marzban گفت:
منظور من اين بود از چه مارك فيلمي و با چه حساسيتي استفاده مي كنيد
من تا امروز كه از فيلمkonica با حساسيت 100 استفاده كردم.حالا اگه fuji200بهتره از اين به بعد از اون استفاده ميكنم.
فيلم هائي مثل Konika بيشتر به نور سفيد حساسند و فيلم هاي شبيه به Fuji به نور سفيد.
هردوتاش كه به نور سفيد حساسند.اگه به رنگ ديگه اي حساس باشه چي ميشه مثلا؟؟ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد؟
در مورد لنز اجازه بديد در جلسه دوم آموزش صحبت كنم.
ولي لنز هائي كه به زنيط بخوره خيلي كم هستند. البته من خودم بك مجموعه كامل از لنز ها زنيط را درام اگر خواستيد مي تونم بهتون بدم.
در مورد لنز هم بهتره بعد اينكه آموزش داديد به فكرش باشم.البته اگه چيزي سر در اوردم!!!بهرحال ممنونم از لطفتون.
من فكر مي كنم شما كمي از نظر بينائي مشكل داشته باشيد چون اكثر اين عكس ها فوكاس مناسبي نداند.البته شايد از دوربين هم باشه.
حالا ديگه من از نظر بينايي مشكل دارم؟!!!دستتون درد نكنه!من فقط نميدونم كه روي چه قسمتي فوكاس كنم خوب ميشه.يعني اكثرا شانسي اين كارو انجام ميدم.البته چون يه خورده دوربينم ايراد داره نميتونم سرعت رو بالاتر از 60 ببرم(كه فكر كنم اگه حساسيت فيلم بيشتر بشه اين مشكلم هم حل ميشه!درسته؟؟؟) براي همين لرزش دستم باعث ميشه كه عكسا محو بشن.اينم بگم كه از سه پايه استفاده نميكنم.
در عكس اول اشتباهات قبلي كمي تكرار شده.چون يك سري از چمن ها در روي دست ها اصلا فوكاس نيستند
شما اصلا روي نقطه خاصي فوكاس نكرديد به همين دليل هدف شما مشخص نيست.
به نظر شما من روي كدوم نقطه ي خاص بايد فوكاس ميكردم كه خوب باشه؟وقتي خيلي به سوژه نزديكم واقعا نميدونم كجا بايد فوكاس كنم كه عكس بهترين وضوح رو داشته باشه.
شايد خيلي به سختي بشه انتظار چنين عكسي (عكس دوم) را از زينط داشت همه چيز اين عكس خوبه (به نظر من)ولي يه كمي بالي كار فضاي منفي و اضاه داره در حالي كه شمع در نقطه طلائي (مركز كادر) قرار داره
چيكار ميتونستم بكنم كه فضاي بالايي منفي نباشه؟اصلا مگه بايد هميشه مثبت باشه؟!!
:roll:
اگر انعكاس شمع را هم نشان مي دايد خيلي بهتر بود.
منظورتون از انعكاس شمع چيه؟كجا بايد نشونش ميدادم؟؟؟
اگر اشتباه نكنم اين عكس را با فلاش گرفتيد.اگر اين كار نمي كرديد بهتر بود.چون فلاش عكس را مصنوعي جلوه مي ده.
تا حالا اصلا از فلاش استفاده نكردم.علتشم اينه كه كار باهاشو اصلا بلد نيستم!!!
همه ي عكسا رو تو نور معمولي آفتاب گرفتم و از هيچ وسيله اي براي نورپردازي استفاده نكردم.
عكس سوم هم تركيب بندي مناسبي داره كنراستشم بد نيست.
فقط كادر بالا و پائن يكي نيست.
به نظر من اگر فوكاس شما بر روي گل ها بو به نظر من زيباتر مي شد.
يعني چي كادر بالا و پايين يكي نيست؟!منظورتون اينه كه بايد هم اندازه بودن؟يعني اينطوري بهتر ميشد؟؟
فوكاس روي كدوم گل بود بهتر ميشد؟آخه اينجا كه نميشه روي همه ي گلها فوكاس كرد!ميشه؟!
واقعا از توضيحاتي كه داديد ممنونم.سعي ميكنم كه از اين به بعد بيشتر دقت كنم و نكته هاي كه گفتيدرو رعايت كنم.
فكر كنم همه ي عكسام همين مشكلات رو داشته باشن.پس تا وقتي عكس بهتري نگرفتم چيزي نميذارم.
متشكرم.