يه جواب قطعي-تعداد بازديد

||SIAVASH||

Member
سلام-من قبلا هم يك تاپيك زده بودم و گفته بودم ولي جواب :cry: نداديد
اگه بخوام يه چيزي درست كنم كه تعداد بازديد سايتم رو بگه البته مثل ماله مجيد همه ي بازديد ها مثله ماه-هفته-... رو بگه بايد چي كار كنم -----از اين كانتراي مجاني و... كه سايتاي ديگه ميدن هم نميخوام----غير از اين كه كامل باشه-البته نحوه ساخت رو بگين خيلي بهتره :-?

iman_ebru

Active Member
قبلا سول کردید و قبلا پاسخ داده شد که اول جستجو بعد سوال. به هر حال به آموزش زیر توجه کنید:

در اكثر فروم هاي آموزشي درخواست هاي بسياري مبني بر ايجاد يك برنامه براي آمار گيري از تعداد بازديدكنندگان شده بود . ما هم سعي كرديم يه اسكريپت به اين منظور بنويسيم ، هر چند ساير دوستان هم قبلا كارهايي مشابه اين انجام داده بودند.

ابتدا اين برنامه رو از http://weblog.alvanweb.com/go.php?http://weblog.mybesthost.com/php/counter.zip دريافت كنيد . متغيرهاي پايگاه داده را كه در فايل config.php قرار دارد مقدار دهي كنيد . دقت كنيد اطلاعات را درست وارد كنيد . سپس فايل install.php را اجرا كنيد در صورتي كه مقادير پايگاه داده را درست وارد كرده باشيد جدول در پايگاه داده ايجاد خواهد شد . با استفاده از كد زير فايل func.php را به صفحه اصلي سايت خود ضميمه كنيد:

PHP:
include "func.php";

سپس با فراخواني سه تابع زير تعداد بازديدكنندگان امروز ، ديروز و كل را نمايش دهيد :

PHP:
//Use This Function >
< ? today_v (); ?> // امروز
< ? yesterady_v (); ?> //ديروز
< ? total_v (); ?> //در كل

تحليل برخي از توابع بكار رفته شده : جدول ايجاد شده توسط install.php شامل يك فيلد مشخصه، سه فيلد براي شمارش بازديدها و يك فيلد براي تاريخ مي باشد.توجه داشته باشيد كه اين جدول، يك record بيشتر ندارد و عمليات بر روي جدول با Update كردن همين ركورد انجام مي شود. به عنوان پيش فرض مقادير صفر و همچنين تاريخ جاري را در اين ركورد ثبت مي كنيم . تابع split رشته اي را به عنوان آرگومان دوم خود دريافت كرده و طبق آرگومان اول كه حاوي كاراكتر جداكننده مي باشد آن را تقسيم مي كند و نتيجه را در آرايه اي به ما برمي گرداند. دستورlist عناصر آرايه را به متغيرهاي ليست، نسبت مي دهد :

PHP:
t($year,$month,$day)=split(’-',$date
تابع Update وظيفه به روزرساني جدول را بر عهده دارد.اين تابع ، مقادير فيلدها را بر اساس پارامترهاي دريافتي تنظيم مي كند :

PHP:
function Update($today,$yesterday,$total,$date){
mysql_query("UPDATE counter SET today= ‘$today’,yesterday=’$yesterday’,total=’$total’ ,date=’$date’ WHERE id=1″);
}

همین. امیدوارم این آموزش بدردتون بخوره - الوان

( تو پرانتز عرض شود كه اگر دنبال يه برنامه توپ براي آمارگيري از ويزيتورها مي گردي ACTUAL ANALYZER محشره ! حتي قابليت نمايش بازديدكنندگان روي نمودار رو هم داره ! از http://weblog.alvanweb.com/go.php?h..._and_Programs/Web_Traffic_Analysis/index.html هم مي تونه دانلودش كني )

منبع: وبلاگ الوان

||SIAVASH||

Member
در ضمن من از پرشین گیگ استفاده میکنم این مقاله احتیاج به دیتابیس داره

Parham

Well-Known Member
||siavash|| گفت:
در ضمن من از پرشین گیگ استفاده میکنم این مقاله احتیاج به دیتابیس داره

پرشین گیگ که توانایی‌ اجرا کردن فایل های Php را نداره حالا گیریم شما هم شمارنده معمولی‌ پیدا کنی و فایل Php ساده باشه که نیاز به دیتابیس نداشته باشه ... در اونجا فقط میتونید از فایل های معمولی‌ استفاده کنید ...

Parham

Well-Known Member
||siavash|| گفت:
نمیشه یه جای دیگه آپلود ولی بگم برای پیجه پرشین گیگم باشه؟

خیر چون احتیاج به Db داره ... نمیتونید به اون صورت استفاده کنید مجبور هستید بگردید دنبال یک شمارشگر دیگه یا اینکه از همون مجانی‌ ها که در سایت های دیگه هستش استفاده کنید ...

Parham

Well-Known Member
فکر نمیکنم که این کاملی‌ باش ... یه مدل هستش که فکر کنم خودت دیدی که به صورت این هستش که فقط روز و دیروز رو نشون میده و امکان بیشتری نداره ... البته باز هم بهتر هستش از گوگل استفاده کنی‌ اینجور موقع ها شاید یه شمارشگر خوب پیدا کردی ... منم می‌گردم اگر چیزی پیدا کردم حتما بهت میگم ...

iman_ebru

Active Member
par_ham گفت:
خیر چون احتیاج به Db داره ... نمیتونید به اون صورت استفاده کنید مجبور هستید بگردید دنبال یک شمارشگر دیگه یا اینکه از همون مجانی‌ ها که در سایت های دیگه هستش استفاده کنید ...
نخیر اجباری به این نیست.

البته شما که فضا و امکان لازم برای این کار رو ندارید چه اصراری دارید که کگیفیتش هم عالی باشه؟

ببینید من پیشنهاد میکنم یه هاست رایگان که حداقل 1 بانک اطلاعاتی براتون اجازه ایجادش رو میده و البته php رو هم ساپورت میکنه پیدا کنید و همه کارها رو طبق مقاله انجام بدید و برای استفاده تو صفحه html سادتون از iframe(قابها) ها استفاده کنید

||SIAVASH||

Member
من هر کاری که میکنم نمیتونم-یکی از شما ها نمی تونید یه لطف کنید و برام درست کنید؟

iman_ebru

Active Member
||siavash|| گفت:
من هر کاری که میکنم نمیتونم-یکی از شما ها نمی تونید یه لطف کنید و برام درست کنید؟

سیاوش جان - من خودم تابحال چندین بار کمکت کردم. اما از پاسخ هایی که میدی مشخصه که دوست نداری خودت کاری برای خودت انجام بدی.

اگر این طور پیش بری من یکی که به هیچ وجه دیگه کمکت نمیکنم.

ببین کمی هم خودت کار کن.

شما همین مقاله ای که من معرفی کردم رو انجام بده هرکجا که با مشکل بر خورد کردی من خودم قول میدم که کمکت کنم.

سعی کن یاد بگیری نه اینکه فقط همین مشکلت حل بشه

||SIAVASH||

Member
ايمان جان من از http://www.portland.co.uk فضا گرفتم ولي نمي دونم به جاي $server= تو فايل چي بذارم همون لكال هاست رو بذارم ؟ در ضمن اينجايي كه گرفتم يوزر و پسورد ديتابيس هم نداره!
به نظره خودت اصلا از جاي خوبي فضا گرفتم؟ اسم ديتا بيسش هم بهم نگفته!

جدیدترین ارسال ها

بالا