و اما عكساي من!!!!

Marzban

Well-Known Member
pitan گفت:
هردوتاش كه به نور سفيد حساسند.اگه به رنگ ديگه اي حساس باشه چي ميشه مثلا؟؟ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد؟
ببينيد اگر فيلم شما نور هائي غير از سفيذ حساسيت بيشتري داشته باشد آنگاه عكس شما بيشتر متمايل به اون رنگ خاص دارد.
ولي اگر به نور سفيد حساس باشد همه رنگ ها به يك ميزان در عكس ديده خواهد شد.
pitan گفت:
حالا ديگه من از نظر بينايي مشكل دارم؟!!!دستتون درد نكنه!من فقط نميدونم كه روي چه قسمتي فوكاس كنم خوب ميشه.يعني اكثرا شانسي اين كارو انجام ميدم.البته چون يه خورده دوربينم ايراد داره نميتونم سرعت رو بالاتر از 60 ببرم(كه فكر كنم اگه حساسيت فيلم بيشتر بشه اين مشكلم هم حل ميشه!درسته؟؟؟) براي همين لرزش دستم باعث ميشه كه عكسا محو بشن.اينم بگم كه از سه پايه استفاده نميكنم
.
چرا حال ناراحت مي شيد مگه اشكالي داره يه سري بريد چشم پزشكي.
ببينيد در همه دوربين هاي مكانيكي 35 ميليمتري از جمله زنيط يك دايره در وسط كادر ويزور قرار دارد كه اين دايره توسط يك خط به دوقسمت تقسيم شده.براي اينكه شما فوكاس خوبي داشته باشيد. بايد آن دايره را بروي قسمتي از تصوير كه ميخواهيد فوكاس كنيد ببريد.سژس شروع كنيد به چرخاندن پيچ فوكاس هر وقت كه دوتصوير نيم دايره بر هم منطبق شدن فوكاس شما مناسب است.
شما اگر نمي توانيد سرعت را بالاي 60 ببريد مسلما دچار مشكل خواهيد شد.اگر حساسيت فيلم را ببريد بال شما مجبور مي شويد كه از سرعت بيشتري استفاده كنيد.
اگر شما روي يك نقطه فوكاس كنيد آنگاه هر چقدر كه در جه ديافراگم را بسته تر انتخاب كنيد محدوده فوكاس شما بيشتر مي شود.يع ني اينكه شما عمق بيشتري از تصوير را واضح خواهيد ديد.اينجاست كه فيلم حساسيت بالا به كمك شما خوهد آمد.
pitan گفت:
به نظر شما من روي كدوم نقطه ي خاص بايد فوكاس ميكردم كه خوب باشه؟وقتي خيلي به سوژه نزديكم واقعا نميدونم كجا بايد فوكاس كنم كه عكس بهترين وضوح رو داشته باشه.
شما بهتر بود روي دست فوكاس مي كرديد و درجه ديفارگرام را بسته تر انتخاب مي كرديد تا اينطوري گل هاي كف دست هم خوب واضح باشه.

pitan گفت:
شايد خيلي به سختي بشه انتظار چنين عكسي (عكس دوم) را از زينط داشت همه چيز اين عكس خوبه (به نظر من)ولي يه كمي بالي كار فضاي منفي و اضاه داره در حالي كه شمع در نقطه طلائي (مركز كادر) قرار داره
چيكار ميتونستم بكنم كه فضاي بالايي منفي نباشه؟اصلا مگه بايد هميشه مثبت باشه؟!!
:roll:
اگر انعكاس شمع را هم نشان مي دايد خيلي بهتر بود.
منظورتون از انعكاس شمع چيه؟كجا بايد نشونش ميدادم؟؟؟
ببينيد الان فضاي بالاي كادر كمي بلا استفاده مانده است.
بهتر بود شما دوربين را به صورت عمودي نگه مي داشتيد و انعكاس شمع را روي كف نشان دهيد.
اينطوري بهتر مي شد.
pitan گفت:
يعني چي كادر بالا و پايين يكي نيست؟!منظورتون اينه كه بايد هم اندازه بودن؟يعني اينطوري بهتر ميشد؟؟
فوكاس روي كدوم گل بود بهتر ميشد؟آخه اينجا كه نميشه روي همه ي گلها فوكاس كرد!ميشه؟!
بله اگر فاصه بين بالا و پائين هم اندازه بود بهتر مي شد.
ببينيد اگر شما روي گل وسطي فوكاس مي كرديد و ديافراگ را تا حد امكان مي بستيد همه گل ها و حتي قسمت بسياري از كلاه نيز فو كاس مي شد.
pitan گفت:
واقعا از توضيحاتي كه داديد ممنونم.سعي ميكنم كه از اين به بعد بيشتر دقت كنم و نكته هاي كه گفتيدرو رعايت كنم.
فكر كنم همه ي عكسام همين مشكلات رو داشته باشن.پس تا وقتي عكس بهتري نگرفتم چيزي نميذارم.
خواهش مي كنم من كه كار نكردم من فقط دارم از زحمات آقاين علوي زاده و ساطلي تشكر مي كنم.
و اين ها همش وظيفه است.
منتظر عكس ها بعدي شما نيز هستم.
به اميد مشاهده اينگونه فعاليت ها از بقيه اعضا انجمن
باي

ميترا خانم مثل اينكه در قسمت فوكاس مشكل داري؟بهتري بري يه دوربيني بخري كه قابليت گرفتن بيش از يك نقطه فوكوس را داشته باشهD:

Marzban

Well-Known Member
s_mehrdad68 گفت:
ميترا خانم مثل اينكه در قسمت فوكاس مشكل داري؟بهتري بري يه دوربيني بخري كه قابليت گرفتن بيش از يك نقطه فوكوس را داشته باشهD:
مهرداد جان شرمنده از اينكه فوضولي مي كنم.
ولي تمام دوربين هاي مكانيكي اين امكان را دارند. حتي زنيط.
ناسلامتي من يه عمري با اين دوربين كار كردما
بازم شرمده.
راستي ميترا خانم منتظر عكس هاي بعدي شما هستيم

pitan

Member
ببخشيد كه بعد دو هفته دارم جواب ميدم.واقعا شرمندم.

s_mehrdad68 گفت:
ميترا خانم سلام

ببخشيد يكم دير ولي كاراتونو ديدم.فكر ميكنم در زمينه كيفيت خود عكس يك مقدار كاستي وجود داره كه فكر كنم به اسكنر مربوطط بشه.در كل سبك سنگين و خوبي رو انتخاب كرديد و خوب هم پيش رفتيد.در ضمن سعي كنيد براي انتخاب يك كپي رايت مناسبتر بيشتر وقت بذاريد چون اين كاراي با كلاستون اون كپي رايت رو نميپذيره.

در كل سبك راحت و وقت گير و سنگيني رو نسبت به تجربت انتخاب كردي.

اميدوارم موفق باشي.

سماواتي
مهردادجان ممنون كه عكسارو ديدي اما كاش يه خورده بيشتر در مورد سبك كارام توضيح ميدادي چون من اصلا نميدونم سبكم چي هست!!!
در مورد كپي رايت هم حق باشماست.اگه مخم كار كرد بهترشو ميزارم حتما!

pitan

Member
مرزبان جان از توضيحات شما هم ممنونم.البته از بعضيا اصلا سر در نيووردم!

من بنا به توصيه شما رفتم فيلمFUJI200خريدم اما نميدونم تنظيماتشو چيكار كنم.اگه ميشه در اين مورد هم يه خورده توضيح بديد تا بفهم چيكار بايد بكنم.

منتظر بقيه كارام هم نباشين.چون همشون همين مشكلاتو دارن.نبينين بهتره!!!
از اين به بعد بهتره حرفه ايها كاراشونو بزارن تا ما هم ياد بگيريم

H-assan

Well-Known Member
pitan جان دستت درد نكنه عكس هاي قشنگي هستن منتظر عكس هاي بعدي شما هستم / من وبقيه بچه ها

موفق باشي

siavash-tanha

Well-Known Member
من عكاس نيستم اما به عنوان يه آدم معمولي (غير عكاس) ميگم اولي و سومي خوبن

اون عكس اولي بخاطر جمع و جور بودن و پر محتوا (برگها)

سومي هم اون سيبي كه پيش سبزت
آدم ياد عشق ميندازه و زندگي دوباره (بهار)

ابوذر

Marzban

Well-Known Member
pitan گفت:
مرزبان جان از توضيحات شما هم ممنونم.البته از بعضيا اصلا سر در نيووردم!

من بنا به توصيه شما رفتم فيلمFUJI200خريدم اما نميدونم تنظيماتشو چيكار كنم.اگه ميشه در اين مورد هم يه خورده توضيح بديد تا بفهم چيكار بايد بكنم.

منتظر بقيه كارام هم نباشين.چون همشون همين مشكلاتو دارن.نبينين بهتره!!!
از اين به بعد بهتره حرفه ايها كاراشونو بزارن تا ما هم ياد بگيريم
دوست عزیز تفاوت زیادی بین نور دهی فیلم با حساسیت 100و 200 وجود ندارد.
یعنی به طور معمول وقتی شما یه فیلم 200 درو دوربین خود قرار می دهید احساس کنید که فیلم مورد استفاده شما همان فیلم 100 است.به جز موارد خیلی خاص.
در ضمن من باز هم منتظر عکس های شما هستم.
اصلا هم نگران نباشید که عکس های شما خراب شده.
اتفاقا به نظر این عکس ها برای شروع کار بسیار عالی می باشد.
من خودم که تازه می خواستم کار با زنیط را شروع کنم از یه حلق فیلم یکی یا دو ت از عکس هاش چاپ می شد.
در ضمن اگر شما نظر دیگران در مورد عکس های خود ندانید نمی توانید به اشتباهات خود پی ببرید.
من خودم هم همینطور هستم یعنی وقتی یه عکس را می گیریم قبل از هر چیز می روم عکس ها را به یک آدم بسیار حرفه ای نشان می دهم تا استبا هات من را به من گوش زد کند.
البته من بسیار موچکتر از آن هستم که بخواهم عیب های عکس های شما را بیان کنم.
ولی در هر صورت شما هر مشکلی که در این زمینه داشتید من تمام تلاش خود را انجام می دهم تا به شما کمک کنم.
در ضمن من خودم به شدت از هنر های کاربران حمایت می کنم و به آن ها احترام می گذارم چون میدانم برای آن اثر زحمت کشیده است،مخصوصا اگر آن هنر مند نیاز به کمک داشته باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا