يك عذز خواهي بزرگ از تمام كاربران عزيز مجيد آن لاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-assan

Well-Known Member
آقا یکی به کار اون طرف که انجمن کرک رو ریخته بهم رسیدگی کنه ای بابا

درضما ای ول

bagher2

Member
ای بابا من دیشب یه مقاله کامل برای آقامعین درموردرفتنشون نوشتم.کلی هم توش سخنرانی کردم!!
خیلی عجیبه که تا دیشب بودالان نیستش!!!!
خیلی دوست داشتم آقامعین بخونتش قبل ازاینکه بره.ولی دیگه مهم نیست.مهم اینه که آقامعین دیگه نمیخوان برن واین برای من ازاون مقاله باارزشتره!
معین جان خیلی ممنون ازاینکه به نظرات دوستان احترام گذاشتی وبراشون ارزش قائل شدی وازاینجانرفتی!
امیدوارم که هیچوقت ازاینجانری!!!!!
هرجاکه هستی برات آرزوی موفقیت میکنم همینطوربرای اعضای گروهتون...

قربانت

باقر

Maxton

Active Member
خیلی خوشحالم کردی...پیمان جان دستت درد نکنه راضیش کردی...

moein273

Member
ممنونم از شما دوستان گل .

من شرمنده همتون هستم باور كنيد اين كرك ها و كلا اين مسئله كرك رو خارجيا شاخه بسيار مهمي در پيشرفت برنامه نويسي ميدونن و مطمئن باشيد خودشون نميخوان جلوي اين همه كركر رو در دنيا بگيرن وگرنه ميتونستن خيلي محدود ترشون بكنن همونطور كه هكر هاي عزيز مطلع هستند در خارج از ايران براي هكرها بسيار سختگيرانه تر از كركرها عمل ميشه اين دليلش همون هست كه يه كركر ميتونه خيلي منافع داشته باشه همونطوري كه يه ضرر هايي هم داره اما شركتي كه داره نرم افزاري رو ميفروشه بايد فكر اين مسئله امنيت باشه .
در ضمن خيلي ها ميگن كه كركرها به صنعت برنامه نويسي ضرر ميزنن من يه سوال ميپرسم ما در ايران بيشتر كركر داريم و يا در خارج از ايران؟

آيا صنعت برنامه نويسي در ايران بيشتر پيشرفت كرده يا خارج از ايران ؟
( البته من كاملا آگاه هستم بسياري از مشكلات در سر راه يه برنامه نويس وجود داره اما اين هم يه نكته از اين مبحث هست. )

moein273

Member
در هر صورت به اميد اون روزي كه براي دانسته هاي هم احترام بذاريم يه نكته در مورد اين گروه كرك هم بگم اين بچه ها كه واقعا وقتي ببينيد از تمام استانها ما عضو داريم و بسيار افتخار ميكنم به همچين دوستان باسواد و دانشي مطمئن باشيد اگر قصد داشتند يه برنامه براي پول در آوردن بنويسن بسيار زبده تر از خيلي از شركتهاي نرم افزاري موجود بودن اما چرا كرك رو انتخاب كردن كه نه تنها سودي براي اونها نداره بلكه فحش هم پشتشونه ؟

خوشحالم در اين سايت هم دوستان آگاهي چون شما دارم باز هم معذرت ميخوام به خاطر مسائل اخير يه معذرت خواهي و خسته نباشيد هم به پيمان كه از دوستان عزيز و نزديكم هست بايد بكنم كه اين همه تاپيك مزخرف رو پاك كرده من ميدونم چقدر سخته چون براي فروم خودم اين ها همين كار رو كرده بودند.

mosi-online

Member
دمت گرم....بهتر كه نرفتي..
.
.
از موقعيت استفاده كنم:
.
آقا واسه كركر شدن از كجا اونوقت بايد شروع كرد؟ شما از كجا شروع كردي؟

moein273

Member
راستش من يه زموني هر زبان برنامه نويسي كه دم دستم ميومد ميرفتم تا ياد بگيرم و ... ولي در كل زبانها فقط در advance cracking ميتونه تاثير داشته باشه شما بايد زبان اسمبلي رو به خوبي ياد بگيريد با ساختار فايلها آشنا باشيد كمي كريپتو گرافي براي شروع بدونيد از ابزارهاي اين كار مثل دي اسمبلرها يا ديباگرها بتونيد به خوبي استفاده كنيد آنپك كردن دستي رو بلد باشيد و.....
براي شروع يه سر به سايت هاي آموزش كرك بايد بزني .

Mandana

Active Member
خوب كردي آقا هممونو خوشحال كردي.منتظر اون كركها هم هستيم(crack نه kork)

abtin-s

Member
معين خان من هم كاملا با شما موافق هستم من الان تو يك شركتي كار ميكنم كه باور كنيد تا الان نزديك به 50 ميليون پول نرم افزار ايراني داده كه يكي گند تر و مسخره تر از اون يكي تازه اين شركتها وقتي پول رو گرفتن ديگه تحويلت هم نميگيرن و همشون پر باگ و ارور هست كه وقتي ميگي درستش كنن ميگن بايد اندازه پول اونو بدي تا برات درست كنيم
واقعا كار شما باعث ميشه اين شركتها يك خورده به خود بيان و هر برنامه رو با قيمتهاي گذاف به اين شركتهاي بيچاره نفروشن
تازه بعضي ها هم كلي قفل نرم افزاري و سخت افزاري ميزارن كه مبادا يوزر از مثلا 5 تا نشه 6 كه اونا پولشو نگرفته باشن ( منظورم برنامه هاي تحت شبكه هستش)
جديدا يك برنامه گرفتيم به مبلغ 5.5 ميليون بايد ده تا مهندس نرم افزار و ده نفر آدم بيان تا روي يك سيستم نصب بشه و كار كنه!!!!
خلاصه بگم كه كارتون حرف نداره

Peyman-Pop

Active Member
DangerCracker جان این موضوع مال مدت ها پیشه و الان معین جان کنار ما هستن .

با اجازه معین عزیز برای ادامه پیدا نکردن این تاپیک اونرو قفل می‌کنم .

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا