يك آموزشگاه خوب

kheiri

New Member
سلام
ميخوام يك آموزشگاه خوب در محدوده تهران به من معرفي كنيد
با تشكر

Maxton

Active Member
وقتي ميري تو اتوبان سمت چپ يه خونه سبز رنگ هست برو طبقه بالا...

Maxton

Active Member
assan گفت:
ای بابا چرا اذیت می کنید
مهدی جان شما هم آره
بابا اسان جان گفتم يه شوخي بكنم زياد سخت نگيريد :wink: ...در ضمن من قم زندگي مي كنم از كجا ادرس بدونم...

PC man

Active Member
kheiri گفت:
يكي نيست جواب بده
محدوده تهران
آموزش dreamweaver
8O 8O 8O
عزيز دل برادر اين دوستمون ميگه يه آموزشگاه معرفي كن/شما نرم افزارش رو معرفي مي كنين!!! 8O 8O 8O

siavash-tanha

Well-Known Member
PC man گفت:
kheiri گفت:
يكي نيست جواب بده
محدوده تهران
آموزش dreamweaver
8O 8O 8O
عزيز دل برادر اين دوستمون ميگه يه آموزشگاه معرفي كن/شما نرم افزارش رو معرفي مي كنين!!! 8O 8O 8O

پي سي من جان اين دوستمان خودشانن :wink:

ميگه آموزش dreamweaver

مخلصم

siavash-tanha

Well-Known Member
hanswercom گفت:
وقتي ميري تو اتوبان سمت چپ يه خونه سبز رنگ هست برو طبقه بالا...

مهدي جان بجاي اينكه كمك كنين ...... :cry:

دوستان كسي كه تو تهران زندگي ميكنه بياد يه كمكي به اين دوستمون بكنه

مخلصم

black-die

Active Member
Hosein.NET گفت:
hanswercom گفت:
assan گفت:
ای بابا چرا اذیت می کنید
مهدی جان شما هم آره
بابا اسان جان گفتم يه شوخي بكنم زياد سخت نگيريد :wink: ...در ضمن من قم زندگي مي كنم از كجا ادرس بدونم...
پس اون آتلانتيك اون بغل چيه؟ 8O 8O
سوتيه ديگه :lol:

دوست عزيز در محدوده آرياشهر ( صادقيه ) شعبه 2-3 تا آموزشگاه خوب موجود است
بايد خودت به آموزشگاه‌ها سر بزني و انتخاب كني

ye_mojud

Member
سلام .به نظر من رفتن به اموزشگاه براي يادگيري نرم افزاري تلف كردن پول و وقت هست . من پيشنهاد ميكنم همون پولي رو كه ميخواي بدي و بري اموزشگاه كتاب و سي دي اموزشي بگير و تو خونه استفاده كن . هزينه يه دوره اموزشي توي اموزشگاه ها نزديك سي هزار تومان ميشه كه ميتوني با اين مبلغ كلي كتاب و سي دي اموزشي بگيري و توي خونه و پاي سيستم خودت ياد بگيري در ضمن هر جاش رو هم نفهميدي ميتوني دوباره و دوباره رجوع كني به كتاب و سي دي و مرور كني . من شخصا با اموزشگاه رفتن مخالفم چون به تجربه بهم ثابت شده كه هيچي توي اموزشگاه بهت ياد نميدن . براي اموزش دريم ويور هم ميتوني از سي دي هاي اموزشي شركت مانا استفاده كني و كتاب اموزشي هم توي بازار چند مورد هست كه يكيش رو خودم گرفتم از انتشارات غزالي . موفق باشي

Maxton

Active Member
Hosein.NET گفت:
hanswercom گفت:
assan گفت:
ای بابا چرا اذیت می کنید
مهدی جان شما هم آره
پس اون آتلانتيك اون بغل چيه؟ 8O 8O
سوژه رو از يه جا برداشتم...(اقا ديگه چت بسه...)

houtanal

Member
هميشه توصيه مي كنم براي اولين زبان برنامه نويسي و اولين تجربه شبكه از كلاس استفاده كنيد در غير اينصورت بهتره به كتب انگليسي روي بياربد

Maxton

Active Member
ye_mojud گفت:
سلام .به نظر من رفتن به اموزشگاه براي يادگيري نرم افزاري تلف كردن پول و وقت هست . من پيشنهاد ميكنم همون پولي رو كه ميخواي بدي و بري اموزشگاه كتاب و سي دي اموزشي بگير و تو خونه استفاده كن . هزينه يه دوره اموزشي توي اموزشگاه ها نزديك سي هزار تومان ميشه كه ميتوني با اين مبلغ كلي كتاب و سي دي اموزشي بگيري و توي خونه و پاي سيستم خودت ياد بگيري در ضمن هر جاش رو هم نفهميدي ميتوني دوباره و دوباره رجوع كني به كتاب و سي دي و مرور كني . من شخصا با اموزشگاه رفتن مخالفم چون به تجربه بهم ثابت شده كه هيچي توي اموزشگاه بهت ياد نميدن . براي اموزش دريم ويور هم ميتوني از سي دي هاي اموزشي شركت مانا استفاده كني و كتاب اموزشي هم توي بازار چند مورد هست كه يكيش رو خودم گرفتم از انتشارات غزالي . موفق باشي
دوست عزيز من اصلا سي دي اموزشي پيشنهاد نمي كنم به نظر من فقط كتاب...

جدیدترین ارسال ها

بالا