يكي يه راه حل اساسي برا فارسي نويسي بگه

yafatemeh

Member
من کاملا آماده هستم که از Frontpage به Dream هجرت کنم!!!! ولی وقتی این مشکلات ساپورت زبان فارسی رو میبینم شک می کنم!
بعلاوه اینکه همونطور که میدونید ماکروسافت قصد داره در ورژن بعدی آفیس فرانت پیج رو با Sharepoint تلفیق کنه! و اسمش رو همون sharepoint بذاره..
من با ورژن بتای اون کار کردم! دوست داشته یه کاری بکنه که مبنای کدنویسی آن CSS باشه.. ولی خب خراب کرده!!! اینقدر اذیتت می کنه که ترجیح میدی بذاریش کنار! نمی دونم شاید من نتونستم با تنظیماتش خوب کار کنم؟ ولی بهر حال خیلی دوست دارم با Dream کار کنم و ترجیح میدم با منوی های Dream سرو کله بزنم تا با تنظیمات جدید sharepoint!
امیدوارم با خرید Macromedia توسط ADOBE کم کم ورژن ME این نرم افزار قوی هم وارد بازار بشه!
و در آخر هم از دوستان می خوام که اگر واقعا یک راه حل اساسی برای این مشکل فارسی Dream دارند حتما اینجا مطرح کنند تا از علم ایشان استفاده کنیم!
با تشکر از همه دوستان مجید آنلاینی

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
yafatemeh جان
لطفا لینک دانلود نرم افزار sharepoint رو بزارید. هر کدام از دوستان هم آمار لینک دانلود sharepoint رو دارند بی زحمت بزارید. متشکرم

Ocarina

Member
بنظر من بیایم یه تقاضا نامه برای ساپورت زبان پارسی درست کنیم و بدیم دوستان امضا کنند ... نظرتون چیه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
sharepoint لینک دانلود

yafatemeh گفت:
من کاملا آماده هستم که از Frontpage به Dream هجرت کنم!!!! ولی وقتی این مشکلات ساپورت زبان فارسی رو میبینم شک می کنم!
بعلاوه اینکه همونطور که میدونید ماکروسافت قصد داره در ورژن بعدی آفیس فرانت پیج رو با Sharepoint تلفیق کنه! و اسمش رو همون sharepoint بذاره..
من با ورژن بتای اون کار کردم! دوست داشته یه کاری بکنه که مبنای کدنویسی آن CSS باشه.. ولی خب خراب کرده!!! اینقدر اذیتت می کنه که ترجیح میدی بذاریش کنار! نمی دونم شاید من نتونستم با تنظیماتش خوب کار کنم؟ ولی بهر حال خیلی دوست دارم با Dream کار کنم و ترجیح میدم با منوی های Dream سرو کله بزنم تا با تنظیمات جدید sharepoint!
امیدوارم با خرید Macromedia توسط ADOBE کم کم ورژن ME این نرم افزار قوی هم وارد بازار بشه!
و در آخر هم از دوستان می خوام که اگر واقعا یک راه حل اساسی برای این مشکل فارسی Dream دارند حتما اینجا مطرح کنند تا از علم ایشان استفاده کنیم!

yafatemeh جان
لطفا لینک دانلود نرم افزار sharepoint رو بزارید. هر کدام از دوستان هم آمار لینک دانلود sharepoint رو دارند بی زحمت بزارید. متشکرم

میشه یک توضیح در مورد sharepoint به چه کاری میاد با Drem , Frontpage کار زیاد کردم ولی در مورد sharepoint تا حالا چیزی نشنیدم

در ضمن update Drem 8.02 توی همین انجمتن گذاشتم

[EHSAN]

Well-Known Member
yafatemeh گفت:
سلام
حتما نمونه كارهاي وبي منو ديدي من فقط از دريم ويور استفاده ميكنم و اصلا كار با فرانت پيج رو بلد نيستم..
اوايل كه كار با فرانت پيج رو شروع كرده بودم يكي بهم گفت اينو بزارش كنار كه من يك سال و نيم عمرمو حرومش كردم بهم پيشنهاد دريم ويور رو داد و من از همون موقع كه حدود سه سالي ميشه دارم با دريم ويور كار ميكنم كه تا حالا نشده جايي لنگ بمونم هر چند كه من حرفه اي نيستم.. ولي هيچ مشكلي با فارسي نويسيش ندارم بايد حتما حالت صفحات يونيكد باشه بعد همه چي استاد ميشه..
ارادتمند
احسان

a.gh.n

Member
بابا به خدا فارسي ساز مريم + چليپا + نامه نگار + پروين +.... فقط سيصد تومنه!!!!!!!!!!
خوب برو اگه تهراني بازار رضا خودتو خلاص كن!!!!!

a.gh.n

Member
معذرت مي خوام من در مورد برنامه گرافيكي صحبت كردم! شرمنده!

جدیدترین ارسال ها

بالا