دوست عزيز اول سلام !
من كه عضوي هستم نسبتاً قديمي به شما توصيه ميكنم قبل از اينكه بخوايد طرح كسي رو Edit كنيد حتماً از اون شخص اجازه بگيريد ... اين كار شما نماد زيبايي رو نشون نميده !!!
شما ميتونستيد مثل باقي اعضا نكته نظرات خودتون رو گوشزد ميكرديد تا خود سارا خانوم تغيرات رو اعمال كنن !!
موفق باشيد.
عرفان
ممنون عرفان جان.
البته من از اين موضوع ناراحت نشدم.
ولي در كل نه فقط به خاطر كار من ولي تو يه تاپيك ديگه هم ديده بودم كه يكي از بچه ها روي يه طرح يه سري اديت ها رو انجام داده بود گفتم شايد مطرح بشه بد نباشه. ولي چون يجورايي بايد حقوق طراح رعايت بشه بهتره اينكار انجام نشه.
عرفان جان نصیحت برادرانه ات را پذیرفتم و از شما تشکر مینمایم
اما درمورد این کار می خواستم منظورم تصویری هم برسونم
قبلش هم معذرت خواهیمو فرستاده بودم بابت دخالت توی کار
از این به بعد چشم هرچی شما بگی
نه نه من اتفاقا اصلا ناراحت نشدم.
شما هم كاري نكردي كه بخواي معذرت خواهي كني.
اتفاقا ممنون كه براتون مهم بوده.
ولي همونطوري كه عرفان هم گفت بهتره قبلش هماهنگ ميكرديد تا اگر شد حتي فايل PSD در اختيارتون ميذاشتم تا راحتتر بتونيد ويرايش كنيد.
در هر صورت ممنون.
سلام به همگی
به به چه قهوه ای!!
چی بگم آخه! ولی فکر کنم اگه "ن" فنجان مثل قبل باشه بهتره!میدونید!بالاخره توی کار باید یه حرفی به صورت کشیده باشه
که سارا خانم اون رو به زیبایی درآوردند.البته این طرح هم زیبایی خودش رو داره!
موفق باشی
سلام دوست جان!
نوش جان!
ممنون بابت نظرت.
ماشالله به بچه های اکتیو...
همین امروز سه صفحه رفت !!!
من هم دیدم نه موس دستمه نه نسکافه... حس نظر دادن هم هست گفتم نظری بدم
خیلی قشنگه ؛ ولی نمیدونم چرا یهو دپرس شدم... شاید به خاطر رنگهای قهوه ای و مشکی کادر باشه ...
خوشم میاد اون خطهای اریبی رو همیشه استفاده میکنی...
موفق باشی
شيطوني نكن نيما!
حالا من يه بار تو عمرم دستم بند بود نتونستم به تاپيك سر بزنم!
اونم تاپيك مسيح!
سر زدن نداره كه!!
عزيز دل خواهر (!) شما دپرس نشدي شما از لحاظ روحي رواني به يه آرامش نسبي رسيدي!!
بخاطر رنگاي گرمي كه كار داره باعث ميشه اعصاب آرامش پيدا كنه دليل استفاده از اين رنگها هم همين بوده.
درباره اون خطها هم راستياتش نميخواستم استفاده كنم ولي چون صاحب طرح از آشناهاي نزديك بود و ديده بود كه تو كاراي قبليم استفاده كرده بودم خودش خواست كه استفاده بشه.
مرسي نيما جان.