يك مشكل عجيب در اشتراك گذاشتن اينترنت

من دارم يك شبكه رو نصب مي كنم . ويندوزي كه روي سرور هست ، ويندوز 2003 سرور هست كه از اول روي اون نصب بده و همچنين بر روي سرور دومين كنترل هم نصب هست . حالا من يك مشكل من اينكه نمي تونم اينترنت رو به اشتراك بگذارم چون وقتي روي اون راست كليك مي كنم و بعد از وارد تب Advanced مي شم .
اونجا گزينه Internet Connection Sharing
وجود نداره . اين مشكل رو من در كلاينت ها ندارم و فقط روي سرور دارم لطفا اگه كسي اطلاعاتي در اين طمينه داره به من كمك كنه .

net.jpg

iranexplorer.net

Active Member
مارک کارت شبکه چی هست؟

حتماً با سیدی خودش نصب کنید نه اون چیزی که خود ویندوز شناسایی میکنه برای این کارت.

و یا از کارتی که روی کلاینت هست استفاده کنید ببینید اصلاً شاید این کارت مشکل داره.

درضمن برای اینکه اینترنت رو share کنید برای کلاینت ها باید دو کارت روی سرور باشه، اینو که حتماً چک کردید!

اين مشكل رو من تو 3 سرور تو سه اداره دارم كه تو يك اداره با نرم افزار ppsharing مشكل رو حل كردم ولي مي خوام بدونم چرا اين گزينه روي اين سرورها غير فعال هست و در ساير سرورها فعال هست .اگه بشه با خود ويندوز اين مشكل رو برطرف كرد خيلي عالي ميشه.
در ضمن سرور Hp مي باشد.
و كارت شبكه و ويندوز 2003 سرور و دومين رو نصب شده برامون ارسال مي كنند.

مشكل اصلي من در اشتراگ گذاشتن اينترنت هست . اگه كسي نرم افزاري رو كار كرده كه اين كار رو انجام مي ده لطفا منو راهنمايي كنه .

آقا منم همین مشکل رو دارم .چون ویندوز 2003 نصب هستش گزینه شیر اصلا وجود نداره و میگه یه نرم افزار دیگه داره اونو کنترل می کنه !!! لطفا کمک کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا