*يك والپيپر بسيار ساده*

ALI_TAKHTI

Active Member
پروانه اي در تار(ديگه اسمي به نظرم نرسيد)
ساده كار كردم كه اگه كسي جايي خواست استفاده كنه بتونه خودش تغيراتي ايجاد كنه. 8)

به دلايل نقص فني فايل رو برداشتم در اولين فرصت دوباره ميزارمش

iman.prs

Active Member
چرا دو بار فرستادي؟!

ببخشيدا ولي تارش به نار نميخوره!....يه جوريه...باعث ميشه پروانه درست ديده نشه....البته من از ديد يه آدم عادي نگاه كردم....اساتيد ميان نظرات فني مي دن...

ALI_TAKHTI

Active Member
ببين پسرم اين داركن آرت و اينم يك تار آتشين كه بايد كمي قوه تخيلت رو براي ديدنش بهترش به كار بندازي
يك روز اين پروانه اومده بره خونه مادر بزرگه غذا بخوره
كه افتاده تو اين تور مجيد انلاين بعد يك روز مجيد از اونجا رد ميشد اين بد بخت رو ديد گير كرده
رفت و درش آورد و از اون به بعد مريد آقا مجيد شده و ما هم هي ميايم باهاش حال ميكنيم و پزش رو ميديم.
افتاد حالا!!!!!!

ALI_TAKHTI

Active Member
ببين پسرم اين داركن آرت و اينم يك تار آتشين كه بايد كمي قوه تخيلت رو براي ديدنش بهترش به كار بندازي
كه افتاده تو اين تور مجيد انلاين بعد يك روز مجيد از اونجا رد ميشد اين بد بخت رو ديد گير كرده
رفت و درش آورد و از اون به بعد مريد آقا مجيد شده و ما هم هي ميايم باهاش حال ميكنيم و پزش رو ميديم.
افتاد حالا!!!!!!

iman.prs

Active Member
اين همه هذيون ديگه چرا؟
اين پروانه كه اصلا پشت توره!....
راستشو بخواي هيچ چيز جالبي نداره!

everex

Member
3panta گفت:
افتاد حالا!!!!!!
اوووووووووو چه تخيلي:wink:

ALI_TAKHTI

Active Member
خوب يك كم جدي.
عرض كنم كه من شوخي كردم گفتم پر وانه اي در تور
اين فقط يك طرح سادست .ادم كه نبايد هميشه كاراي عجيب انجام بده
البته همين طرح ساده 1 ساعت كار برده.
بعد هم لطفا مواظب باشيد چي ميگيد اين حرفها رو از كجات در مياري زياد جالب نيست.

iman.prs

Active Member
هر چي كه 1 ساعت كار ببره قشنگ نيست!....
اصلا جالب نيست.......

جدیدترین ارسال ها

بالا