كسي ميدونه من توي كوري چه برنامه نويسي اي بكنم كه از table من ده تا داده ي آخر رو نشون بده؟
M Mostafa22z Member Jun 26, 2003 #1 كسي ميدونه من توي كوري چه برنامه نويسي اي بكنم كه از table من ده تا داده ي آخر رو نشون بده؟
MnavidM Active Member Jun 29, 2003 #2 با سلام با استفاده از دستور کد: select top 10 * tablename مي توني ده تاي اول رو انتخواب كني .... حالا ببين مي توني كاريش بكني.
با سلام با استفاده از دستور کد: select top 10 * tablename مي توني ده تاي اول رو انتخواب كني .... حالا ببين مي توني كاريش بكني.
hoom Active Member Jun 30, 2003 #3 سلام اگه از ADO استفاده ميكنين ميتونين از تابع GetRows استفاده كنين. بدين صورت کد: GetRows(تعداد ركوردها، شروع ركوردها) حالا اگر ديتابيس شما AbsolutePosition رو ساپورت ميكنه ميتونين بنويسين : کد: Dim P P = RS.GetRows(10, RS.RecordNumber - 10) اگر نه كه بايد تعداد ركوردها رو دستي با يه متغير شمارنده بدست بيارين و بهش بدين. براي چاپش هم کد: Response.Write P(0, 0) كه اولين فيلد از اولين ركورد شما رو چاپ ميكنه. (در حقيقت اولين ركورد از ده تاي آخري) RS هم كه از نوع ADO.RecordSet هستش. ارادتمند
سلام اگه از ADO استفاده ميكنين ميتونين از تابع GetRows استفاده كنين. بدين صورت کد: GetRows(تعداد ركوردها، شروع ركوردها) حالا اگر ديتابيس شما AbsolutePosition رو ساپورت ميكنه ميتونين بنويسين : کد: Dim P P = RS.GetRows(10, RS.RecordNumber - 10) اگر نه كه بايد تعداد ركوردها رو دستي با يه متغير شمارنده بدست بيارين و بهش بدين. براي چاپش هم کد: Response.Write P(0, 0) كه اولين فيلد از اولين ركورد شما رو چاپ ميكنه. (در حقيقت اولين ركورد از ده تاي آخري) RS هم كه از نوع ADO.RecordSet هستش. ارادتمند