يك سوال***چگونه با مجيدآنلاين آشنا شديد؟!***

amir600

Active Member
مدت زياديه كه اين موضوع ذهنمو مشغول كرده كه اين همه كاربر چگونه با مجيدآنلاين آشنا شدند؟!
اگه شما هم موافق اين سوال و اين تاپيك هستيد پس بسم الله!

amir600

Active Member
اول هم خودم!
من توسط بسته ي آموزش فتوشاپ مجيدآنلاين در مجموعه ي نرم افزاري تاپ سي دي با اينجا آشنا شدم!
شما چطور؟؟!

iRWEBDES

Active Member
من نميدونم چه طوري از سايت آقاي ياري سر در آوردم و اونجا بنر اين سايت رو ديدم ولي خودمونيم خوب شد ديدم

مهرداد كوهي

siavash45

Member
من چون عادت دارم سايتهاي مختلف رو سر بزنم از يكي از اون سايتها بود كه آشنا شدم .و حالا غير ممكنه روزي چند بار اينجا نيام و از مطالب آموزنده اون استفاده نكنم.

amir600

Active Member
siavash45 گفت:
من چون عادت دارم سايتهاي مختلف رو سر بزنم از يكي از اون سايتها بود كه آشنا شدم .و حالا غير ممكنه روزي چند بار اينجا نيام و از مطالب آموزنده اون استفاده نكنم.
منم همينطور!
منم هر روز حتما بايد يه سر بيام اينجا! والله روزم روز نميشه!

بابا ايول .. قرارا نشد ديگه انقد سوالاي تخصصي بپرسين!!!
‌منم از تو همين سايتهاي ايروني شلوغ پلوغ تقليدي با اين سايت تاپ و تك آشنا شدم (اسم اون سايت يادم نيست ) بعد اين حالام كه شدم مثل آقا امير و آقا سياوش ديگه الاف اينجا شديم . خصوصا فلش كه ديگه هم چيز ياد ميگيريم هم دو كلمه كه بلديم به ديگران ميگيم.

Norik

Active Member
من يادم نمياد :cry: , فکر کنم 1 سال پيش تو سايت حامد بنائي خوندم يا نتکده.

Pooriya_Online

Active Member
آقا منم يه خورده شبيه خودت با اين سايت آشنا شدم فقط با اين تفاوت كه توي سايت تاپ سي-دي بود.(منظورم خدتي آفاamir600)

راستي تو كدوم تاپ سي-دي آموزشهاي اينجا بود؟

موفق و پيروز باشيد...

rouhollah

Member
همون تاپ سي دي اولي اونيكه 3 حلقه بود مشكي بود من هنوزدارمشون 2 تا شون شكسته

Salar

Active Member
من از سایت فارسی farsinuke آشنا شدم...اوایل خیلی عضو فعال نبودم...کم کم دیگه عاشق مجید آنلاین شدم و اگه روزی سری به اینجا نزنم خواب ندارم!!!!!!!!

aminem

Member
چه خبره.يا علييييييي!!!
من از طريق يكي از دوستام با اين سايت آشنا شدم.
معتادش هم هستم وحشتناك ولي از وقتي آقا بابك رفته ذوقم كور شده:!:

MrMohi

Active Member
عرضم به حضورت که من یک روز که داشتم در مورد گرافیک فارسی در گوگل سرچ میکردم این سایت به تورم خورد.خوب شکاری هم کردما!ا

amir600

Active Member
MrMohi گفت:
عرضم به حضورت که من یک روز که داشتم در مورد گرافیک فارسی در گوگل سرچ میکردم این سایت به تورم خورد.خوب شکاری هم کردما!ا
اوه!اوه!
چه شكاري...

magid

Member
با سلام
روش من يكمي جالب تره و شاسكول تره :wink:
من چون اسم خودمmajid :wink:
دنبال اين بودم كه ببينم به اسم من سايتي هست يا نه :lol:
توي همه سرچها گشتم و گشتم تا اينكه يك روز توي گوگل لينك اين سايت رو پيدا كردم
ديدم به به :wink: آقا علوي زاده به اسم من يك سايتي درست كرده داره حالشو مي بره :wink:

از اون روز بود كه هر هفته يكي دوبار به اين سايت سر مي زنم
و براي اينكه با majid اشتباه گرفته نشم رفتم ثبت احوال و اسمم رو از majid به magidتغيير دادم
:wink:

بله ديگه آشنايي با اين سايت اين ضرر رو هم براي ما داشت كه مجبور شديم اسممون رو تغيير بديم :(

ولي عيب نداره بجاش با دوستان زيادي آشنا شديم :wink: :lol:

با تشكر

مجيد( 8O )

جدیدترین ارسال ها

بالا