يك مشكل اساسي در آپلود همه بيان داخل

kamiar

Member
من نميدونم چرا گزينه مربوط به آپلود سايت در فرونت پيج خاموش و نميتونم استفاده كنم! ميشه بگين چطور فعالش كنم؟ :cry:

jili

Member
دوست عزيز
تا جايي كه من مي دونم فرانت پيچ گزينه Pblish داره نه upload اون هم معمولا وقتي خاموشه يا كار نمي كنه كه شما وب خودتونو ذخيره نكرده باشيد .
و يا فقط يك صفحه جديد تعريف كرده باشيد نه يك وب جديد
براي اين كار يك وب جديد - حتي با يك صفحه - تعريف كنيد تغييري در صفحه بديد و اونو ذخيره كنيد خواهيد ديد كه گزينه Publish آن كار مي كنه

موفق باشيد

Ghamnevis

Well-Known Member
درسته! Publish در فرانت پيج فقط براي يك وب هستش نه براي صفحات تك. و در ضمن دوست عزيز اگه شما سابقه كار با فرانت پيج نداري بايد بگم كه سايت هايي كه در فرانت پيج درست ميكني موقع اپلود بايد روي سروري اپلود بشه كه پسوند فرانت پيج روش نصب شده باشه. وگرنه فقط ميتوني روي FTP Accounts سايتت رو أپلود كني كه اون طوري هم خيلي طول ميكشه هم خيلي از مولفه هاش كار نميكنه!
موفق باشي
سايان

armanbm

کاربر VIP
نخير آقاي قم نويس اصال هم اينطوري نيست
فقط سايت هايي كه از امكانات مخصوص فرانت پيج مثل ؛ وب لاگ ؛ استفاده ميكنن اينجوريه

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام آرمان جان. چي اصلا اينطوري نيست؟
فرانت پيج فقط سايت هايي رو Publish ميكنه كه روشون MS FrontPage Extension نصب شده باشه. و به هيچ وجه وبلاگ هايي مثل پرشين بلاگ و ... را ساپورت نميكنه اگر هم قبول نداري سري به سايت : http://microsoft.com/frontpage بزن بعد در قسمت كمك موضوع رو مطرح كن . تا جواب بگيري.
من 6 7 سال با فرانت پيج كار ميكنم. و تا حالا نديدم كه كسي بتونه سايت رو با فرانت پيج آپلود كنه بدونه پسوند فرانت پيج. اصلا error ميده
قربانت سايان
منم غمنويس هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا