يه خبر داغ : گرفتن عكس از پشت ديوارها امكان پذير شد...

AliReza26

Active Member
بخش خبر آی تی ایران - حالا ديگر به راحتى مى‌توان پشت ديوارها را ديد. دانشمندان اسرائيلى اعلام كردند كه موفق به توسعه يك فناورى انقلابى شده‌اند كه به مردم امكان مى‌دهد آن سوى ديوارها را ببينند.

اين سيستم رادارى از فناورى Ultra-wideband بهره مى‌برد و توسط شركت هرزيليا طراحى شده است. سيستم مذكور قادر است با خلق تصاوير سه‌بعدى، اجسام پشت ديوارها را نمايش دهد. تصاوير به دست آمده از طريق اين فناورى كيفيتى مشابه عكس‌هايى دارند كه از فاصله بيست مترى از يك جسم گرفته شده است.

مديرعامل اين شركت مى‌گويد: به احتمال زياد نمونه كامل شده اين دستگاه ويژه تا 18 ماه آينده به بازار عرضه خواهد شد. از اين وسيله تيم‌هاى نجات مى‌توانند جهت يافتن قربانيان خود در شرايط وخيم استفاده كنند. دستگاه جديد به ويژه در مواقعى كه مساله زمان از اهميت زيادى برخوردار است داراى كاربرد زيادى است.

black-die

Active Member
عالي ...
اگر اين دستگاه ايران هم اومد مارو خبر كنين بريم يكيشو بخريم

MrMohi

Active Member
اوه اوه ... چه دستگاه خفنیه ! ... نمیتونی یه دونه واسه من پیش ثبت نام کنی؟ ...

123456

Member
کی گفته؟

بابا این دستگاه طبق خبر دقیقی که دارم برای کارهای جاسوسی درست شده و حالا حالاها به بازار عمومی نمیاد.
تازه گفتن از 18 ماه دیگر فروشش را به کشورهای دیگر برای استفاده دولتی می خواهند آغاز کنند.
فکر هم نکم که حالا حالا ها به بازار عمومی بیاد مگر اینکه از بازارهای سیاه که همه جا هست بشود خرید تازه آنهم دو سال دیگر.

این دستگاه مثل همان دوربین بدن نماست که امروزه تو فرودگاهها ازش استفاده می کنند.

تازه یک خبر دیگر اینکه ارتش آلمان هفته پیش اعلام کرد که یک سلاح کاملا کامپیوتری اختراع کرد و برای آزمایش در اختیار ارتش آلمان قرار داده که از وزن خیلی کمی برخوردار است و یکی از وسایل این استفاده شده در این سلاح یک عینک است که هم شب نما و هم بدن نماست.
یعنی کوچکترین حرکتی را نشان نمی دهد و اگر فرد اسلحه یا سلاح فلزی همراهش باشد با همان نگاه اول شناخته می شود و همه این کارها را فقط یک عینک معمولی می کند که گفتن نمونه آن را در جنگ افغانستان آزمایش کردند.

black-die

Active Member
من طلبه اين عينكه شدم :دي
يعني واقعا همچين چيزهايي رو ساختن ؟

(‌ بازم اگه فهميدي از اين عينكها تو افغانستان از سربازها پيچونده شده مارو مطلع سازين .. )

saman_sweden

Active Member
alireza26 گفت:
بخش خبر آی تی ایران - حالا ديگر به راحتى مى‌توان پشت ديوارها را ديد. دانشمندان اسرائيلى اعلام كردند كه موفق به توسعه يك فناورى انقلابى شده‌اند كه به مردم امكان مى‌دهد آن سوى ديوارها را ببينند.

اين سيستم رادارى از فناورى Ultra-wideband بهره مى‌برد و توسط شركت هرزيليا طراحى شده است. سيستم مذكور قادر است با خلق تصاوير سه‌بعدى، اجسام پشت ديوارها را نمايش دهد. تصاوير به دست آمده از طريق اين فناورى كيفيتى مشابه عكس‌هايى دارند كه از فاصله بيست مترى از يك جسم گرفته شده است.

مديرعامل اين شركت مى‌گويد: به احتمال زياد نمونه كامل شده اين دستگاه ويژه تا 18 ماه آينده به بازار عرضه خواهد شد. از اين وسيله تيم‌هاى نجات مى‌توانند جهت يافتن قربانيان خود در شرايط وخيم استفاده كنند. دستگاه جديد به ويژه در مواقعى كه مساله زمان از اهميت زيادى برخوردار است داراى كاربرد زيادى است.

اين خبر شايد از لحاظ اين تازه باشه كه اين فناوري در اختيار عموم قرار مي گيره

اما همانطور كه ذوستمان 123456 نوشته اند نوع تكنيك قديمي است من اين خبر را 15 سال پيش خونده بودم كه نوشته بود سازمان موساد(وزارت اطلاعات و امنيت اسرايل) از عينكهايي استفاده مي كنه كه مي تونند پشت ديوار را ببينند

پيشرفت علم در اسرايل فقط به اين خلاضه نمي شه از لحاظ پزشكي يكي از كشورهاي برتر دنياست
همون برنامه ترجمه لغات بابيلون از اسرايل است همين توسعه اينترنت از طريق كابل برق و ماهواره توسط دانشمندان اسراييلي براي اولين بار پياده شده
داراي پيشرفته ترين نيروگاههاي اتمي است و خودش هم زير قرارداد را امضا نكرده
در ضمن اضافه كنم اكثر اين دانشمندان اسراييلي ايراني هستند و در ايران متولد شده اند

خلاصه از فن آوريها و تكنيكهاي اسرايلي استفاده كنيم و بعد بگيم مرگ بر اسرايل

درضمن اون عكس بالا هم از فن آوريهاي اسرايل است كه دهانه تفنگ تا 90 درجه مي چرخه ودشمن را هدف قرار ميدهد

اينها گوشه هايي از پيشرفت هاي كشور كوچك اسرايل است

NextWorld IT

Active Member
برای من هم این خبر جديد نيست تقريبا 4 سال پيش خوندم که همچين چيزی ساخته شده و مطمئن هستم که همونطر که سامان گفت این سيستم خيلی وقت پيشا ساخته شده
اینطور که من شنيدم و خوندم بعضی از سازمانها تكنولوژيشون 20 سال جلوتر است يعنی اینکه چيز هايی که اونا الان دارن استفاده ميکنن تازه 20 سال ديگه عرضه خواهد شد...يا اینکه تكنولوژی حال حاضر دنيا 20 سال پيش در بعضی از نقاط دنيا استفاده ميشده
......

saman_sweden

Active Member
NextWorld IT گفت:
برای من هم این خبر جديد نيست تقريبا 4 سال پيش خوندم که همچين چيزی ساخته شده و مطمئن هستم که همونطر که سامان گفت این سيستم خيلی وقت پيشا ساخته شده
اینطور که من شنيدم و خوندم بعضی از سازمانها تكنولوژيشون 20 سال جلوتر است يعنی اینکه چيز هايی که اونا الان دارن استفاده ميکنن تازه 20 سال ديگه عرضه خواهد شد...يا اینکه تكنولوژی حال حاضر دنيا 20 سال پيش در بعضی از نقاط دنيا استفاده ميشده
......

البته همانطور كه شما ني كوييد اين خبر دقبقا مربوط به 4-5 سال قبل است اما آنچه من نوشته 15 سال پيش مربوط به عينكهايي است اسرايل ساخته آره اين عينكها از 15 سال قبل بحثش داغ بود
در ضمن من مجلات دانشمند كه مرحوم پدر م از دوران جواني اش داشت و جمع آوري كرده بود ميخواندم در آن از فرضيه هاي جيمز باندي يافيلمهاي مرد 6 ميليون دلاري و يا زن اتمي ميخواندم الان همه اونها هست
در مورد جنگ بين كشورها يكي از اون جنگها شكستن كد امنيتي يك ابر ريايانه يا كامپيوترهاي حساس است كه لازم نيست اين كامپيوترها متصل به اينترنت يا خط تلفن باشه از طريق كابل برق كه به كامپيوتر وصل است اطلاعات كامپيوتر را ميشه كش رفت
و يا براي شنيدن صحبتهاي يك طرف يا يك سازمان ديگر نياز به جاسازي ميكرفن و اينا نيست ميشه از طريق كابلهاي برق استراق صمع كرد يا با پروش نوعي گل گلخانه استراق صمع كرد كار اين گلها دريافت و ارسال امواج است

الان در بعضي از كشورها از جمله اسرايل روي حشرات براي مقاصد جاسوسي كار مي كنند
و يا در مورد پزشكي در آلمان يك نوع هلي كوپتري ساخته شده كه به اندازه نوك چوب كبريت است و براي مقاصد جراحي دراخل روده ها و عيره استفاده مي شه يعني نياز نيست فرد را كالبد شكافي كرد جراحي از داخل بدن انسان توسط اون هلي كودتر كوچك انجام مي گيره

شايد اين حرفهاي من برايتان حالت فيلم سينمايي باشد باور نكنيد اما واقعيت دارند

AliReza26

Active Member
saman_sweden گفت:
alireza26 گفت:

اين خبر شايد از لحاظ اين تازه باشه كه اين فناوري در اختيار عموم قرار مي گيره

اما همانطور كه ذوستمان 123456 نوشته اند نوع تكنيك قديمي است من اين خبر را 15 سال پيش خونده بودم كه نوشته بود سازمان موساد(وزارت اطلاعات و امنيت اسرايل) از عينكهايي استفاده مي كنه كه مي تونند پشت ديوار را ببينند

پيشرفت علم در اسرايل فقط به اين خلاضه نمي شه از لحاظ پزشكي يكي از كشورهاي برتر دنياست
همون برنامه ترجمه لغات بابيلون از اسرايل است همين توسعه اينترنت از طريق كابل برق و ماهواره توسط دانشمندان اسراييلي براي اولين بار پياده شده
داراي پيشرفته ترين نيروگاههاي اتمي است و خودش هم زير قرارداد را امضا نكرده
در ضمن اضافه كنم اكثر اين دانشمندان اسراييلي ايراني هستند و در ايران متولد شده اند

خلاصه از فن آوريها و تكنيكهاي اسرايلي استفاده كنيم و بعد بگيم مرگ بر اسرايل

درضمن اون عكس بالا هم از فن آوريهاي اسرايل است كه دهانه تفنگ تا 90 درجه مي چرخه ودشمن را هدف قرار ميدهد

اينها گوشه هايي از پيشرفت هاي كشور كوچك اسرايل است

اين دستگاهي كه گفتم تازه ساخته شده... :wink:

15 سال پيش فقط طرح ساخت اين دستگاه ريخته شد بود... :wink:

در كل وقتي دولتي براي ساخت دستگاهي با اين كارايي برنامه ريزي مي كنه ...اول طرح آن را مي ريزه بعد با محاسبه مدت و سرمايه مورد نياز بعد از چندين سال به اين فناوري مي رسه...

15 سال پيش هم طرح ساخت اين دستگاه توسط دولت اسراييل ريخته شد... :wink:
و امسال خود اين دستگاه ساخته شد.... :wink:

NextWorld IT

Active Member
قرار نيست که همه چيزو من و شما بدونيم
خيلی چيزا ساخته ميشن استفاده ميشن و هرگز کسی متوجه نميشه که وجود خارجی داشتند

AliReza26

Active Member
saman_sweden گفت:
NextWorld IT گفت:
......

البته همانطور كه شما ني كوييد اين خبر دقبقا مربوط به 4-5 سال قبل است اما آنچه من نوشته 15 سال پيش مربوط به عينكهايي است اسرايل ساخته آره اين عينكها از 15 سال قبل بحثش داغ بود
در ضمن من مجلات دانشمند كه مرحوم پدر م از دوران جواني اش داشت و جمع آوري كرده بود ميخواندم در آن از فرضيه هاي جيمز باندي يافيلمهاي مرد 6 ميليون دلاري و يا زن اتمي ميخواندم الان همه اونها هست
در مورد جنگ بين كشورها يكي از اون جنگها شكستن كد امنيتي يك ابر ريايانه يا كامپيوترهاي حساس است كه لازم نيست اين كامپيوترها متصل به اينترنت يا خط تلفن باشه از طريق كابل برق كه به كامپيوتر وصل است اطلاعات كامپيوتر را ميشه كش رفت
و يا براي شنيدن صحبتهاي يك طرف يا يك سازمان ديگر نياز به جاسازي ميكرفن و اينا نيست ميشه از طريق كابلهاي برق استراق صمع كرد يا با پروش نوعي گل گلخانه استراق صمع كرد كار اين گلها دريافت و ارسال امواج است

الان در بعضي از كشورها از جمله اسرايل روي حشرات براي مقاصد جاسوسي كار مي كنند
و يا در مورد پزشكي در آلمان يك نوع هلي كوپتري ساخته شده كه به اندازه نوك چوب كبريت است و براي مقاصد جراحي دراخل روده ها و عيره استفاده مي شه يعني نياز نيست فرد را كالبد شكافي كرد جراحي از داخل بدن انسان توسط اون هلي كودتر كوچك انجام مي گيره

شايد اين حرفهاي من برايتان حالت فيلم سينمايي باشد باور نكنيد اما واقعيت دارند

اينم يه تكنولوژي جاسوسي ديگه ...

دانشمندان توانسته اند...با نور بازتابيده شده از مانيتور تصوير موجود در مانيتور را شبيه سازي كنند....

با اين كار ديگه امنيت اطلاعات و كاهاي جاسوسي خيلي خفن شده...

در ضمن استراق سمع از كابل برق هم خيلي قديمي و تقريبا ديگه منسوخ شده...

saman_sweden

Active Member
alireza26 گفت:
اين دستگاهي كه گفتم تازه ساخته شده... :wink:

15 سال پيش طرح ساخت اين دستگاه ريخته شد... :wink:

در كل وقتي دولتي براي ساخت دستگاهي با اين كارايي برنامه ريزي مي كنه ...اول طرح آن را مي ريزه بعد با محاسبه مدت و سرمايه مورد نياز بعد از چندين سال به اين فناوري مي رسه...

15 سال پيش هم طرح ساخت اين دستگاه توسط دولت اسراييل ريخته شد... :wink:
و امسال خود اين دستگاه ساخته شد.... :wink:

اشتباه نكن
از 15 سال پيش ببعد از اين نوع دستگاه (عينك) استفاده مي شود
راستش من كوچكترين بها و ارزشي به حبر گزاريهاي ايراني نمي دهم براي اينكه همه شون دروغ و از خودشون مي نويسند

حالا دعوا ميشه كه چرا اين حرف را زدم

جدیدترین ارسال ها

بالا