گزاريهاي ايراني نمي دهم براي اينكه همه شون دروغ و از خودشون مي نويسند

حالا دعوا ميشه كه چرا اين حرف را زدم

اولا سوء تفاهم نشه من منظورم عكس گرفتن از پشت ديواره كه فكر كردم شما گفتيد 15 سال پيش انجام شده... :oops:

دوما مگه اينترنت وجود نداره(حداقل تو اين 3-4 سال كه تقريبا همه يه جوري به اينترنت دسترسي دارن) كه ما بيايم از خبر گزاري هاي جمهوري اسلامي استفاده كنيم... :wink:

سوما ما كه دعوا نداريم... :lol: داريم تبادل اطلاعات مي كنيم و حداقل من از دوستان يه چيزي ياد مي گيرم كه خيلي هم مفيده...

mossi

Member
اقا اين اسراييلي ها اصلا چيزي بلد نيستند بسازند .
همه را از ما ياد گرفتند . من الان يه موردشو يادم بياد براتون مينويسم .

NextWorld IT

Active Member
alireza26 گفت:
NextWorld IT گفت:

دنياي press و مطبوعات خيلی پيچيده تر از این حرفهاست
هر چيزي زماني دارد براي انتشار
در ضمن اگر شما يکمی از این مسايل سر در بياريد ميفهميد که رقابت بسيار بسيار سنگين و پيچيدست بين کشورها...شما فكر ميکنيد اگر این امروز ساخته شده و امروز هم همه جا جار زدند و همه فهميدند ديگه کجا ميشه ازش استفاده کرد؟؟؟
این سالها پيش ساخته شده ازش استفاده شده بهره برداری شده و حالا براي ابراز وجود و نشون دادن قدرت به جهانيان معرفی شده.......

123456

Member
پاسخ به چند پرسش

راستش دوستان خواستم چند نکته را بگویم که شاید برای آنهایی که ساکن ایران هستند جالب باشد.
همانطور که دوستان گفتند خیلی چیزها ساخته می شود و اتفاقات زیادی در همین صحنه علمی می افتد که به طور کاملا محرمانه می باشد اما اینکه چطور خبرش به بیرون می رسد و یک عده خبردار می شوند الان توضیح می دهم.
در کشورهای غربی خصوصا اروپا و آمریکا رسانه عمومی به طور خصوصی اداره می شوند و رقابت سالم و خوبی هم با همدیگر دارند.
در این راستا پول هم خوب خرج می کنند چون خوب هم پول در می آورند.
مثلا یک کانال تلوزیون المان برای یک دقیقه تبلیغ در ساعات ظهر 60000 یورو می گیرد و تازه این کمترین قیمت است و این قیمت در ساعات مختلف و زمانهای مختلف تا دقیقه ای 500000 یورو هم می رود برای همین هم این کانالها خیلی خرج می کنند تا بتوانند مطالبی جدید و تازه ارایه بدهند.

و از آنجاییکه در هر گروهی افرادی پیدا می شوند که خودشان را می فروشند در بین دانشمندان نیز چنین افرادی هستند.
برای نمونه توجه شما را به مطلب زیر جلب می کنم:

در سال 1970 یک بشقاب پرنده با هویتی نامعلوم با زمین برخورد می کند و آتیش می گیرد.

بلافاصله کل منطقه توسط پلیس تصرف می شود و چند روز هم کسی اجازه رفتن به منطقه را نداشته و بعد از چند روز که محل برای عموم باز می شود همه چیز مثل سابق بوده.

اما 3 سال بعد دانشمندی که نامش فاش نشد یک سری عکس به یک روزنامه محلی می فروشد که عکسها متعلق به سال پیش و منطقه ای بوده که پلیس تحت کنترل گرفته بوده.

حالا برای اینکه نگید دروغ می گویم این عکسها را اینجا می گذارم که به گفته این دانشمند بقایای اجساد افرادی است که از آتش سوزی این بشقاب پرنده بر جا مانده.

البته این را هم بگویم که حتی ناسا تا حالا هیچ عکس العملی به این عکسها نشان نداده در صورتی که معمولا در مقابل چنین خبرهایی عکس العمل از خودشان نشان می دهند و سریع تکذیب می کنند.

حالا عکسها را ببینید و حالش را ببرید.

02_162.JPG

02_169.JPG

02_165.JPG

02_168.JPG

02_164.JPG

02_166.JPG

02_163.JPG

[hr:b5ec33cc12]
در مورد این دوستی هم که گفت این اسراییلیها چیزی نمی دانند باید بگویم که خوشبختانه و یا متاسفانه اسراییلیها دارای یکی از کشورهای بسیار پیشرفته در دنیا می باشند.

فراموش نکنید که همین اسرایلیها سال گذشته ماهواره ای ساختند که مدعی شدند به وسیله آن حتی می توانند تعداد سیگارهای توی پاکت سیگار صدام را بشمرند.

البته چقدر این خبر درست بوده را خدا می داند اما عکسهایی که چند وقت پیش از نیروگاه بوشهر انداختن خیلی دقیق بود و این عکسها همش از هوا گرفته شده بود که خودشان می گفتن این عکسها ماهواره ای است ولی خداییش کیفیتش حرف نداشتو حتی می شد چند تا از کارگران را در محوطه نیروگاه دید.

اگر خواستید بروید به پایگاه اینترنتی سازمان جهانی انرژی اتمی.
خلاصه که علم را دست کم نگیرید :!:

saman_sweden

Active Member
alireza26 گفت:
.........سوما ما كه دعوا نداريم... :lol: داريم تبادل اطلاعات مي كنيم و حداقل من از دوستان يه چيزي ياد مي گيرم كه خيلي هم مفيده...

فقط بگم خيلي آقايي

راستش برخورد ديگر دوستان را ديده ام نظرم نسبت به همه يكي بود اما واقعا شما با ديگران فرق داريد

بسيار بسيار به وجود ايرانياني مانند شما افتخار دارم

شاد و موفق باشيد

saman_sweden

Active Member
mossi گفت:
اقا اين اسراييلي ها اصلا چيزي بلد نيستند بسازند .
همه را از ما ياد گرفتند . من الان يه موردشو يادم بياد براتون مينويسم .

شما به همين خيال باش و مرگ اسرايل را بگو البته فرق نداره در آلمان باشيد يا در ايران

Salar

Active Member
123456 نمیشه به این چیزا باور کرد...میتونه یه مدل آدم فضایی باشه!!!!

mossi

Member
من كه هنوز چيزي نگفتم .
رفتم بيرون ، حالا برات تغريف ميكنم كه .....

آقا اينا 10 دوازده سال پيش ميخواستند يك هواپيماي
دو تا 4 نفره بسازند .
هنوز هيچ كاري نكرده زمين و زمان را پركردند كه ما ساختيم و كمر امريكايي ها را شكانديم .

حالا چه جوري . اينا يك موتور امريكايي را از انبار فلان ده مثلا چمدان پيدا كردند يك محور وسط از فلان ده
مثلا چزغول كه باقي مانده دوران امريكايي ها بود .
و يك مقدار هم ورق آلومينيم و اين ورق هاي زينگ هاي چاپخونه ها را رديف كردن و از علي صافكار دعوت كردند كه شروع به ساخت بدنه كنه .

اين غلي صافكار و دار ودسته اش همينجور شب و روز تقه ميزدند ، اون خدا بيامرز هم به جاي دادن اضافه كاري و تشويق اينجور چيزا ، هفته اي يك گوسفند مياورد جلوي آشيانه محل استقرار علي صافكار قرباني
ميكرد خونش را ميماليد به قسمت هايي از بدنه كه آماده شده بود . و گوشت هايش را هم ميبرد براي خودشان و ديگر سران اسراييل.
خلاصه بعد از يكسال تلاش بي وقفه اين هواپيما ساخته شد . و خلبان ها هم باهاش پرواز آزمايشي كردند . از عكس و خبر و فيلم هم زمين و زمان را پركردند . كه آقا ساختيم ، ببينيدش اون بالا .
اين اسراييلي ها كه ميدونيد كه جمعه ها برنامه هاي مخصوص دارند . تو اين جمعه هاشون تا تونستند پدر آمريكا را در آوردند . توقع داشتند كه آمريكايي ها بيايند و اين طرح عظيم را كه به همت همين علي صافكار ما
يك شكل جديدي به خود گرفته بود ، بخرند.
خلاصه درد سرتان ندم ، سه چهار تا ديگه موتور و محور هم از انبار هاي ديگه پيدا كردن و علي صافكار هم براشون بدنه ساخت ، اما سگ هم سوار اين هواپيما ها نشد . حتي يكبار هم يكي از اين سران اسراييل براي بهتر جلوه دادن تبليغاتشان هم كه شده سوار اين هواپيما ها نشدند .

حالا هي تو بگو اين اسراييلي ها خداي تكنولوزي شدند .
همانطور كه گفتم اينا همه كار هاشونو از ما ياد گرفتند يا اينكه از كتابهاي دزديده شده ما اين تكنولوزي ها را استخراج كردند .

ولذا جنگ ما با اسراييل تا نابودي آنها بايد ادامه داشته باشد . افرادي مثل علي صافكار ها را بايد تشويق كرد كه براي خودمان بدنه هواپيما بسازند ، نه براي پز دادن و تبليغات براه انداختن اسراييلي ها .

الان هم كه ميبيني سرپا هستند به خاطر اين نفته دارند. اين هم تا بيست سال ديگه تموم ميشه . ان زمان جمعيت شان ميشه 120 ميليون . آنوقت اين فلسطيني ها به ريششان ميخندند و اين 120 ميليون هم بايد بروند به نوكري ترك ها . كه سالي 40 ميليارد دلار درامد توريستي و صاذرات ميوه و لباس دارند.

آخر شو چه جوري بايد تمام كنم . كه سامان خان ناراحت نشود . اينجوري : مرگ نه ولي خاك برسر اسراييل ... ها .

AliReza26

Active Member
saman_sweden گفت:
alireza26 گفت:
.........سوما ما كه دعوا نداريم... :lol: داريم تبادل اطلاعات مي كنيم و حداقل من از دوستان يه چيزي ياد مي گيرم كه خيلي هم مفيده...

فقط بگم خيلي آقايي

راستش برخورد ديگر دوستان را ديده ام نظرم نسبت به همه يكي بود اما واقعا شما با ديگران فرق داريد

بسيار بسيار به وجود ايرانياني مانند شما افتخار دارم

شاد و موفق باشيد

آقا سامان آقايي از خودته... :oops:

من كوچيك شما و ديگر دوستان هستم... :wink:

AliReza26

Active Member
Re: پاسخ به چند پرسش

123456 گفت:
راستش دوستان خواستم چند نکته را بگویم که شاید برای آنهایی که ساکن ایران هستند جالب باشد.
همانطور که دوستان گفتند خیلی چیزها ساخته می شود و اتفاقات زیادی در همین صحنه علمی می افتد که به طور کاملا محرمانه می باشد اما اینکه چطور خبرش به بیرون می رسد و یک عده خبردار می شوند الان توضیح می دهم.
در کشورهای غربی خصوصا اروپا و آمریکا رسانه عمومی به طور خصوصی اداره می شوند و رقابت سالم و خوبی هم با همدیگر دارند.
در این راستا پول هم خوب خرج می کنند چون خوب هم پول در می آورند.
مثلا یک کانال تلوزیون المان برای یک دقیقه تبلیغ در ساعات ظهر 60000 یورو می گیرد و تازه این کمترین قیمت است و این قیمت در ساعات مختلف و زمانهای مختلف تا دقیقه ای 500000 یورو هم می رود برای همین هم این کانالها خیلی خرج می کنند تا بتوانند مطالبی جدید و تازه ارایه بدهند.

و از آنجاییکه در هر گروهی افرادی پیدا می شوند که خودشان را می فروشند در بین دانشمندان نیز چنین افرادی هستند.
برای نمونه توجه شما را به مطلب زیر جلب می کنم:

در سال 1970 یک بشقاب پرنده با هویتی نامعلوم با زمین برخورد می کند و آتیش می گیرد.

بلافاصله کل منطقه توسط پلیس تصرف می شود و چند روز هم کسی اجازه رفتن به منطقه را نداشته و بعد از چند روز که محل برای عموم باز می شود همه چیز مثل سابق بوده.

اما 3 سال بعد دانشمندی که نامش فاش نشد یک سری عکس به یک روزنامه محلی می فروشد که عکسها متعلق به سال پیش و منطقه ای بوده که پلیس تحت کنترل گرفته بوده.

حالا برای اینکه نگید دروغ می گویم این عکسها را اینجا می گذارم که به گفته این دانشمند بقایای اجساد افرادی است که از آتش سوزی این بشقاب پرنده بر جا مانده.

البته این را هم بگویم که حتی ناسا تا حالا هیچ عکس العملی به این عکسها نشان نداده در صورتی که معمولا در مقابل چنین خبرهایی عکس العمل از خودشان نشان می دهند و سریع تکذیب می کنند.

حالا عکسها را ببینید و حالش را ببرید.

02_162.JPG

02_169.JPG

02_165.JPG

02_168.JPG

02_164.JPG

02_166.JPG

02_163.JPG

[hr:b77e191c9f]
در مورد این دوستی هم که گفت این اسراییلیها چیزی نمی دانند باید بگویم که خوشبختانه و یا متاسفانه اسراییلیها دارای یکی از کشورهای بسیار پیشرفته در دنیا می باشند.

فراموش نکنید که همین اسرایلیها سال گذشته ماهواره ای ساختند که مدعی شدند به وسیله آن حتی می توانند تعداد سیگارهای توی پاکت سیگار صدام را بشمرند.

البته چقدر این خبر درست بوده را خدا می داند اما عکسهایی که چند وقت پیش از نیروگاه بوشهر انداختن خیلی دقیق بود و این عکسها همش از هوا گرفته شده بود که خودشان می گفتن این عکسها ماهواره ای است ولی خداییش کیفیتش حرف نداشتو حتی می شد چند تا از کارگران را در محوطه نیروگاه دید.

اگر خواستید بروید به پایگاه اینترنتی سازمان جهانی انرژی اتمی.
خلاصه که علم را دست کم نگیرید :!:

ممنون از مطلبت ...

استفاده كرديم.... :wink:

AliReza26

Active Member
NextWorld IT گفت:
alireza26 گفت:
NextWorld IT گفت:

دنياي press و مطبوعات خيلی پيچيده تر از این حرفهاست
هر چيزي زماني دارد براي انتشار
در ضمن اگر شما يکمی از این مسايل سر در بياريد ميفهميد که رقابت بسيار بسيار سنگين و پيچيدست بين کشورها...شما فكر ميکنيد اگر این امروز ساخته شده و امروز هم همه جا جار زدند و همه فهميدند ديگه کجا ميشه ازش استفاده کرد؟؟؟
این سالها پيش ساخته شده ازش استفاده شده بهره برداری شده و حالا براي ابراز وجود و نشون دادن قدرت به جهانيان معرفی شده.......

والا چي بگم... :oops:

حق با شماست.... :wink:

123456

Member
منحرف نکنید

mossi جان لطفا موضوع را منحرف نکنید چون اصلا بحث مسایل سیاسی و مذهبی نیست و بحث پیشرفت علم است.
در ضمن لطفا توجه کنید که اگر کسی مطلبی را که آقای mossi در مورد اسراییل نوشته بود , در مورد ... می نوشت سریع توپیک حذف یا قفل می شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا