دقيقاْ !sarallah گفت:همچین جایی وجود داره (farsiprojects.com )
فقط بچه ها باید زحمت بکشند و با kami_mz هماهنگ کنن تا پروژه فارسیشون رو سایت قرار بگیره
mahyar_nel گفت:در ضمن تاپيك شما بايد در قسمت پيشنهادات باشه
نظرات همه درستsarallah گفت:mahyar_nel گفت:در ضمن تاپيك شما بايد در قسمت پيشنهادات باشه
درسته ، hosting جان لطفا این جور تاپیک ها رو در این انجمن بفرست (نظرات و پيشنهادات)
------------------------
این تاپیک از مدیریت محتوا به نظرات و پيشنهادات منتقل شد
ثارا...
سلام.hosting گفت:نظرات همه درستsarallah گفت:mahyar_nel گفت:در ضمن تاپيك شما بايد در قسمت پيشنهادات باشه
درسته ، hosting جان لطفا این جور تاپیک ها رو در این انجمن بفرست (نظرات و پيشنهادات)
------------------------
ثارا...
1)من اين پيشنهاد را در سايت مجيد آنلاين دادم تا در اين سايت كه مرجع اكثر برنامه هاست قرار دهند و گر نه سايت هاي ديگه كه هستند
2)چشم از اين به بعد درست سر جاي خودش پست مي كنم و از sarallah تشكر مي كنم.
kami_mz گفت:سلام.hosting گفت:نظرات همه درستsarallah گفت:mahyar_nel گفت:در ضمن تاپيك شما بايد در قسمت پيشنهادات باشه
------------------------
ثارا...
1)من اين پيشنهاد را در سايت مجيد آنلاين دادم تا در اين سايت كه مرجع اكثر برنامه هاست قرار دهند و گر نه سايت هاي ديگه كه هستند
2)چشم از اين به بعد درست سر جاي خودش پست مي كنم و از sarallah تشكر مي كنم.
بنده اين افتخار رو دارم که در سايت پزوژه هاي پارسي به عنوان يکي از زير مجموعه هاي مجيدآنلاين در حال خدمتم.
نسخه جديد سايت که تقريبا گرته برداري از سايت sourceforge هست ( البته نه به اون کاملي) در دست طراحي هست.