Marzban
Well-Known Member
ببينيد اگر فيلم شما نور هائي غير از سفيذ حساسيت بيشتري داشته باشد آنگاه عكس شما بيشتر متمايل به اون رنگ خاص دارد.pitan گفت:هردوتاش كه به نور سفيد حساسند.اگه به رنگ ديگه اي حساس باشه چي ميشه مثلا؟؟ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد؟
ولي اگر به نور سفيد حساس باشد همه رنگ ها به يك ميزان در عكس ديده خواهد شد.
.pitan گفت:حالا ديگه من از نظر بينايي مشكل دارم؟!!!دستتون درد نكنه!من فقط نميدونم كه روي چه قسمتي فوكاس كنم خوب ميشه.يعني اكثرا شانسي اين كارو انجام ميدم.البته چون يه خورده دوربينم ايراد داره نميتونم سرعت رو بالاتر از 60 ببرم(كه فكر كنم اگه حساسيت فيلم بيشتر بشه اين مشكلم هم حل ميشه!درسته؟؟؟) براي همين لرزش دستم باعث ميشه كه عكسا محو بشن.اينم بگم كه از سه پايه استفاده نميكنم
چرا حال ناراحت مي شيد مگه اشكالي داره يه سري بريد چشم پزشكي.
ببينيد در همه دوربين هاي مكانيكي 35 ميليمتري از جمله زنيط يك دايره در وسط كادر ويزور قرار دارد كه اين دايره توسط يك خط به دوقسمت تقسيم شده.براي اينكه شما فوكاس خوبي داشته باشيد. بايد آن دايره را بروي قسمتي از تصوير كه ميخواهيد فوكاس كنيد ببريد.سژس شروع كنيد به چرخاندن پيچ فوكاس هر وقت كه دوتصوير نيم دايره بر هم منطبق شدن فوكاس شما مناسب است.
شما اگر نمي توانيد سرعت را بالاي 60 ببريد مسلما دچار مشكل خواهيد شد.اگر حساسيت فيلم را ببريد بال شما مجبور مي شويد كه از سرعت بيشتري استفاده كنيد.
اگر شما روي يك نقطه فوكاس كنيد آنگاه هر چقدر كه در جه ديافراگم را بسته تر انتخاب كنيد محدوده فوكاس شما بيشتر مي شود.يع ني اينكه شما عمق بيشتري از تصوير را واضح خواهيد ديد.اينجاست كه فيلم حساسيت بالا به كمك شما خوهد آمد.
شما بهتر بود روي دست فوكاس مي كرديد و درجه ديفارگرام را بسته تر انتخاب مي كرديد تا اينطوري گل هاي كف دست هم خوب واضح باشه.pitan گفت:به نظر شما من روي كدوم نقطه ي خاص بايد فوكاس ميكردم كه خوب باشه؟وقتي خيلي به سوژه نزديكم واقعا نميدونم كجا بايد فوكاس كنم كه عكس بهترين وضوح رو داشته باشه.
ببينيد الان فضاي بالاي كادر كمي بلا استفاده مانده است.pitan گفت:چيكار ميتونستم بكنم كه فضاي بالايي منفي نباشه؟اصلا مگه بايد هميشه مثبت باشه؟!!شايد خيلي به سختي بشه انتظار چنين عكسي (عكس دوم) را از زينط داشت همه چيز اين عكس خوبه (به نظر من)ولي يه كمي بالي كار فضاي منفي و اضاه داره در حالي كه شمع در نقطه طلائي (مركز كادر) قرار داره
:roll:
منظورتون از انعكاس شمع چيه؟كجا بايد نشونش ميدادم؟؟؟اگر انعكاس شمع را هم نشان مي دايد خيلي بهتر بود.
بهتر بود شما دوربين را به صورت عمودي نگه مي داشتيد و انعكاس شمع را روي كف نشان دهيد.
اينطوري بهتر مي شد.
بله اگر فاصه بين بالا و پائين هم اندازه بود بهتر مي شد.pitan گفت:يعني چي كادر بالا و پايين يكي نيست؟!منظورتون اينه كه بايد هم اندازه بودن؟يعني اينطوري بهتر ميشد؟؟
فوكاس روي كدوم گل بود بهتر ميشد؟آخه اينجا كه نميشه روي همه ي گلها فوكاس كرد!ميشه؟!
ببينيد اگر شما روي گل وسطي فوكاس مي كرديد و ديافراگ را تا حد امكان مي بستيد همه گل ها و حتي قسمت بسياري از كلاه نيز فو كاس مي شد.
خواهش مي كنم من كه كار نكردم من فقط دارم از زحمات آقاين علوي زاده و ساطلي تشكر مي كنم.pitan گفت:واقعا از توضيحاتي كه داديد ممنونم.سعي ميكنم كه از اين به بعد بيشتر دقت كنم و نكته هاي كه گفتيدرو رعايت كنم.
فكر كنم همه ي عكسام همين مشكلات رو داشته باشن.پس تا وقتي عكس بهتري نگرفتم چيزي نميذارم.
و اين ها همش وظيفه است.
منتظر عكس ها بعدي شما نيز هستم.
به اميد مشاهده اينگونه فعاليت ها از بقيه اعضا انجمن
باي