يه آواتاره تووووپ !!!!

Gt-Max

Member
با سلام به تمايم بچه هاي خوب مجيد انلاين ...

راستش اين تاپيك رو زدم تا از اون دسته از بچه ها كه يه خورده تو كار گرافيكي استاد هستند يه خواهشي بكنم...

اين آواتار پايين رو ميبينيد ...

[align=center:67bcf8c2a5]-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

626557.jpg

[align=center]-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+[/align:67bcf8c2a5]

مي خواستم ببينم اين جا كسي هست كه بتونه كمكي به من بكنه براي منم يه چيزي تو اين مايه ها درست كنه ؟
icon14.gif

واقعا ازتون ممنون ميشم...
icon12.gif

iranexplorer.net

Active Member
چند وقته در انجمنها همه سفارش غذا میدهند ؟!

کمی هم خودتون برین دنبال یادگیری... این همه منابع آموزشی هست، چرا استفاده نمی کنید؟ بعد که متوجه شدید بیاین همونو اینجا آموزش بدین...

هم یاد میگیرین هم یاد میدین :idea:

ALI_TAKHTI

Active Member
با ايران اكسپلوور موافقم .درست كردن اين براي ما كاري نداره ولي خوب اونوقت عزيز خودت چيزي ياد نميگيري من كوچيكتم يه كارايي بكن هر جا گير كردي خودم واست راش ميندازم اره عزيز

ghazalehm

New Member
آره چون اگه فوتوشاپ كار بود ميتونست يه همچين چيزي رو راحت در بياره يا حداقل چيزي شبيه اين...

Gt-Max

Member
با تشكر

راستش اصلا فكر نميكردم كسي بخواد بهم جوابي بده...

در رابطه با سوال دوستان نه من خودم فوتوشاپ متاسفانه بلد نيستم ... فقط گاهي اوقات ميشينم اين آموزش هاي انگليسي رو پيدا مي كنم يه چيز هايي ازشون ياد ميگيرم مثلا چه ميدونم اموزش انفجار و ... . تا ان كه با اين جا آشنا شدم .

راستش خودم بلد نبودم وگر نه هيچ وقت اين جا مزاحم شما دوستان نميشدم و وقتتون رو واسه يه كار حالا به اصطلاح كوچيك نمي گرفتم... ولي خوب بلد نيستم ...

براي همين بود گفتم بيام اين جا ازتون خواهش كنم كه اگه ميشه يه كمكي بهم بكنند ...
اگر چه احتمال اين كه كسي كمكم نكنه رو به خودم دادم...

ولي خوب من باز سوالم رو مطرح مي كنم ...

منتظر جوابتون هستم

فعلا

مكس

meh

Member
ساختن همچين چيزي كاري نداره.يه background ساده داره .يه چيزي تايپ كرده و بهش style اضافه كرده.بعد هم به كل تصوير blending options اضافه كرده.
خودت شروع به كار كن اگه اشكالي داشتي كمكت ميكنيم

Gt-Max

Member
meh گفت:
ساختن همچين چيزي كاري نداره.يه background ساده داره .يه چيزي تايپ كرده و بهش style اضافه كرده.بعد هم به كل تصوير blending options اضافه كرده.
خودت شروع به كار كن اگه اشكالي داشتي كمكت ميكنيم

!!!!

دوست عزيز ...
...
......

راستش من موندم چي بگم ...؟! آخه من اصلا فوتوشاپ بلد نيستم ...

ar_radmand

Member
البته من جسارت ميكنم ، همچين چيزي رو مينويسم چون تو اين سايت ، پيش دوستاني مثل همين آقاي sps من سوسک هم به حساب نمیام ولی خب گفتم یه توضیحی بدم واستون !

راستش من بک گراند این آواتار رو نفهمیدم چیه !!!
ولی خب فرض کن کاملا سیاهه ...

اون LI رو میشه اینطوری نوشت که با ابزار Text یه نوشته مینویسی بعد Selectesh میکنی و از منوی Edit میری به قسمت Transform و Disort رو انتخاب میکنی و گوشه های محل select شده رو تغییر میدی تا شبیه LI بشه ...

برای بک گراند هم یه لایه ی (Layer) ایجاد میکنی و کاملا مشکی میکنیش و روی لایه دابل کلیک میکنی و چک باکس Bevel and emboss و چک باکس Counter رو تیک میزنی ... ( میتونی تنظیماتش رو هم تغییر بدی تا عینا همونطوری بشه ... )

بک گراندت هم ساخته میشه ...

برای نوشتن اون Yekta هم میتونی با ابزار Text بنویسی و روی لایه اش دابل کلیک کنی و با گزینه های Drop Shadow و Outer Glow و غیره ... کار کنی تا همونطوری بشه ...

اگه بازم کمکی از دستم بر می اومد در خدمتم !
( ولی دوست عزیز این خیلی کار ساده ای بود و در ضمن این آواتار زیاد هم توپ نبود ( ببخشید اینطوری میگم ها !!!!! ))

شما یه سری به قسمت مقالات این سایت بزن تا یه چیزایی یاد بگیری ....

حیفه آدم تو قرن 21 بلد نباشه با فتوشاپ کار کنه ...

mamali132002

Active Member
سلام خدمت همگي.
دوست عزيز من برات يكي ميسازم نگران نباش فقط بگو نوشتش همين اسم آيديت تو مجيد آنلاين باشه؟
و اينكه حتما بايد شبيه اين باشه؟
اگه دوست داشتي بهم تو ياهو PM بده.

tabassom

Member
دوست عزيزم من هم فردا برات ميسازم ميذارم البته اگه مورد قبولت باشه

tabassom

Member
مكس عزيز من نميدونم شما فتوشاپ بلد نيستيد اينقدر عصبي شديد؟ البته ببخشيد اما خيلي از ديدن قيافه عصبي شما كنجكاو شدم

Gt-Max

Member
با تشكر...

مملي و tabassom عزيز سلام...

راستش واقعا ازتون ممنونم ...

در رابطه با آواتار بله مي خواستم همون اسمم GT Max باشه ...

مهم نيست شبيه همون باشه يا نه فقط يه چيز خوب ( خفن ! - اكشن ! ) باشه ...

راستش...

نميدونم چطوري ازتون تشكر كنم كوچيك ترين كاري كه ميتونم بكنم اينه كه يه لوگو يا لينك از وب سايت يا وبلاگتون رو بزارم تو وبسايتم...

شايد اين طوري بتونم يه خورده از زحمتتون رو جبران كنم...

منتظر جوابتون هستم...

مكس

ar_radmand

Member
آقاي مكس گل

من كه به جاي اينكه بهت ماهي بدم ، ماهيگيري رو يادت دادم ...

مثل اينكه نخوندي ها !!!!
يك ساعت نشستم تايپش كردم فقط !!!!!‌

tabassom

Member
مكس عزيز ميدونم خوب نيست

اما اينا رو ببين اگه به اين سادگي نخواستي صبح هم برات يه درست درمونتر ميزنم :oops:
نگاه به گل افتابگردونه بكن چه فرقي با بقيه داره اين بيتناسب با اون يكتا ي شما نداشت
همين طور پروانهه

جدیدترین ارسال ها

بالا