.::يه اشكال فني و عجيب غريب!!!!::.

taher007

Member
parsa1991 گفت:
بله ! منم منظورم وين بوست بود نه بوست اكس پي ! اون مجيك هم اسم كامتري داشت ! پارتيشن مجيك براي تنظيم اندازه پارتيشن هاست !

ممنون ، نمیدونستم!

emerald جان... منظورتون رو از پسوند متوجه نشدم...
هنگام دابل کلیک روی درایو هام دنبال فایل command میگرده... ولی با رایت کلیک و open درست کار میکنه!

(دوست من parsa جان... لطفا اگه در این مورد اطلاعی ندارید پاسخی ندید و ما رو سر در گم نکنید
!!)

با تشکر...

sirvan

Member
IQ , باهوش!!!
رفتی جای دکمه های ماوس رو عوض کردی.
از کنترل پنل میتونی درستش کنی.
اگه اینی باشه که میگم این تاپیک میشه جک سال Majidonline
.

دلگیر نشی ها!

Mandana

Active Member
sirvan گفت:
IQ , باهوش!!!
.

دلگیر نشی ها!
فعلا كه شما شدي.حاجي تاپيكو كامل بخون بحثو منحرف نكن :roll:

emerald

Member
دوست عزيز شما جديدا برنامه ای نصب کردید که باعث شده که default راست کلیک شما عوض شود .
شما یک راه ساده دارید با system restore ویندوز آنرا به حالت قبل برگردانید.اگر درست نشد باید تغییراتی در registry اعمال کنید. اول با regedit انرا باز کرده سپس به قسمت زیر بروید و مقدار انرا در اینجا بنویسید.
Hkey-user_class/Dirve/shell/find/command
البته اگر روش اول جواب نداد.
موفق باشید

taher007

Member
sirvan گفت:
IQ , باهوش!!!
.

دلگیر نشی ها!

:lol:

ممنون دوست من...
کلی خندیدم...

taher007

Member
emerald جان...
مشکل اینه که از 4 تا درایو فقط دو تاشون اینجوری بازی در میارن...

اصلا فکرش هم نکنید که راست کلیک عوض شده...

در یک درایو معمولی با رایت کلیک این گزینه ها میان :
open - explore ...

در حالی که برای این درایوها :
AutoPlay , Search...

نمایش داده میشن...

به هر حال ممنونم...

emerald

Member
اهان پس مشکل از چیز دیگست :)
ببین در هر دو این درایو ها در شاخه اصلی یک فایل به نام autorun.inf پسوندشو مطمئن نیستم باید وجود داشته باشه که ممکنه مخفی باشد آنرا پیدا کن و حذف کن.در ضمن این فایل برای گذاشتن ایکون بر روی درایو ها نیز استفاده می شود .و اگر حذف کنید این ایکون می رود .اگر آنرا با notepad باز کنید و دستورات را اینجا بنویسید من به شما خواهم گفت که چگونه این کار را انجام دهید که ایکون حذف نشه (البته ساده است)
موفق باشید

taher007

Member
emerald گفت:
اهان پس مشکل از چیز دیگست :)
ببین در هر دو این درایو ها در شاخه اصلی یک فایل به نام autorun.inf پسوندشو مطمئن نیستم باید وجود داشته باشه که ممکنه مخفی باشد آنرا پیدا کن و حذف کن.در ضمن این فایل برای گذاشتن ایکون بر روی درایو ها نیز استفاده می شود .و اگر حذف کنید این ایکون می رود .اگر آنرا با notepad باز کنید و دستورات را اینجا بنویسید من به شما خواهم گفت که چگونه این کار را انجام دهید که ایکون حذف نشه (البته ساده است)
موفق باشید

نه دوست من...
همونطور که در پست های قبلیم ذکر کردم چنین فایلی وجود نداره (نه مخفی، نه آشکار)
مشکل جای دیگریست...

emerald

Member
دوست عزیز ابتدا شما در منوی tools->folder option در تب view باید دنبال گزینه hide protected operation system files بگردید و تیک انرا بر دارید .سپس دوباره به دنبال این فایل بگردید .اگر پیدا نشد در مسیری که به شما دادم در رجیستری ببینید چه مقادیری موجود است .
در ضمن شما چگونه ایون درایو ها را تغییر دادید ؟با استفاده از ویندوز بوده یا با برنامه خاصی؟
موفق باشید

taher007

Member
ممنونم از صبر و لطف شما...
کاری که فرمودید رو انجام دادم... فایل AUTORUN.INF رو هم پاک کردم... ولی باز Autoplay در رایت کلیک خودنمایی می کنه (تغییری نکرد)

راستش در regedit چیزی به نام Hkey-user_class پیدا نکردم... (اکس پی)

تغییری ندادم... حالت عادی ، نصف درایو پر ، یکبار دیدم اینطور شده... (احتمالا بعد از مبتلا شدن به ویروسی که فایل های exe هارد رو پاک کرد)

به هر حال ممنونم...

emerald

Member
سلام
اول ببینید دوباره ایا این فایل ساخته میشود؟
در ضمن ان مسیر در اصل شاخه اول رجیستری است
HKEY_CLASSES_ROOT
اگر می شود تمامی برنامه های خود را ببندید (حتی چیز هایی که در system try است)سپس alt+ctrl+del را بزنید در قسمت process ببنید فایل های مشوک که از یوزر شما استفاد ه می کنند چه چیز هایی هستند (ممکن است اصلا وجود نداشته باشند ولی برای چک کردن بد نیست)ممکن است هنوز ویروس فعالیت داشته باشد.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا