يك پيشنهاد

mahyar_ha

Member
سلام
من يك پيشنهاد در باره ي انجمن ها داشتم.مي خواستم اگه بشه تعداد تالارها رو زياد كنيد و همه رو به كامپيوتر ختم نكنيد.مي توانيد تالارهايي مانند ادبيات و.. ايجاد كنيد.اگه اين جور تالارها ايجاد شود انجمنها در مورد مسايل مختلفي به بحث مي نشينند و بازده ي سايت از اين بيشتر مي شود
ممنون

mahyar_ha گفت:
سلام
من يك پيشنهاد در باره ي انجمن ها داشتم.مي خواستم اگه بشه تعداد تالارها رو زياد كنيد و همه رو به كامپيوتر ختم نكنيد.مي توانيد تالارهايي مانند ادبيات و.. ايجاد كنيد.اگه اين جور تالارها ايجاد شود انجمنها در مورد مسايل مختلفي به بحث مي نشينند و بازده ي سايت از اين بيشتر مي شود
ممنون

مدير ادبيات هنوز استخدام نشه ...........

ها ها ها ها :lol: :lol: :lol: :lol:

mahyar_nel

Active Member
مهيار جان اينجا سايت تخصصي كامپيوتر است دايره المعارف كه نيست كه عزيز دل برادر :wink:

mahyar_ha

Member
نمودنم چرا بعضي ها همچي رو به شوخي مي گيرند.اگر پيشنهاد من هم نامعقول است فقط يك پيشنهادمي باشد

tornado

Member
persiantalk.com

مسخره بازی رو هم حذف نمیکنند ( که ناراحت بشید ) ایدی تون رو هم بن نمیکنند ( که ایدی جدید بسازید ! )

Maxton

Active Member
گفتگوي ازاد هم خوبه ولي يه مدير سخت گير مي خواد من حاضرم مدير بشم....

emperatoor

Member
سلام
همونطور كه همه گفتن اينجا يه سايت تخصصي كامپيوتر هست و بهتر كه از موضوع اصلي خارج نشه براي اين موضوع هايي هم كه شما مي خواي سايت هاي زيادي هست كه مي تونيد به فوروم اونها مراجعه كنيد.مثل سايته:http://www.bikaran.com

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

امپراطور عزيز ! شما هيچ دقت كردي به تاريخ تاپيك ! مال 22 روز پيش بوده آخرين ارسالش !

عزيز دل برادر نيار بالا اين تاپيك ها را ;)

موفق باشي
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا