sunimoonlover
New Member
سلام دوستان مجیدآنلاینی،
میخوام کسبوکار خودم رو معرفی کنم؛ اگر دنبال خرید ویپ با دوام بالا با کیفیت، اصالت و خدمات معتبر هستی، این معرفی مخصوص توئه. امیدوارم مفید باشه و اگر سوالی بود، در همین تاپیک بپرسید.
نام کسبوکاری من ویپاُکس (Vapeox) هست.
ما در ویپاُکس تمرکز بر عرضه محصولات دخانی اصلی و معتبر جهانی داریم، محصولاتی مثل ویپ و پاد، سالت نیکوتین، کیس نیکوتین بدون دود و بو، تنباکوی اصیل، سیگار اورجینال و لوازم جانبی مربوطه.
مزیتهای ما:
اینجا چند نمونه از محصولات پرفروش یا محبوب که مردم استقبال خوبی ازشون داشتن:
چند دلیل که ما رو از بقیه متمایز میکنه:
میخوام کسبوکار خودم رو معرفی کنم؛ اگر دنبال خرید ویپ با دوام بالا با کیفیت، اصالت و خدمات معتبر هستی، این معرفی مخصوص توئه. امیدوارم مفید باشه و اگر سوالی بود، در همین تاپیک بپرسید.
درباره ما
نام کسبوکاری من ویپاُکس (Vapeox) هست.
ما در ویپاُکس تمرکز بر عرضه محصولات دخانی اصلی و معتبر جهانی داریم، محصولاتی مثل ویپ و پاد، سالت نیکوتین، کیس نیکوتین بدون دود و بو، تنباکوی اصیل، سیگار اورجینال و لوازم جانبی مربوطه.
مزیتهای ما:
- تضمین اصالت کالا — تمامی محصولات ما اورجینالاند.
- ارسال به سراسر ایران؛ خدمات ارسال سریع شهرها و شهرستانها.
- تنوع بالا در طعمها، برندها، دوز نیکوتین — هم برای تازهکارها و هم کاربران حرفهای.
- قیمت منصفانه همراه با پیشنهادات ویژه گاهی اوقات.
- پشتیبانی مشتری محترم و پاسخگو برای مشاوره قبل از خرید.
محصولات محبوب و ویژه
اینجا چند نمونه از محصولات پرفروش یا محبوب که مردم استقبال خوبی ازشون داشتن:
- ویپ و پاد از برندهای معروف
- پادهای یکبار مصرف (Disposable) با طعمهای میوهای و ترند
- سالت نیکوتین و کیس نیکوتین برای کسانی که دنبال نیکوتین بدون دود و بو هستند
- تنباکوی اصیل و سیگار اورجینال برای کسانی که طرفدار برندهای شناختهشدهاند
چرا ویپاُکس؟
چند دلیل که ما رو از بقیه متمایز میکنه:
- کیفیت بالا و ضمانت سلامت — فقط کالاهای اورجینال عرضه میکنیم، کالای فیک نداریم. VAPEOX
- تنوع زیاد — محصولات مختلف برای سبک زندگی متفاوت: مصرف تفنّنی، استفاده روزانه، طعمهای متفاوت، گزینههای نیکوتین متفاوت.
- اطلاعات مفید و دقیق — توضیحات فنی، نکات سلامتی، مقایسهها، کمک میکنیم انتخاب دقیقتری داشته باشی. VAPEOX
- خدمات پس از فروش و ارسال مطمئن — بستهبندی مناسب، تحویل به موقع، امکان پیگیری سفارش
نحوه سفارش و تماس
- برای دیدن مدلها و قیمتها میتونی به فروشگاه اینترنتی ما سر بزنی: