.::يه اشكال فني و عجيب غريب!!!!::.

taher007

Member
درایو شماست ؟ (معلوم نیست)
درایو من هم بصورت autorun در اومده... روش میزنی دنبال command.exe میگرده...
فقط اگه رایت کلیک - اپن کنم میره توش...
کسی میدونه چرا؟؟

Hwt

Active Member
taher007 گفت:
درایو شماست ؟ (معلوم نیست)
درایو من هم بصورت autorun در اومده... روش میزنی دنبال command.exe میگرده...
فقط اگه رایت کلیک - اپن کنم میره توش...
کسی میدونه چرا؟؟
خوب برو فايل Autorun.inf رو از درايوت پاك كن

ara

Member
يعني يه فايل به نام autorun.inf هست كه اين كار بر سر درايوت آورده
شما اگه اين فايل رو پاك كنيد مشكلتون حل ميشه

Hamed_jon

Member
دوستان عزيز در ويندوز هنگام دابل كليك بر روي آيكون ويندوز اولين گزينه از منو كليك راست را اجرا مي كند پس اگر در اين عكس توجه كنيد اولين گزينه جستجو است بنابراين من هر وقت بر روي آيكون دابل كليك مي كنم Searh انجام ميشود كسي ميدونه چطوري بايد درستش كرد يا نه؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

taher007

Member
نه دوستان...
فایل اتو رانی در درایو من وجود نداره... (نه پنهان ، نه آشکار)

Mandana

Active Member
والا منم نميدونم.يكسري نرم افزارهاي مخصوص دستكاري ويندوز هست كه اگه بريزيشون و باهاشون بلد نباشي كار كني يك گزينه search رو به اول همه راست كليكها اصافه ميكنه.در صورتي كه اين گزينه فقط در يك درايو مشاهده ميشه همون فايل Autorun.inf رو بايد پيدا كني و پاكش كني.ممكنه مستقيم در خود درايو نباشه بلكه در زير پوشه ها باشه.يه سرچ بزن تو درايوت حله

taher007

Member
مشکل اینه که 2 تا از درایو ها معمولی و دوتا اینجوری هستند...
کل هارد رو هم سرچ کردم... در این درایوها اتورانی نبود...

تا اونجایی که یادم میاد از وقتی اینطور شد که ویروسی گرفتم و کل فایل های exe توی هاردم از بین رفت...

parsa1991

Member
نه عزيز جان ! اين به اونم ربطي نداره ! اينا مربوط به يك سري نرم افزارهاي ويرايش ويندوز ميشه كه ميتوني گزينه هايي رو اضافه كني و قرار بدي كه با دابل كليك اجرا بشن !

taher007

Member
parsa1991 گفت:
نه عزيز جان ! اين به اونم ربطي نداره ! اينا مربوط به يك سري نرم افزارهاي ويرايش ويندوز ميشه كه ميتوني گزينه هايي رو اضافه كني و قرار بدي كه با دابل كليك اجرا بشن !

عزیز جان...
میشه یکی از اون نرم افزارها رو ذکر کنید؟

parsa1991

Member
راستش دقيق يادم نيست ! فكر كنم اولش مجيك داشت ! يا حتي بوست ايكس پي ! اين 2 تا فعلا يادمه راستش ! عزيز جان !

emerald

Member
شما بر روي چه پسوندی این پنجره را می گیری ؟ یعنی بر روی جا اگر راست کلیک کنید؟
در ضمن مجیک و وین بوست دو برنامه برای تغییر در ویندوز هستند
موفق باشید

parsa1991

Member
بله ! منم منظورم وين بوست بود نه بوست اكس پي ! اون مجيك هم اسم كامتري داشت ! پارتيشن مجيك براي تنظيم اندازه پارتيشن هاست !

جدیدترین ارسال ها

بالا