يك domin مستقیم برای فروم مجید ... بذارید

Masih

Well-Known Member
kiyanosh گفت:
Majid گفت:
آقا منظورت از دومين مستقيم چي هستش آقا ؟

مخلصيم

مجيد
با سلام و احترام
توضیحات دوستان و توضیح منظورم را ارائه کردم .
آیا موفق شدم منظورم را بیان کنم یا هنوز ابهاماتی داره؟

به هر حال فقط نظر بود .
با ارادت

من منظورت رو متوجه شدم ولي به نظرم اين كار يه كار اضافيه.

مسيح.

kiyanosh

Member
Masih-Evanescence گفت:

من منظورت رو متوجه شدم ولي به نظرم اين كار يه كار اضافيه.

مسيح.[/quote]
ممنون
من چون فکر کردم بار ترافیک در پیک مصرف روی صفحه اول خیلی زیاده و چون دیده بودم پیشنهاد دادم.
ممکنه حق با شما باشه
موفق باشید.

Pooriya_Online

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
Pooriya_Online گفت:
kiyanosh گفت:
Masih-Evanescence گفت:
من خودم كه هميشه از forum.majidonline.com ميام تو.
ولي اين رو نفهميدم كه چطوري 10 درصد در فضاي سايت صرفه‌جويي ميشه؟! :?:

مسيح.
با سلام
علتش اينه كه درصد بالاي از صفحه ميان و مستقيم ميرن داخل فروم صفحه اول زيادي باز ميشه
و سنگينه مثلا امروز براي صفحه اول من 2 بار سعي كردم اول باز نشد.
بار از ترافيك صفحه اول برداشته ميشه

اون مشكل از آي-اس-پيت هست چون من اين مشكل رو نداشتم.

مسيحم درست ميگه بايد باندويچ سايت رو مجيد ببره بالا. :wink:

براي چي بايد ببره بالا؟! مگه كمه؟

مسيح.

من چه ميدونم چه قده :wink: ولي منم گفتم كه مشكلي ندارم. ايشون مشكل دارن و از آي-اس-پيشون هستش. درضمن منم منظورم اين بود كه شما درست ميگي همو باندويچه. :wink:

kiyanosh

Member
پورياي و مسیح عزیز از پاسختون ممنون من مشكل آي اس پي ندارم
. ما مستقيم به فرانسه به صورت ASP ارتباط داریم
و دارای دیش دریافت 3 گیگا و ارسال یک گیگا هستیم
و خدمات ICP هم هست.
شما اکثرا وقتی DIAL UP وصل می شید. خیلی وقت ها متوجه تاخیر سرور نمی شید!!. مشکل هم با افزایش پهنای باند به راحتی حل نمی شه و شاید واقعا در پایان ماه به اون حد نرسه
وقتی که برای سرور در ساعت پیک در خواست همزمان صفحه اول میاد بدیهی است از یک مقداری بیشتر باشه پاسخ سرور با تاخیر اعمال می شه

اشتباه بزرگی که در پهنای باند می ککنند ماهانه را می گند و در ثانیه را توجه نمی کنند
اگر پهنای باند کل سرور 1000 کیلو بایت که نسبتا بالا ست باشه به نصبت هاست تقسیم میشه و شما مثلا می شی 200 کیلو حالا اگه صفحه اول 100 کیلو باشه و 50 درخواست همزمان بیاد....
این ممکنه فقط در 1 % اتفاق بیفته

kiyanosh

Member
راستی یادم شد بگم
هاست مجید آن لاین از نظر پهنای باند هیچ مشکلی ندیدم
و هیچ سایت برای 1% ترافیکش شدیدش نمی یاد افزایش پهنای باند بده و قتی از 20 % به بالا میره میان یک فکری می کنند.
به هر حال جای تشکر داره

Masih

Well-Known Member
خدمات ICP شما به چه صورت هست؟ به كاربران خانگي هم به صورت ISP و Control Panel اينترنت ميديد؟
شايد يك پيشنهاد خيلي خوب برات داشتم چون من فعلا با يكي از ICP هاي تهران قراره يه فعاليت خيلي بزرگ رو شروع كنم كه سود بسيار خوبي داره. اگر شرايط شما بهتر باشه با شما كار ميكنيم.
درضمن راجع به اون سايت‌ها هم داره به يه جاهاي خيلي خوبي ميرسه كه شايد لازم باشه به زودي همديگرو ببينيم.

مسيح.

kiyanosh

Member
Masih-Evanescence گفت:
خدمات ICP شما به چه صورت هست؟ به كاربران خانگي هم به صورت ISP و Control Panel اينترنت ميديد؟
شايد يك پيشنهاد خيلي خوب برات داشتم چون من فعلا با يكي از ICP هاي تهران قراره يه فعاليت خيلي بزرگ رو شروع كنم كه سود بسيار خوبي داره. اگر شرايط شما بهتر باشه با شما كار ميكنيم.
درضمن راجع به اون سايت‌ها هم داره به يه جاهاي خيلي خوبي ميرسه كه شايد لازم باشه به زودي همديگرو ببينيم.

مسيح.
اون مال سروش وابسته به صدا وسیماست. ولی بخواهی ارتباط کامل هست و ما در خدمتیم
فقط 100 مگا به مخابرات فروختن
من یک مسئولیتکی داشتم و فقط دوستانه هر کاری از دستم برات بر بیاد می کنم . ولی خوب اگه واقعا به نفع ات بود اقدام می کنی
مورد دوم هم ممنون

[EHSAN]

Well-Known Member
آقا خيلي ها با اين دومين ميان تو سايت يكيش هم خودم و همونطور هم كه ديدي بقيه هم همين كارو ميكنن... شما هم ازين دومين استفاده كن ضرر نميكني

http://forum.majidonline.com

جدیدترین ارسال ها

بالا