ياهوم رو که ميارم بالا cpu خورده مي شه ! چي کار کنم ؟

سلام
72.gif

براي من يه مشکلي پيش اومده
69.gif

چند وقته که وقتي با يکي از ايدي هاي ياهو مسنجرم انلاين مي شم سرعت سيستم شديدا مياد پايين و فضاي CPU اشغال ميشه عكس زير رو ببينيد متوجه ميشيد، جالب اينه که مشکل فقط از يکي از ايديهامه، يعني مثلا وقتي 2 - 3 تا ايدي ديگمو ميارم بالا مشکلي نيست ولي وقتي اون ايدي خاص رو ميارم بالا اين جوري ميشه، ضمنا وقتي اين مشکل برام پيش مياد همه آفلاينهاي اون ايديم هم مي پرن!
42.gif

ياهو مسنجري هم که ازش استفاده مي كنم ورژن 5.5

14llenq.jpg

Parham

Well-Known Member
یاهو مسنجر شما نسخه قدیمی‌ هستش دوست عزیز ، سعی‌ کن به نسخه آخر ارتقا بدی تا مشکلت حل بشه

Parham گفت:
یاهو مسنجر شما نسخه قدیمی‌ هستش دوست عزیز ، سعی‌ کن به نسخه آخر ارتقا بدی تا مشکلت حل بشه

سلام دوست من
این چیزی که شما می گی ربطی به مشکل من نداره
من سالهاست دارم از ورژن 5.5 استفاده می کنم و ترجیحش می دم به ورژنهای جدید ( حالا کار نداریم ) در هر صورت این مشکلیه که فکر نمی کنم ربطی به ورژن یاهوم داشته باشه ضمن اینکه همون طور که گفتم من سالهاست که دارم با این ورژن یاهو کار می کنم و مشکلی هم نداشته ولی جدیدا این مشکل پیش اومده!
مرسی از توجهتون

Sunboy454

Active Member
روی سیستمهای دیگه هم به همین صورته ؟ یا فقط رو سیستم خودت ؟

Sunboy454 گفت:
روی سیستمهای دیگه هم به همین صورته ؟ یا فقط رو سیستم خودت ؟

این موردو تست نکردم
ولی فکر کنم فقط روی سیستم خودم این مشکل پیش میاد
اگه مشکل از ویندوزم باشه ، یعنی چی باعث شده که این اتفاق افتاده ؟
یه سوال دیگه که برا مطرحه اینه که چرا این مشکل فقط برای یه دونه از ایدیهام اتفاق میوفته ؟

البته قبلا هم یه مشکلی مشابه این برام پیش اومد البته درست یادم نیست ولی یادمه که بعضی وقتها خود به خود فضای CPU خورده می شد و سرعت میومد پایین و ... که البته با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد !

شاید با عوض کردن ویندوز اون مشکل یاهو هم حل بشه ولی کنجکاوم که بدونم چی باعث همچین موردی شده!

خودم فکر مي کنم که شايد به خاطر حجم بالاي افلاينهايي که به اون ايديم مياد و ياهوم نمي تونه اون همه افلاين رو باز کنه در نتيجه اين مشکل پيش مياد البته همونطور که گفتم قبلا و با ويندوزهاي قبلي و همين ورژن ياهو هيچ مشکلي وجود نداشت ، اين مشکل اخير هم جديدا براي ايديم در اين ويندوزم بوجود اومده شايد بلايي سر ويندوزم اومده باشه ...! ولي خب چه مشکلي ؟؟؟؟؟؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا