يك اشكال در منوي اصلي سايت

gollpesar

Member
مديرات سايت سلام
بدون هيچ مقدمه اي بريم سر اصل موضوع :
اگر به لوگوي اصلي سايت كه الان بالاي صفحه هستش ( يعني همون پروانه و ... ) دقت كنيد و روي صفحه اصلي كليك كنيد مي بينيد كه دوباره به صفحه اول انجمنها يا همون فهرست مي رويم . اين در حالي است كه يك كاربر اگه بخواد به آدرس :‌http://www.majidonline.com بره بايد در قسمت آدرس تايپ كنه و هيچ راه ديگه اي نداره .
خواهشمندم رسيدگي كنيد ....
يا علي

kiyanosh

Member
با سلام من كه كليك كردم و رفتم به سايت اصلي مجيد آن لاين ميره و بنظرم اصلا مشكلي نداشت
شما رو پروانه كليك كنيد مي بينيد

kiyanosh

Member
kiyanosh گفت:
با سلام من كه كليك كردم و رفتم به سايت اصلي مجيد آن لاين ميره و بنظرم اصلا مشكلي نداشت
شما رو پروانه كليك كنيد مي بينيد
من روی شکل پروانه بالای صفحه کلیک می کنم میره مشکلی نیست!!
سالار جون هم گفت مشکلی نیست.

Hamed_jon

Member
بله منم امتحان كردم مشكلي نداشت و به صفحه اصلي سايت منتقل شد احتمالا اشكال از طرف شما بوده

Mohi Design

Member
ولي من فكر مي كنم منظورشون اون پروانه نبوده ... منظورشون اون دكمه صفحه اصلي بوده... آره ؟ به نظر من آگه دكمه صفحه اصلي بره به Http://www.majidonline.com خيلي بهتره :>

gollpesar

Member
Mohi Design گفت:
ولي من فكر مي كنم منظورشون اون پروانه نبوده ... منظورشون اون دكمه صفحه اصلي بوده... آره ؟ به نظر من آگه دكمه صفحه اصلي بره به Http://www.majidonline.com خيلي بهتره :>

آخ دمت گرم ....
8) يكي بالاخره پيدا شد مه بفهمه من چي مي گم ....
آگه اون دكمه صفحه اصلي بره به Majidonline.com خيلي بهتره ... چون فهرست نيز همين كار رو مي كنه ( يعني مي ره به Frum.majidnline.com )
يا علي

Pooriya_Online

Active Member
gollpesar گفت:
Mohi Design گفت:

آخ دمت گرم ....
8) يكي بالاخره پيدا شد مه بفهمه من چي مي گم ....
آگه اون دكمه صفحه اصلي بره به Majidonline.com خيلي بهتره ... چون فهرست نيز همين كار رو مي كنه ( يعني مي ره به Frum.majidnline.com )
يا علي

به دليل اينكه كسي كه ميخواد بره صفحه اصلي انجمنها واسه همين گذاشتن شما ميتوني با كليك روي پروانه بلاي همون كليك به صفحه اصلي مجيدآنلاين برسي

amir600

Active Member
روي اون دكمه منظور از صفحه ي اصلي ٬ صفحه ي اصلي انجمنهاست...

جدیدترین ارسال ها

بالا