يك سوال راجع به مجتمع فني تهران

سلام دوستان لطفا كساني كه در مورد مجتمع فني تهران ( در مورد كلاسهاي طراحي وب و گرافيك ) چيزي ميدونن راهنمايي كنن من ديپلمه هستم و ميخواستم بدونم كه اگر به كلاس گرافيك برم و مدرك بگيرم آيا خرج و مخارجش ارزششو داره يا خير من از يكي از دوستان پرسيدم گفت كه من مهندس كاپيوتر هستم و پيشنهاد ميكنم به اين كلاسا بري ( من به گرافيك خيلي علاقه دارم) لطفا اين برادر درموندتونو راهنماي كنيد با تشكر فراوان

مجيد

Mohi Design

Member
سلام ...
منم يه دوره كلاسهاي مجتمع فني رو رفتم ... آره واقعا بدرد بخوره مخصوصا اگر گرافيك رو در كنار طراحي وب سايت ياد بگيريد نونتون توي روغنه :>

Mohi Design گفت:
سلام ...
منم يه دوره كلاسهاي مجتمع فني رو رفتم ... آره واقعا بدرد بخوره مخصوصا اگر گرافيك رو در كنار طراحي وب سايت ياد بگيريد نونتون توي روغنه :>
ميشه بگي گرافيك و كلاس طراحي وب چقدره البته بيشتر گرافيك مد نظر من هست

iman_flash

Active Member
majid_enter گفت:
پس شما مجتمع فني رو به دانشگاه ترجيح ميديد

از نظر علمي شك نكن كه 100٪ از دانشگاه بهتره... ولي اگه دنبال مدرك باشي بايد بري دانشگاه و يه مدرك الكي بگيري تا بهت بگن مهندس
كه متاسفانه تو جامعه ما به دومي بيشتر اهميت ميدن

iRWEBDES

Active Member
برو MCse يا MCSD بسته به علاقت ( يا بقول خودت الاقه ) بخون ..

Mohi Design

Member
به نظر من MCSE بهرته منم كه رفتم خوبه ولي باس زبانت خوب باشه ... منظورم انگليسي هستش

MrMohi

Active Member
iman_flash گفت:
majid_enter گفت:
پس شما مجتمع فني رو به دانشگاه ترجيح ميديد

از نظر علمي شك نكن كه 100٪ از دانشگاه بهتره... ولي اگه دنبال مدرك باشي بايد بري دانشگاه و يه مدرك الكي بگيري تا بهت بگن مهندس
كه متاسفانه تو جامعه ما به دومي بيشتر اهميت ميدن

کی اینو گفته؟ ... اصلا این چه ربطی به دانشگاه داره؟ ... دانشگاه سر جای خودش اینم سر جای خودش ... خودت داری میگی مجتمع فنی ... بعد با دانشگاه مقایسه ش میکنی؟ ... مجتمع فنی یه جاییه مثل مجتمع های فنی حرفه ای و کار دانش ... کار رو بطور فنی یاد میدن ... ولی نه همه کار رو ... از نظر من هم خوب خیلی خوبه که هر کس که میخواد چیزی از کامپیوتر یاد بگیره بره در کنار بقیه دوره ها و کتابها این دوره ها رو هم ببینه ... ولی هیچوقت نمیشه با بار علمی دانشگاه مقایسه ش کرد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا