ویژه ائمه و طرحهای اسلامی

ghafeleh

Member
*********:paint:************

پیوست ها

• 3 (112).jpg
    3 (112).jpg
    71.8 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • Hossin 6 (44).jpg
    Hossin 6 (44).jpg
    45.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • Hossin 6 (49).jpg
    Hossin 6 (49).jpg
    30.1 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • Hossin 6 (51).jpg
    Hossin 6 (51).jpg
    65.1 کیلوبایت · بازدیدها: 38

ghafeleh

Member
اینم یه چندتایی بسم الله

پیوست ها

• Khatati (6).jpg
    Khatati (6).jpg
    37 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Khatati (47).jpg
    Khatati (47).jpg
    47.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • Khatati (54).jpg
    Khatati (54).jpg
    94 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • Khatati (80).jpg
    Khatati (80).jpg
    44.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

amir_hesari

Member

پیوست ها

• hbsyhw_001.jpg
    hbsyhw_001.jpg
    309.8 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • hbsyhw_002.jpg
    hbsyhw_002.jpg
    149.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • hbsyhw_003.jpg
    hbsyhw_003.jpg
    126.1 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • hbsyhw_004.jpg
    hbsyhw_004.jpg
    102 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • hbsyhw_005.jpg
    hbsyhw_005.jpg
    86.5 کیلوبایت · بازدیدها: 39
آخرین ویرایش:

amir_hesari

Member
سلام امير جان :rose:
كار جالبيه ... اجرت با آقا ...

لينك وكتورهايي كه گذاشتي رو نتونستم بداونلودم ! :)

ياعلي
ايليا

سلام
روی دانلود که کلیک کردی
یه صفحه برات باز میشه
پایین صفحه نوشته
Click here

روی اون کلیک کن تا برات دانلود بشه!!!

با تشکر
امیر حصاری

amir_hesari

Member
چکیده مطالب برای وبلاگ یا سایت:
1) این انتظاری كه مردم برای كربلا شدن دارند، خود دروغ‌ساز است و لهذا غالب جعلیاتی كه وارد شده است مقدمه گریز زدن بوده است یعنی برای این که بشود گریزی زد و اشک مردم را جاری كرد یك جعل صورت گرفته و غیر از این چیزی نبوده است.

2) نمونه دیگر از تحریف در وقایع عاشورا که یکی از معروف‌ترین قضایا است و حتی یک سند تاریخ هم به آن گواهی نمی دهد، قصه لیلا، مادر حضرت علی اکبر است. البته ایشان مادری به نام لیلا داشته اند ولی یک مورخ نگفته که لیلا در کربلا بوده است. اما ببینید که چقدر ما روضه لیلا و علی اکبر داریم، روضه آمدن لیلا به بالین علی اکبر.

3) در کتاب اسرار الشهاده نوشته شده است که لشکر عمر سعد در کربلا یک میلیون و ششصد هزار نفر بود. باید سوال کرد اینها از کجا پیدا شدند، اینها همه در کوفه بودند، مگر یک چنین چیزی می شود؟! و نیز در آن کتاب نوشته که امام حسین در روز عاشورا سیصد هزار نفر را با دست خودش کشت! با بمبی که در هیروشیما انداختند تازه شصت هزار نفر کشته شدند و من حساب کردم که اگر فرض کنیم که شمشیر مرتب بیاید و در هر ثانیه یک نفر کشته شود، کشتن سیصد هزار نفر، هشتاد و سه ساعت و بیست دقیقه وقت می خواهد. بعد دیدند این تعداد کشته با طول روز جور در نمی آید، گفتند روز عاشورا هم هفتاد ساعت بوده است!​

amir_hesari

Member
4) همین جوانی که این قدر به او ظلم می کنیم و آرزوی او را دامادی می دانیم، سوالی کرد که در حقیقت خودش گفته است که آرزوی من چیست. وقتی که امام فرمود همه شما کشته می شوید، این طفل با خودش فکر کرد که آیا شامل من هم خواهد شد یا نه؟ لذا به آقا عرض کرد: « و انا فی من یقتل»؛ آیا من هم جزء کشته شدگان هستم؟ حال ببینید آرزو چیست؟ امام فرمود من از تو یک سوال می کنم، جواب من را بده بعد من جواب تو را می‌دهم، من این طور فکر می کنم که آقا مخصوصا این سوال را کردند و این جواب را شنیدند تا سندی شود برای آیندگان که فکر نکنند این جوان ندانسته و نفهمیده خودش را به کشتن داد و نگویند این جوان در آرزوی دامادی بود، و دیگر برایش حجله درست نکنند، و در حق او جنایت نکنند. لذا آقا فرمود که اول من سوال می کنم «کیف الموت عندک»؛ پسرکم، فرزند برادرم، اول بگو که مردن و کشته شدن در ذائقه تو چه مزه ای دارد. فورا گفت: «احلی من العسل»؛ از عسل شیرین تر است. یعنی برای من آرزویی شیرین تر از این آرزو وجود ندارد.

5) مرحوم حاج سیخ محمد حسن تاریخچه قضیه را این طور نقل کرد. گفت یک روز در حدود بازار، حدود مدرسه صدر (قبل از ایشان بوده و ایشان از اشخاص معتبری نقل کردند) مجلس روضه ای بود که بزرگترین مجالس اصفهان بود و حتی مرحوم حاج ملا اسماعیل خواجویی که از علماء بزرگ اصفهان بود در آنجا شرکت می کرد. واعظ معروفی گفته بود که من آخرین منبری بودم. منبری های دیگر می آمدند و هنر خودشان را برای گریاندن مردم اعمال می کردند، هر کس می آمد روی دست دیگری می زد، بعد از منبر خود می نشست تا هنر روضه خوان بعد از خود را ببیند. این مراسم تا ظهر طول کشید. دیدم هر کس هر هنری داشت به کار برد، اشک مردم را گرفت. فکر کردم که من چه کنم؟ همان جا این قصه را جعل کردم رفتم قصه را گفتم از همه بالاتر زدم. عصر آن روز رفتم در مجلس دیگری که در چارسو بود، دیدم آن که قبل از من منبر رفته همین داستان را می گوید. کم کم در کتاب ها هم نوشتند و چاپ هم کردند! این موضوع که دستگاه حسین دستگاه جدایی است و از هر وسیله ای برای گریاندن مردم می شود استفاده کرد، این توهم و خیال و دروغ و غلط، یک عامل بزرگی برای جعل و تحریف شد!

amir_hesari

Member
6) این چه غوغائیست، این چه حرف شریعت خراب کنی است؟! از هر وسیله ای استفاده کردن، برای گریاندن مردم در سوگ امام حسین جایز است؟ امام حسین شهید شد که اسلام بالا برود "و اشهد انک قد اقمت اصلواة و آتیت الزکوة و امرت بالمعروف و نهیت عن المنکر و جاهدت فی الله حق جهاده" امام حسین کشته شد که سنن اسلامی، مقررات اسلامی، قوانین اسلامی زنده شود نه این که بهانه ای شود که پا روی سنن اسلامی بگذارند. امام حسین را ما به صورت (العیاذ بالله) اسلام خراب کن در آورده ایم. امام حسینی که ما در خیال خودمان درست کرده ایم اسلام خراب کن است.

7) لقب «سقا»، آب آور، قبلا به حضرت ابوالفضل داده شده بود چون یک نوبت یا دو نوبت دیگر در شب های پیش ابوالفضل توانسته بود برود صف دشمن را بشکافد و برای اطفال اباعبدالله آب بیاورد. این جور نیست که سه شبانه روز آب نخورده باشند؛ نه، سه شبانه روز بود که ممنوع بودند ولی در این خلال توانستند یکی دو بار آب تهیه کنند، از جمله در شب عاشورا تهیه کردند، حتی غسل کردند، بدن های خودشان را شست و شو دادند.

IndianBoy

Member
سلام
روی دانلود که کلیک کردی
یه صفحه برات باز میشه
پایین صفحه نوشته
Click here

روی اون کلیک کن تا برات دانلود بشه!!!

با تشکر
امیر حصاری

ممنون امير جان... :)ولي براي من كه اصلا صفحه اي باز نميكنه ..!!

پخ زده بودي خوندم ولي نتونستم بهت جواب بدم .. پخت غير فعاله :D

التماس دعا
يا علي

ايليا :rose:

amir_hesari

Member
انسان وقتی که در تاریخ سیر می کند، می بیند بر سر این حادثه چه آورده اند! به خدا قسم حرف حاجی نوری حرف درستی است. می گوید امروز اگر کسی بخواهد بر امام حسین بگرید، بر این مصیبت ها باید بگرید، بر این تحریف ها و مسخ ها باید بگرید، بر این دروغ ها باید بگرید.​

amir_hesari

Member
چون کتاب روضة الشهدا اولین کتاب به زبان فارسی است که نوشته شد، مرثیه خوانها که اغلب بی سواد بودند و به کتابهای عربی مراجعه نمی کردند همین کتاب را می گرفتند و در مجالس از رو می خواندند. این است که امروزه مجالس عزاداری امام حسین را روضه خوانی می گوییم. در زمان امام حسین و حضرت صادق و امام حسن عسکری که روضه خوانی نمی گفتند و بعد در زمان سید مرتضی و خواجه نصیرالدین طوسی هم روضه خوانی نمی گفتند. از پانصد سال پیش به این طرف اسمش روضه خوانی شده، روضه خوانی یعنی خواندن کتاب روضة الشهدا، خواندن همان کتاب پر از دروغ. از وقتی که این کتاب به دست مردم افتاد، کسی تاریخ واقعی امام حسین را مطالعه نکرد.

منبع:
http://www.tebyan.net/Religion_Thoughts/Articles/TheInfallibles/ImamHossein/2006/1/30/15277.html

amir_hesari

Member
حاجی نوری حکایت دیگری را نقل می کند که تاثر آور است. مردی رفت نزد مرحوم صاحب مقامع[3]، گفت دیشب خواب وحشتناکی دیدم. پرسید چه خوابی دیدی؟ گفت خواب دیدم با این دندان های خودم گوشت های بدن امام حسین علیه اسلام را دارم می کنَم! این مرد عالم لرزید، سرش را پایین انداخت، مدتی فکر کرد گفت شاید تو مرثیه خوان هستی، گفت بله. فرمود بعد از این یا اساسا مرثیه خوانی را ترک کن، و یا از کتاب های معتبر نقل کن. تو با این دروغ هایت گوشت بدن امام حسین را با دندان های خودت می کنی! این لطف خدا بود که در این رویا به تو نشان بدهد.

[SOBHAN]

Active Member
اينم چند تا عكس از من و راستش چك نكردم . اگه تكراريه دوستان ببخشيد.

يا علي (ع)

پیوست ها

• emam hosain (23).jpg
    emam hosain (23).jpg
    75.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • emam hosain (62).jpg
    emam hosain (62).jpg
    104.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • emam hosain (67).jpg
    emam hosain (67).jpg
    13.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29

amir_hesari

Member
یه براش دیگه ، این هم
جوهر مرکب يا قطر هاي خون ، اثر انگشت و...
1229841717.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا